Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar ben de dünkü menümü yazayım, bugün biraz geçe kaldım çünkü bütün gün dışardaydım vize haftam yaklaşıyor okula gittim bir sürü not topladım:)
Sabah:
1 haşlanmış yumurta, 1 küçük mandalina, 1 dilim elma, 2 zeytin, 1 kk beyaz peynir, 1 dilim çavdarlı ekmek, yarım bardak yarım yağlı süt

Öğle:
Ton balığı ve 2 dilim çavdarlı ekmek

Ara:
2 bisküvi

Akşam:
yarım tabak yoğurtlu makarna salatası ve yarım porsiyon yağsız dana kavurma

Ara:
1 mandalina

Su: 2 litre
Spor: yok

Kızlar uzun süredir pek spor yapamıyordum, bizim evin tam yanına spor salonu açıldı yeni:) Bu bir işaret sanırım diye düşündüm:) Haftaya sınavlarım başlıyor, bi buçuk hafta sürecek. Sınavlarım biter bitmez spor salonuna yazılıyorum inşallah:) Salonda pilates, fat burn gibi dersler de varmış programa onları da ekleyeceklermiş:) Diyet ve sporla birlikte daha hızlı kilo vermeyi umut ediyorum:))

güzel menü olmuş canım spora da başlarsan bu iş tamamdır

kızlar çok uykusuzum regl oldum karnım çatlıyor dün kızım 2 den beridir uyutmadı işlerde çok yoğundu lütfen kusura bakmayın yarın bolca katılım sağlarım kısmetse.

15 yıldır evlisin ve hala kocan geliyo diye heyecanlanıyosun maaşallah Allah bozmasın

Suan geldi gelecek diye alanda bekliyorum.
Zaman nedirki tatlim ya15 yil inan kucucuk bir mola
Biz cok virajli yollardan gectik brde benim ondan baska kimsem yokki
O benim gormeyeni gören gözüm
O benim duymayani duyuran kulagim
Hayattan Tat Alan agzim dilim
Agir yukü kaldirabildigim kolum
Her koseyi kendine cikaran ayaklarim
O benim her vurusta hasanim diyen Sol yanim

Herkezin esi mutlaka cok ozeldir.ama benim urfalim inan baskadir. Bana hayallerimin . Otesinde bir hayat, 3 evlat, koca bir aile, varligiyla sevgisine inandigim bir hayat arkadasi Verdi

Eeeeee gelsin artik ozledimmmmmmm yawwwww

Simge suan avatarindaki gibiyim ama ayakkabilarim sax mavisi.

Güzel olmus menün
İlla disarda yapman gerekmez canim evdede yapiliyo spor.lesli var zumba var ebru Şallı var.
kızlar ben yeni katıldım nasıl oluyor bilgi verirmisiniz takıma nasıl giriliyor yoksa herkes yediğini içtiğini buraya mı yazıyor zaman zaman ?
Hoşgeldin aramıza. Cimcime kuralları yazmış kabul edersen beraberce zayiflariz.
Sayilair tabikide bebisim
Hizli hatunsun vesselam.
Sabah bi karisik geldi bana.
Sınavlarında başarılı ol sporada baslarsin zayiglarsin.
Ayyy gozlerim doldu okurken..nazar değmesin inşallah.

Gunaydin diyerek dukkani aciyorun
Menum
Sabah
Yarim tost
1rafadan yumurta
1tabak limonlu maydanoz

Ära
1 elma

Ogle
2 izgara tavuk baget
Domates cesni

Ära
1mandalin
7 findik

Aksam
1kase yayla corbasi
1 kücük Biber dolmasi
Yesillik
Ayran

1saat yürüyüs
2 lt fazla su

Hic gözlerin dolmasin kiyamam sana
Canim hele senin nazarin degmez

Haklısın canım ya doyamıcam diye böyle yiyorum, midemi küçültmek için biraz sabretmem lazım dimi

harika menü tam yapmak istediğim gibi

ooo menün güzel tatlım

evet çok dimi haklısın

Teşekkür ederim canım 😘

Patlıcan domates biber azıcıkda patates var canım

günaydın arkadaşlar... herkesin günü huzurlu ve mutlu geçer inşallah..
dünkü menümü yazayımda dün biraz dengesiz beslendim.kesinlikle aksiliklerden kaynaklanıyor..
sabah:
çeyrek ekmekçe karışık tost,çay
ara:1 avuç kuru dut,
öğle:
kızımın sabahtan kalan 2 ısırımlık tostu,az domates,
1 ısırımlık kızımın böreğinden bitiremeyince ağzıma verdi.
ara:1 mandalina,
akşam:
1 dilim kepek ekmek az peynir,çay,
ara:parmak kadar bademli sucuk (pekmezle yapılan varya onlardan)
spor yok malesef..başımın ağrısından yerimden kalkamıyordum.
su 1,5 lt

canım benim geyet güzel menün sporunda iyi..
çok tatlısın yaaa..allah muhabbetinizi arttırsın.kız bu urfalılarda bir damar var insanı kendine öyle bağlıyorlarki kopmak istesende kopamazsın her geçengün dahada bağlanıyor insan..
çok güzel canım benim.bencede başlamalısın...salonlar insanı daha motive ediyor denenmiştir.tavsiye edilir.

menünde güzel canısı..sporda olsa süper olurdu.

Tatlimmmmmmmm
Bu menüye bakinca ne proteyin görüyorum, ne sebze, nede mandalini saymazsak meyve var
Yediklerin Az. Gibi görünsede glisemik endeksleri cok yuksekler, kalori acisindan bakmiyorum bile
Aksami hafif diyecem ama bademli sucuk benide yedi diye ciglik atiyor

Cimcimem tatlim sen ne Kadar surede kac Kilo verdin.kilo cizelgen Yok Merak ettim.
Istersen senin calisma duzenine Gore Menü yazayim uyabilirsen

Cimcimem tatlim sen ne Kadar surede kac Kilo verdin.kilo cizelgen Yok Merak ettim.
Istersen senin calisma duzenine Gore Menü yazayim uyabilirsen
aşkım benim kilo verme serivenim çok fena ben nisan ayında 67 kg olarak başladım ramazan bayramında 61 e kadar düştüm ama sonra bir hafta içinde böbreğimdeki taştan dolayı vücudum ödem yaptı ve o ödemi atmak bayağı zamanımı aldı.sonra sıkı tuttum gene 63 düştüm ama kurban bayramında anneciğimin nefis yemekleri sayesinde gene 66 kg oldum.bende kendime bir düzen oturtmaya çalışıyorum ama bir türlü dengeleyemedim.inşallah yapacağım ama tabiki uyabileğim güzel bir diyet listesi olursa ben uyarım çok kuralcı olmam nedeniyle kurallar yasaklar olunca uyarım ama işte bu yasak şu yasak değilde benim günlük rahatlıkla yapabileciğim pratik şeyler olunca çok gzel uyuyorum.ben sürekli evde yemek yapamıyorum eve geç gidiyorum eşimde gç gelince çoğu zaman yapmıyorum.bazen listemde yemek varsada o eşimin evde olduğu zamanlardır.canım sen bana listeyi oluşturursan çok sevinirim..gerçekten bir değişime ihtiyacım var.
ya dün çok aksilikler oldu.yemek yapacaktım eşim geçikebilirim ben tokum diyince hazırlamadım.gündüzde yemeğimi gene döktüm.yanımda karnıbahar haşlamsı ve yoğurt getirmiştim.buz dolabından çıkarırken arkadaş aniden arkadan korkutunca elimden fırlattım kapağı açıldı döküldü.bende ağır yemek yerine kızımın artanlarıyla idare edeyim ziyan olmasın dedim.sucukta eşim ben yiyiyorum sen yemezsen olmaz dedi ısrar edince bir parmak kadar yedim.dedimya aksilikler ve programsız bir gündü.

Günaydın tatlişkolarım nasılsınız ben kötüyüm annemle tartıştım o yüzden yemek yemedim dün akşam neyse kızıcaksınız ama menümü yazim ben. Yinede
Sabah: yarım bardak süt
2 kaşık yulaf
Yarım muz
Tarçın
Ara : 1 mandalin
Öğle: 2 yk makarna 1 kase yoğurt 1 kase salata
Ara : Türk kahvesi
Akşam yok

2.5 lt su sporda dn yoktu ama bugün var salı Perşembe Cumartesi gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…