Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım patates kızartması ve simit çok olmuş sanırım

bende 26 yaşındayım adım öznur evliyim 3 yıllık kilo alma serüvenim evlendikten sonra başladı sonra hamilelik 5,5 aylıkken bebeğimi kaybettim kalbi durdu. sonra kilolar yanıma kar kaldı çok zor günler geçrdim dahada aldım kilo ilaçlar haplar derken şimdi sağlığım yerinde gitmediğim doktor kalmadı ama biraz bendende kaynaklı veremiyrum kilolarımı ama buradaki ekip ruhu ve destekleriniz sayesinde en kısa sürede bende formuma kavuşacağım :)

Hep birlikte zayifliycaz canim. Benim ismimde Gonca takım kaptaniyim daha 1 haftalık daha önce topraks tı.zamanla daha iyi tanisir kaynasiriz.

Canım çok geçmiş olsun Allahım İnş istediğin zman en sağlıklısından bi bebek nasip eder sanada kilo konusuna gelince beyinde bitecek canım bende çok denedim ama en fazla 2 gün sürdü ama çok pişmanım keşke bu kadar uzun sürdürmeseydim şimdi kilo verdikçe mutlu oluyorum seviniyorum sende onu başarıcaksın zaten kilo vermeye başla bi sonra istesende yemeyeceksin eskisi gbi

ben geldiiiiiiimmmmmmmm
kızımı uyuttum bir sürü de iş yaptım, hayret

kızlaaaarrrr ben artık takımda mıyım offf cok heyecanlandım yarın cumaaa

Inş canım ya ama banada geliyorlar arada böyle işte napim 😕

***4. TAKIM 333.ETAP***

gogo2405: (68.7/ / / )
cimcimesude: (65,9/ / / )
defne2222 : (64.0/ / / )
sponge_bop : (65,8/ / / )
beril7779.7 / / /)
beyza199082.9/ / / )
SsSiMqE75.4/ / / )

4. Takım Ortalaması :%

gökçeee gitmeee listede beyza ve simge için ne yazcaz (yeni üye hedef şu kadar kilosu ikiye bölündü)mü birde nasıl hesaplancak onlarınkiii

Selam kızlar öyle matraktımkı bıraz onceye kadar
Yenı gelen arkadasın bebek mesajı benı bıtırdı
Ne dıyecegımı bılemıyorum suan
Dıl dişin agrıyan yerine değermiş ya
Sanırım deprestım yıne
Yazısacak gücüm yok suan siz tanısın kaynasın konu kapansın gelirım
Hepınızı öpüyorum kızlar

gökçeee gitmeee listede beyza ve simge için ne yazcaz (yeni üye hedef şu kadar kilosu ikiye bölündü)mü birde nasıl hesaplancak onlarınkiii

canım ikisi de geleli bir hafta oldu yanlış hatırlamıyosam di mi? takıma başladıkları tarih eğer 1 haftaysa bölmeye gerek yok eğer 2 hafta olduysa sonuç ikiye bölünecek
ben yarın sabah bakıcam merak etme buralarda olucam canım

kızlar ne olduysa gözlerim kapanıyor
sabah görüşürüz
öptüm

canım benim üzülme diyemiycem..yeni arkadaşımızda çok üzgün belli bu bebek konularında konuşmayalım bi kaç gün bende kendimi kötü hissediyorum..üstelilk dün sevdiğim bi arkadaşım benzer bi olay yaşadı bende operasyona girmek zorunda kaldım kendi yaşadıklarımı hatırladım can yakıcı bi gündü benim içinde..

ayy saol canım yaa canımsın sen.
kızlar ne olduysa gözlerim kapanıyor
sabah görüşürüz
öptüm
öptüm bende düşünüyom yatmayı.iyi uykular.kızlar geleli 1 hafta oldu 21 inde ilk geldiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…