Sevgiliye Hediye, Sevgili Kitabı | Kitap Örnekleri - Uzaktaki Sevgili (Erkeğim Uzaklarda)
canım bunu göndermeyi düşünüyorum bi bakar mısın???
goncam cepten giriyorsun galiba ne zor ben bir kez denemiştim
Kitap değil de çiçek falan olabilir cicek sepetine bi bak istersen.yada zamanin varsa elemegi bisey olabilir atki bere kazak
Evet canım telefon iyide internet yavasliyo sayfavgec aciliyo hic yoktan iyi..
Kitap değil de çiçek falan olabilir cicek sepetine bi bak istersen.yada zamanin varsa elemegi bisey olabilir atki bere kazak
çok beğendiiiiiiiimmmmmm, askerde mi
çok beğendiiiiiiiimmmmmm, askerde mi
yok tatlım askerde değil de ben memleketteyim ailemin yanındayım okurken tanışmıştık o ankarada oturuyo yani normalde ama şimdi o da gaziantepte çalışmaya gitti
e nasıl kavuşacaksınız siz şimdi:26:
yok tatlım askerde değil de ben memleketteyim ailemin yanındayım okurken tanışmıştık o ankarada oturuyo yani normalde ama şimdi o da gaziantepte çalışmaya gitti
İnşallah kavusursunuz en yakın zamanda. Erkeklere hediye almakta zor yaa. Bizimde evlilik yıldönümü kasımda. Ama bi fikrim yok ne alicama dair.
benim okulum daha bitmedi ikinci dönem derslerim var o yüzden şubatta Ankara'ya gitcem o da o zamana kadar Gaziantep'teki işi bitirmiş olacak Ankara'ya döncek o ara kavuşcaz zaten okulum bitince de istemeye gelcekler inşallah :26::26::26:
iyi güzelim pek bişey kalmamış :) hayırlısı olsun bakalım, sevindim senin adına
Yaza dugunmu var yoksaaa
kızlar bişey sorcam biz kilo verdikçe zayıflama çizelgesini değiiştircez dimi???
yok tatlım heralde eylül ekim gibi isterler sonra da nişan yaparız düğün 2015te gibi görünüyo bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?