Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

teşekkür ederim okudum kuralları sanırım anladığım kadarı ile hergün bu sayyfada ne yedik ne içtik ne yaptık sporumuzu kilomuzu burada paylaşıyoruz. :) doğru anlamışım mmı :) çok heyecanlıyım :) 98 kiloyum bu kiloları nasıl kaybedeceğim bilmiyorum çok mutsuzum içime kapandım resmen 5,5 aylıkken anne karnında bebeğimi kaybettim. kilolarım benimle kaldı. şimdi verip yeniden bebek sahibi olmak istiyorrum.

sabahleyin 4 kaşık müsli 1 büyük bardak süt içitim
öğlen 3 tane küçük biber dolma 1 kase yoğurt 1 kase mercimek çorbası
akşam yok
gün içinde 3 litreye yakın su içtim ve bunun yanında çokça şekersiz çay.
spor olarak da merdiven inip çıkıyorum ofis ortamında çalışıyorum zaten akşama kadar bir ileri iki geri yapıyrum :)

inşallah yeterli olur :)

ayy çok romantik yaa gözlerim doldu beril yapma böyle sevgilimi 2 aydır görmüyorum 3 ay daha görmicem offf çok özledim napcam yaaa
Simge suan avatarindaki gibiyim ama ayakkabilarim sax mavisi.
ooo çok seksi bişey olmuşsun desene
çok güzel tatlım tebrikler
tatlım hiç protein almamışsın ama
canım benim takma kafana annelerle kızlar hep böyledir biz de çok tartışıyoruz ama ben biraz cadı olduğum için annem hep alttan alıyo akşam da yeseydin harika bi menü olcakmış bu arada
canım öncelikle geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kilolarından kurtulup bebiş sahibi olursun :26::26:

canım akşam az da olsa bişeyler yemelisin

kızlaaaar günaydınn ben de hemen menümü yazıyım

sabah:
domates, biber, salatalık
peynir, zeytin
2 dilim tam tahıllı buğday ekmeği

ara:
1 çay bardağı süt

öğle:
Beyzacıgımın verdiği yulaf tarifi :)

ara:
1 fincan sade nescafe
5 gr bitter çikolata

akşam:
1 tabak sebzeli bulgur pilavı
birazcık turşu

ara:
1 mandalina
1 elma

spor: 1.5 saat yürüyüş+15 dk walk at home 1 mile
su: 3.5 litre

akşam biraz fazla oldu farkındayım ama bugün telafi etcem lütfen kızmayın

turşu iyiymiş :)

Kizlar ben geldim Özür dilerim gec kaldim bugün beyza1990 ve sssimge icin oylama yapalım. Benim oyum:
beyza icin evet
simge icin evet

sizlerde Oylarınızı bildirin yarin bildirim günü malum.

Dünkü menümü de paylaşıp geçmişe bakayım.
Sabah greyfurt suyu 2 dilim ekmek arası peynir nescafe ayaküstü oldu birax

ara yok

öğlen 1 tabak börülce yemeği 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt

ara 3 kuru kayısı

aksam çorba 4 köfte 1 dilim ekmek

ara elma

su 2.5 lt
spor 45 dk cd den k.k hareketleri

canım biber dolmasını 2 ye düşürelim çorba içeceğimiz zaman birde akşamları azda olsa birşeyler ye 10 saatten fazla vücut aç kaldığında otomatikmen kendisine hemen depolama yapıyor kıtlık dönemi hazırlığı gibi.
çok geçmiş olsun canım benim.evet hergün düzenli 1 gün önce yediklerimizi toplamını yazıyoruz bize ve bizde diğer arkadaşlara yorum yaparak yanlışlarımızı düzeltip beslenme alışkanlıklarımızı şekillendiriyoruz.

menün güzel sporunda
Kizlar ben geldim Özür dilerim gec kaldim bugün beyza1990 ve sssimge icin oylama yapalım. Benim oyum:
beyza icin evet
simge icin evet

sizlerde Oylarınızı bildirin yarin bildirim günü malum.
bende her iki arkadaşada evet diyiyorum.

beyza ve simge'i tanımıyorum ama bende evet diyorum :) umarım tanışırız :) yada kimler yada hanginiz simge kim beyza bilmiyorum ama burada olmamın bir sebebide inanın kilo vermek bir yana iyi arkadaşlık ve dostluklarda kurabileceğim insanlarlada tanışmak :)

aslında çok küçüktü biberler ama madem 2 olucek tamamdır :)

ooo süper.
ıııhhh olmamış
anneyle tartışmak yok menüde olmamış canım.
hoşgeldin vede çok geçmiş olsun.kuralları okumuşsun.normalde 2 hafta sonra oylama yapıyoruz ama katılımın güzel olursa haftayada yapabiliriz.
dolma fazla olmuş.birde dünkü menümüzü spor ve suyumuzu paylaşıyoruz canım.
beğendim bence fazla değil.
:) oylama nedir ?
yeni üyeler için yapılıyo canım.
şimdilik senin oyunu kabul edemiyoruz ama teşekkürler yinede..emin ol burda güzel vakit geçirirsin :))

herkese merhaba...
işten geldim şimdi..
hemen dünkü menümü yazayım
sabah:1 kase çorba
ara:
2 tane kuru kayısı
öğlen:1 tabak karnabahar yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
1 dilim ekmek
ara: yine kuru kayısı
akşam:
öğlenle aynı ama yanında salata
ara: 1 bardak süt az leblebi

su 2lt ancak olmuştur
sporda evde bireysel hareketler

menün güzel olmuş.defnecim menün sporun ve su miktarını aynı mesaj içinde paylaşırmısın canım

Cancanlar Szene ciktim Eve gidiyorum.yazilanlari okudum ama cevaplayamadim aksam ugrarim insallah
Cimcime
Madem yemek yapmiyorsun Ben pratik seyler yazarim sana.yarin ise gelmiyecem bir liste olustururum.tatli Krizin icin masumlarida tariflerim

Simge
Uzulme sekerim.ayriliklar olmayinca kavusmanin tadini dudaklar almaz

Gogom
Oylamada sen ne dersen Ben yanindayim.tatli sey seni seviyorum yawwww

Yeni Gelen hos gelmis

Toprak nerde benmi goremedimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…