Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım güzel olmuş bence bu arada napim bende çalışıyorum işler çok yoğun bu ara bide diyet yapınca baya bi bitkin düşüyorum sen napıyosun

aynen canım yaa diyet ve spor beni bitkin düşürüyor ders çalışamıyorum ama bir an önce başlamam lazım bi de hastayım hala

beğendim ama sabah kavurmayı nasıl yedin canım.

Menü Guzel olmus

beğendim ama sabah kavurmayı nasıl yedin canım.
Bende severim yerim
Kavurmanin saatimi olur diyede evdekileri forcalarim

canım benim pazartesi yarım gündü işede geç kaldım yanımda da elma vardı ondan dolayı..

canım benim menün bence güzel.

pilavdan 1 kaşık daha yiyebilirsin canım onun dışında menü güzel

Son düzenleme:
Eve geldim sindikkkk
Ortakligi toplayim
Yemek yapayim
Kuaföre gideyim
Esimi almaya gidecem

Bu kosusturmanin arasinda elifi disari cikarip yurursek süper

Yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz tartilacazzzzzzz

aynen canım yaa diyet ve spor beni bitkin düşürüyor ders çalışamıyorum ama bir an önce başlamam lazım bi de hastayım hala

Dikkat et canım ya ben hastalığım geçene kadar spor yapmadım yattım hep sende dinlen biraz

pilavdan 1 kaşık daha yiyebilirsin canım onun dışında menü güzel

Teşekkür ettim canımcım 😘

merhaba kızlar nasılsınız?
işten geldim kızımı doktora kontrole götürdüm..
geçen hafta gittiğimizde boynundaki lenf bezleri şişmişti enfeksiyondan
biri nohut gibiydi..neyseki küçülmüş biraz ..ona sevindim..

menümüde yazayım hemen
sabah:
haşlanmış yumurta,
az ekmek
çay domates
ara:1 mandalina
öğlen: 1 kase çorba
1 tabak börülce yemeği
1 dilim ekmek

ara:-
akşam
aynı menü birde salata
su:2 litre
spor yine yok:18:

birazdan bende leslie walk başlayacağım sonra evi toparlayıp burdayım inşallah..
keşke benimde spora ayıracak vaktim olsa yani spor salonu falan..burda konuştum günde 2 saatmiş
gitmesi gelmeside var..
bilmiyorum ama vakit yok gibi şimdilik..

kızlar ben yeni katıldım nasıl oluyor bilgi verirmisiniz takıma nasıl giriliyor yoksa herkes yediğini içtiğini buraya mı yazıyor zaman zaman ?

kızlar ben yeni katıldım nasıl oluyor bilgi verirmisiniz takıma nasıl giriliyor yoksa herkes yediğini içtiğini buraya mı yazıyor zaman zaman ?

canım hoş geldin takımın tabikide kuralları var.takım kaptanımız kuralları birkaç sayfa öncesinde yayınlamıştı az geri gidersen göre bilirsin.özetle ben sana bilgi vereyim en az 2 haftalık bir deneme süren var takıma katılımın ne kadar çok olursa şansın okadar artar canım günde en az 5 mj şartı var.yediğin içtiğin vede yaptığın sporları birgün sonra toplu olarak yazıyordun.her hafta cuma günü öğlene kadar kilo bildirimi yapmalısın.şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Son düzenleme:
4.TAKIM KURALLARI:

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir, bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır.
Katılım konusunda kabul edilir mazereti olmadan kuralı aksatan üyeler 3. Uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.

5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.

6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayıp bildirimde bulunmalısınız,o hafta görevli olan kişi tüm bildirimleri liste haline getirerek paylaşım alanına taşıyacaktır. takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
10. 4 hafta üst üste kilo vermeyen kişiler takımdan diskalifiye edilir. Ramazan hariçtir.
11. 4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalamasını %0,30 un altına düşürenlere sarı kart gösterilir, ikinci sarı kartı alan üye 6 ay süre ile takımdan uzaklaştırılır.

Son düzenleme:
Jet hiziyla toparladim evi
Yemegi yapmadim Saat 10 da gelecek
Simdi yuruyerek kuaföre gidecem gelirkende cicekciye ugrayacam toplam 8 durak Kadar yuruyerek
Kizzzzzz kaptanlarin cicisi 1 Saat yuruyus sayilirmi bu
Sindikkkk bu ka

Yeni maceralarimla gelecegim
Hiiiii maskaralastim bugun

Kimse gelmemsssssn
Neyse Ben kuaföre gittim yuruyerek gidip geldim
Yala corabi yaptim.patlucan musakka firinda gerci yemek yermi yemezmi bilmiyorum ama yemek olsun.plav yapmam Onu yarin yaparim.laf aramizda yarininda yemegi aradan cikti.
Cocuklari hazirlayim, giyineyim Saat 10 da cikayim.
Gelemezsem kendinize iyi bakin burayi bos birakmayin

canım pilavı acilen 2 kaşığa düşürmelisin
Haklısın canım ya doyamıcam diye böyle yiyorum, midemi küçültmek için biraz sabretmem lazım dimi
harika menü tam yapmak istediğim gibi
ooo menün güzel tatlım
Canım 6 kaşık çok diil mi sanki 😳
evet çok dimi haklısın

Canım genel olarak güzel sporla birlikte daha güzel

canım benim öğlen ara yapar gibi yemişsin.akşamda 6 kaşık pilav çok fasulyeyi 6 kaşığa çıkarıp pilavı 2 veya 3 e düşürmelisin.
evet ilk gün biraz düzensiz oldu, pilavı da azaltmam lazım haklısın cimcimecimmm
Canımm menün çok güzel tebrikleer
canım arada değişiklik iyidir vücudunu şaşırtmışsındır:)
sebzeli bulgur pilavı çekti canımm menü çok güzel, hangi sebzeler var içinde ben de yapmak istiyorum:)
canım menü çok güzell
canım iyiyiz sen nasılsın? kızına Allah acil şifalar versin, geçmiş olsun..

Sagol tatlim
Ayyy defnecim gecmis olsun gözümden kacmis.bugun fazla heyecanliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…