Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bence gayet iyi canım sütlü nuriye hariç.

Gogom sen bu hafta evdemisin.yoksa nobettemiydin geceleri yoktun pek

Kizzzzzzz hasanim geliyor bu gece
geçen hafta kocam yoktu rahatça girdim nete izinliydimde bu hafta p.tesi yarım gün çalıştım kociş evde misafir geldi falan giremedim.bugün nöbete gitcem 4 te başlıyo nöbet yarın evdeyim cuma çalışıyorum.
Ne oldu ki cok hevesliydi
Baska takimdami
yok başka takımda değil çok yoğunmuş bu aralar paylaşımda bulunamıycam 1-2 ay sonra gelsem olurmu dedi.
Canim cekti ya....ö cok severimmmmmm bende baklava gibi keskin bir seker tadi yoktur

bende az şerbetli diye yedim 2 taneyi..

selam kızlar
sabahtan beri gelip bişey yapamadan çıkıyorum, kusura bakmayın işlerim vardı.

dün bağdat caddesindeki cumhuriyet yürüyüşüne akşama da volkan konak konserine gittim, muhteşemdi.
gece çok geç geldim.

kilo durumunu yarın sabah bildiririm bakayım stabilmiyim bu arada dün bütün gün ayaktaydım çok yürüdüm ama bu haftaki 3 gün spor sözüme saymıyorum, bu akşamdan umutluyum spor yapmak istiyorum :))

eh özgürsün artık gezersin tabi,çok iyi yapmışsın..ama yarın sana ihtiyacım var biliyosun,sakın gelmemezlik etme hee

Bende özledim canım ekmek konusunda öyle söylediyse senin metobolizman ona uygun demekki canım

Selam canlar dün yediklerimi yazim bende
Sabah: 2 kaşık yulaf
Yarım bardak süt
15 tane kuru üzüm tarçın
Ara: elma çayı 1/4 elma
Öğle 1 kase cacık
1 kase salata
1 kaşık sebzeli bulgur pilavı
Ara: Türk kahvesi
Akşam: 1 kaşık yine sebzeli bulgur pilavı bol salata ayran

canım pazartesi sabah niye sadece elma yedin? kahvaltılarımızın biraz zengin olması gerekiyor bence
güzel menü olmuş canım
evet biraz çok olmuş ayrıca spora lesli yazmışsın ya o ne??
Volkan Konak konserine ben de gitmiştim bir kaç defa gerçekten o adamın konserleri muhteşem oluyo
Bende özledim canım ekmek konusunda öyle söylediyse senin metobolizman ona uygun demekki canım

eee neler yapıyosun beyzacım

Su ve sporumu unutmuşum 2.5 lt su
1.5 saat spor

menün güzel olmuş canım spor olarak ne yaptın?

selam kızlar ben de dünkü menümü yazıyım

sabah:

2 y.k. kavurma
peynir, zeytin
domates, biber
2 dilim kepek ekmek

ara:

1 fincan sade nescafe
5 gr bitter çikolata

öğle:

1 tabak ıspanak
1 dilim kepek ekmek

ara:

1 elma
1 çay bardağı süt

akşam:

1 tabak bamya

ara:

1 mandalina
1/2 nar

su: 3.5 litre
spor: 1.5 saat yürüyüş

Su ve sporumu unutmuşum 2.5 lt su
1.5 saat spor
herşey güzel olmuş.

lesli ev yürüyüşü canım.you tube da leslie walk yazınca çıkıyo.

Canım güzel olmuş bence bu arada napim bende çalışıyorum işler çok yoğun bu ara bide diyet yapınca baya bi bitkin düşüyorum sen napıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…