Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

goncam cepten giriyorsun galiba ne zor ben bir kez denemiştim

Kitap değil de çiçek falan olabilir cicek sepetine bi bak istersen.yada zamanin varsa elemegi bisey olabilir atki bere kazak

benim gibi örgü özürlüyse zor ama bence de güzel bir hediye olabilir, kendi el emeği olduğu için

Kitap değil de çiçek falan olabilir cicek sepetine bi bak istersen.yada zamanin varsa elemegi bisey olabilir atki bere kazak

canım ilişki uzun soluklu olunca almadığın hediye etmediğin şey kalmıyo dha önce atkı örmüştüm ve şu an bana önerebileceğiniz herşeyi aldım

yok tatlım askerde değil de ben memleketteyim ailemin yanındayım okurken tanışmıştık o ankarada oturuyo yani normalde ama şimdi o da gaziantepte çalışmaya gitti

e nasıl kavuşacaksınız siz şimdi:26:

e nasıl kavuşacaksınız siz şimdi:26:

benim okulum daha bitmedi ikinci dönem derslerim var o yüzden şubatta Ankara'ya gitcem o da o zamana kadar Gaziantep'teki işi bitirmiş olacak Ankara'ya döncek o ara kavuşcaz zaten okulum bitince de istemeye gelcekler inşallah :26::26::26:

yok tatlım askerde değil de ben memleketteyim ailemin yanındayım okurken tanışmıştık o ankarada oturuyo yani normalde ama şimdi o da gaziantepte çalışmaya gitti

İnşallah kavusursunuz en yakın zamanda. Erkeklere hediye almakta zor yaa. Bizimde evlilik yıldönümü kasımda. Ama bi fikrim yok ne alicama dair.

iyi güzelim pek bişey kalmamış :) hayırlısı olsun bakalım, sevindim senin adına

iyi güzelim pek bişey kalmamış :) hayırlısı olsun bakalım, sevindim senin adına

sağol tatlım zaman geçtikçe bi yandan seviniyorum kavuşcaz diye bi yandan da üzülüyorum hedefime ulaşamazsam bu kadar zamanda diye inşallah zamanla birlikte yağlarım da akıp gider de çifte bayram yaparım :26::26::26:

kızlar bişey sorcam biz kilo verdikçe zayıflama çizelgesini değiiştircez dimi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…