cepten yazmayı hıc sevmıyorum ama sızın ıcın dolma parmaklarla 10 dakıkada tek parmak yazıyorum sızede okumaya çalışmak kalıyor
topragım canım sensız olurmu
gözüm topıkte senı arıyor
hersey yolundamı eskı obez yenı lopezım benım
romantıklıge gelınce yok leynnnnn hrpınız benden sanslısınız çünkü bır aılenız vardı evlenmeden önce
hoş bır konu degıl bır ara onuda anlatırım
bu hafta bende çok umıtlıyım hepınızden guzel menuler okuduk hep yarın ola hayrola
bız elif hanım ve ıkızlerle dolasmaya gıdıyoruz bır saate gelirım
çok güzel canım
ikinci gün daha iyi olmuş canım devam yüzme de süper:)
canım menün fena değil akşam biraz daha sebze ağırlıklı yiyebilirmişinkızlar çok yazamıyorum kusura bakmayın bütün gün okuldaydımmmsınavlardan sonra daha aktif olucam inşallah burda
dünkü menüm:
Kızlar düzensiz oldu biraz bütün gün dışarda olunca
kahvaltı:
3 kaşık yulaf 3 kaşık mısır gevreği yarım yağlı süt ile
öğle:
1 büyük ızgara köfte, 1 dilim ekmek, azıcık patates kızartması, ayran
akşam:
1 tabak mercimek çorbası, yarım simit
ara:
1 bisküvi
su: 2 litre falan olmuştur
spor: Yok ama bütün gün hareketliydim:d
canım benim çok zor yaşadıkların ama rabbim hayırlısını versin. Tekrar hoşgeldin aramızabende 26 yaşındayım adım öznur evliyim 3 yıllık kilo alma serüvenim evlendikten sonra başladı sonra hamilelik 5,5 aylıkken bebeğimi kaybettim kalbi durdu. Sonra kilolar yanıma kar kaldı çok zor günler geçrdim dahada aldım kilo ilaçlar haplar derken şimdi sağlığım yerinde gitmediğim doktor kalmadı ama biraz bendende kaynaklı veremiyrum kilolarımı ama buradaki ekip ruhu ve destekleriniz sayesinde en kısa sürede bende formuma kavuşacağım :)
ben geldiiiiiiimmmmmmmm
kızımı uyuttum bir sürü de iş yaptım, hayret
ay canım bende merak ediyorum yarınki sonuç ne olacak 17 ye ne kadar yalaşacağızkızlaaaarrrr ben artık takımda mıyım offf cok heyecanlandım yarın cumaaa :d
O cezadan banada var kilo verememisim yineBöhüüü çok pis ceza var bana mesaj sayım 22 ama içleri dolu dolu
kızlarrr günaydıınnnn:)) dükü menümü yazıyım hemen sonra çok işim var öğleden sonra görüşrüz ancak
sabah kalkar kalkmaz 1 bardak limonlu ballı ılık su
kahvaltı müsli 4 kaşık 1 bardak süt
öğle 1 kase yoğurt 1 kase mercimek çorba yarım porsiyondan daha az hatta 1 kaşık sebzeli köfte
akşam 1 adet küçük levrek bol salata saat 9 gibi orta boy bir adet muz.
günaydın arkadaşlar,öncelikle kilomu bildireyim 65.0------%1,365 oluyor kaptan genede kotrol et olurmu.
dünkü menüm:
saba:1 mini kepek sandiviç arası peynir,
çay,
ara:1 avuç kuru dut,
öğle:
1 bardal light süt ve cıtır meyveli müsli (ama çok şekerli oluyor sütle yoğurtla daha iyi oluyor meyvelerin şekeri sanırsam.)Eki Görüntüle 845350
ara:1 un kurabiyesi (minik)
akşam:1 tabak borani,
1 dilim kepek ekmek,
3 kaşık sarımsaklı yoğurt, anlurfa Resimleri » Boran - 21359 resmi burda tam olarak böyleydi.
spor:35 dak yürüyüş.
su:1 lt neden içemedim bilmiyorum.
güzel menü olmuş canım inş haftaya sen de aramıza katılırsınkızlarrr günaydıınnnn:)) dükü menümü yazıyım hemen sonra çok işim var öğleden sonra görüşrüz ancak
sabah kalkar kalkmaz 1 bardak limonlu ballı ılık su
kahvaltı müsli 4 kaşık 1 bardak süt
öğle 1 kase yoğurt 1 kase mercimek çorba yarım porsiyondan daha az hatta 1 kaşık sebzeli köfte
akşam 1 adet küçük levrek bol salata saat 9 gibi orta boy bir adet muz.
günaydın arkadaşlar,öncelikle kilomu bildireyim 65.0------%1,365 oluyor kaptan genede kotrol et olurmu.
dünkü menüm:
saba:1 mini kepek sandiviç arası peynir,
çay,
ara:1 avuç kuru dut,
öğle:
1 bardal light süt ve cıtır meyveli müsli (ama çok şekerli oluyor sütle yoğurtla daha iyi oluyor meyvelerin şekeri sanırsam.)Eki Görüntüle 845350
ara:1 un kurabiyesi (minik)
akşam:1 tabak borani,
1 dilim kepek ekmek,
3 kaşık sarımsaklı yoğurt, anlurfa Resimleri » Boran - 21359 resmi burda tam olarak böyleydi.
spor:35 dak yürüyüş.
su:1 lt neden içemedim bilmiyorum.
canım benim menün güzel spor bende bazen yarım saatte kalıyorum mecburiyetten olsun hiç olmamasından iyidir.kızlar günaydın dünkü menüm
sabah:
peynir, zeytin
1 haşlanmış yumurta
bol yeşillik
öğle:
1 kase kısır
çay
ara:
türk kahvesi (şekersiz)
akşam:
1 tabak pırasa
ara:
yarım paket form bisküvi
spor: yarım saat yürüyüş ( az oldu biliyorum )
su:3.5 litre
kızlar nasılsınız? keyifler nasıl kilolar ne durumda
hemen kilomu yazıyorum 73.8 toplamda 1.6 kilo vermişim yüzdesi %2.122
mesaj sayım da 64lerde çok mutluyum inşallah herkes ben gibi hissediyordur
canım hoş gelmişsin sefaler getirmişsin.azıcık almışsın allahtan.aman dikkat et.yazık emeklere ben çok pişmanım.günaydın fıstıklar
kilom 63,8( 63,5 gördükten sonra kötü oldu bu ama bu hafta telefi edicem inşallah :))
listeyi düzenledim goncam umarım yanlışlık yapmamışımdır, sen de bir göz atarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?