Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gonca canım greyfurt zayıflatıyormu menü idare eder

selam güzellerim
bi uğradım ama kismacikler yok
akşama gelicem bekleyin beniiiiiiiiiii
bekledimde geeeelmedin hiçmi beni sevmedin.

Toprağımın d.g. Kutsuyorum
Eki Görüntüle 840156 Eki Görüntüle 840157 Eki Görüntüle 840161 Eki Görüntüle 840162

buda benım bahceden
aslında baska resımlerde yuklemek ıstedım ama resım boyutu buyuk geldı

harika fotoar kokusunu tahmin ble etmek istemiyorum.

benım kocıste yarın gece gıdıyor.
yıne bana husran
yıne bana hasret var yıne bana sessız hasansız geceler var
Allah kavuştursun canım.
gonca canım greyfurt zayıflatıyormu menü idare eder

bekledimde geeeelmedin hiçmi beni sevmedin.

Toprağımın d.g. Kutsuyorum

harika fotoar kokusunu tahmin ble etmek istemiyorum.

greyfurtla daha önce zayıflamıştım bu hafta tekrar başladım içmeye bakalım nolcak..

Bende geldim spor yaptım birkaç gündür azimle yapıyorum cd den inşallah işe yarar.

yarın doğumgününde abartmazsam iyi, korkuyoruuummm:18: sabah tartılıcam ona göre yiycam :)))

nasılsın tatlım neler yaptın oğluşunun doğum gününe

iyiyim canım teşekkürler, çok tehlikeli şeyler var kendim yetmedi bi de arkadaşları da organize ettim sen şunu sen bunu yap diye:) çok yüzsüzüm yaw

süpersin arkadaşım ya bu hafta ben de yapmak istiyorum en azından birkaç gün

Haftada 3 gün yapsan yeterli olur aşkım. Ben kendimi toplamaya çalışıyorum. Zayiflamaya basladigimdan beri hafta 1 kilo verdigim gorulmedi hep gram gram gidiyo biraz hızlansin istiyorum.

iyiyim canım teşekkürler, çok tehlikeli şeyler var kendim yetmedi bi de arkadaşları da organize ettim sen şunu sen bunu yap diye:) çok yüzsüzüm yaw

geçen bizim apartmanda da bir doğum günü organizasyonu vardı ben de gittim mecburen ama kısırdan baska bisey yemedim herkes azmime hayran oldu

Abartmazsin sana guveniyos bende sabah branca gitcem.abartmam inşallah.
Simge sen nasilsin canım.

iyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın kızlar hazır üçümüz kalmışken diyet konusunun dışına biraz çıkabilir miyim sizden akıl almak istediğim bi konu var da :44::44::44:

iyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın kızlar hazır üçümüz kalmışken diyet konusunun dışına biraz çıkabilir miyim sizden akıl almak istediğim bi konu var da :44::44::44:

tabi canım ne demek biz arkadaşız

tabi canım ne demek biz arkadaşız

sağol tatlım ya benim 5-6 yıllık bi ilişkim var şimdi uzaktayız ve bn ona bi hediye göndermek istiyorum bizim sitede sevgili kitaplarının reklamını gördüm ben pek yaratıcı olmadıgım için hazır olanlarından bi tane göndermeyi düşünüyorum sizce nasıl olur???

olabilir ama ben görmedim nasıl kitaplarmışki acaba? nerde gördün bakalım biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…