protein diyeti yapmışsııııınnnn.. bence sonuç çok iyi olacak merakla bekliyorumen sonunda dayanamadım 3 günlük menümü yazayım sabah tartıcam bakalım ne çıkıcak ama biraz daha heyecan olsun kilomu cumamı yazsam acaba neyse menüleri yazıyım.
pazartesi
sabah ılık su 2 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir çay
ara 1 dilim peynir
öğlen 4 köfte bol yoğurt
ara yulaf kepekli yoğurt
akşam tavuk ızgara bol yoğurt
ara 2 kuru kayısı
su 3 lt.
spor yok
salı
sabah ılık limonlu su 2 haşlanmış yumurta 1 dilim lıght kaşar 1 dilim peynir
ara yok çalışıyodum
öğlen 2 ızgara tavuk budu bol yoğurt
ara yoğurt 1 lokma ayva
akşam kıymalı yumurta bol yoğurt
su 3 lt.
spor 1 st yürüyüş 10 dk.spor aletleri
çarşamba
ılık limonlu su 2 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir
ara 1 dilim peynir
öğlen ızgara tavuk bol yoğurt
ara yulaf kepekli yoğurt
akşam lıght ton balığı 3-4 ceviz
ara 2 kuru kayısı
su 3 lt.
spor bütün gün koşturmaca (sorumlunun yerine baktım bütün günüm ordan oraya koşturmakla geçti)
inşallah sonuç güzel olur artık gıdaklamaya başlıycam .sebze yemeyi özledim yaaa..
afiyet olsun akşam tatlı krizin mi tuttu acayip tatlı (mmmm) olmuşkızlar yarında elektrikler yok ben bugünkü menümüde yazayım. kusura bakmayın artık
sabah
1 bardak ılık ballı limonlu su
45 dk hareketli dans
4 kaşık müsli 1 bardak süt
ara yok
öğle
1 adet orta boy balık tava bol yeşillik 1 kase mercimek çorba ekmek yok
ara 2 adet bisküvi
akşam
1 küçük kase az şekerli muhallebi 4 adet kepekli bisküvi 2 dilim kavun
1 saat tempolu yürüyüş+ koşu 50 mekik
3 litre su
merhaba , 20 kilo gitmiş ya 8i de verirsin canımHerkese slm doğumdan sonra20 ye kilo verdim fakat ideal kilomda deilim şu anki kilom 60.4 boyum 1.60 hedefim 52 umarım herkes ideal kilosuna ulaşır
süper yaa ben de ekmek bağımlısıyım kesemiyorum bir türlücanım kaç gündür tatlı şekerli adına hiçbişey almamıştım çok canım çekti sütü bir tatlı olduğu için yedim zaten birde ben ekmeği tamamen kestim sadece pazar kahvaltılarında 2 dilim yiyorum.
ekmeği kesme canım her öğünde 1 dilim ye mutlakacanım kaç gündür tatlı şekerli adına hiçbişey almamıştım çok canım çekti sütü bir tatlı olduğu için yedim zaten birde ben ekmeği tamamen kestim sadece pazar kahvaltılarında 2 dilim yiyorum.
protein diyeti yapmışsııııınnnn.. bence sonuç çok iyi olacak merakla bekliyorum
afiyet olsun akşam tatlı krizin mi tuttu acayip tatlı (mmmm) olmuş
merhaba , 20 kilo gitmiş ya 8i de verirsin canım
süper yaa ben de ekmek bağımlısıyım kesemiyorum bir türlü
Canım teşekkür ederim 😊 yaparsın sen canım bizde dua ederiz sana bol bol bebeğim merak etme 😘saol tatlım biliyorum basit bi sınav olduğunu türkçede hiçbir sıkıntım yok ama sayısalcı olmama rağmen matematikte unuttugum çok formül var onları tekrar ediyorum bol bol soru çözüyorum bakalım artık kısmet zaten ales benim için çok önemli değil asıl hedefim KPSS'den bi 90 alıp kendimi garantilemek inşallah yapcam siz de dua edin lütfen :26::26::26:
canım öncelikle kolay gelsin menün de incelmen de harika tebrik ederim
Teşekkür ederim canım morelimi yerine getirdinizafiyet olsun güzel olmuş
afiyet olsun , spor da çok iyi, 24 santim süpppeeerrrrr
Teşekkür ederim canımgüzel olmuş canım.
ooo çok iyi incelmişsin.
.
Akşam dışında süper canımkızlar yarında elektrikler yok ben bugünkü menümüde yazayım. kusura bakmayın artık
sabah
45 dk hareketli dans
ara yok
öğle
ara 2 adet bisküvi
akşam
3 litre su
canım hosgeldin bende seni öpüyorum kocaman.günaydın canlar
nasılsınız bakem :) gelemedim kaç gündür özellikle dün çok yoğundum bütün gün dışarıdaydım akşam da sızmışım
aklımdasınız, özledim ama bu arada oldukça yoğun olucam sanırım, en azından öyle umut ediyorum işle ilgili yeni girişimlerim var. Hayırlısı olur inşallah.
hepinizi koskocaman öpüyorum
selam kızlar dün yine çok yoğundum giremedim ama aşam kaynanamlara gidecem o zamn bol bol girerim inşallah
hemen menülerimi paylaşayım,
salı
sabah; 1 yumurta haşlaması 1 dilim peynir 2 dilim kepekli ekmek
ara; yok
öğlen; 4 adet köfte ızgara 2 tane tavuk şiş 1 dilim beyaz ekmek ayran
ara; yarım simit
akşam;1 kase tarhana çorbası 1 kase yoğurt
ara, 1 elma
su;2-3 litre spor;45 dk. yüzme
çarşamba
sabah; 2 dilim peynir 2 dilim kepekli ekmek 1 tatlı kaşığı bal yarım ceviz
ara; yok
öğlen; 2 adet dolma biber 1 dilim beyaz ekmek ayran
ara; 1 elma
akşam;1 kase domates çorbası 1 kase yoğurt
ara, 1 armut 1 mandalina
su;2-3 litre spor;45 dk. yüzme
Inan Ben senden daha cok istiyorum su direncinin kirilmasini.
Kimseylede ilgilenemiyorum.
Ya basimdan Bela eksik olmuyorki kardesim
bencede gitmelisin canım, bende gideceğim önümüzdeki haftaBu defada olmazsa endokrinolojiye gitcem artik daha napiyim bilmiyom.
adaçayı iyi geliyor zeynep abla geçmiş olsun çok. bu arada başbakanın tavsiyesine uyacaksan kullandığın ilaçlara dikkat etmeni tavsiye ederim:))). zencefilli , naneli tarçınlı karanfilli papatyalı ballı güzel bir çay yap iç :)günaydın kızlar :)
goncam canım bende senin kadar heycanlıyım hadi bakalım :)
cimcime cok gecmiş olsun canım
bogazım agrıyor sesim erkek sesi gibi cıkıyor ne iyi gelir
canım bütün günü atıştırarak geçirmişsin bu şekilde kas kaybedersin ama yağ değil.dünkü menüm:
sabah:
1 simir ve çay,
ara:4-5 kuru kaysı,
öğle:
1 kase yoğurt ve 2 dilim ekmek,
ara:1 avuç dut,
akşam:
2 kuru pasta 2 bardak çay,
ara:1 adet nar,
spor:30 dak.yürüyüş,
50 kalça otur kalk,
20 sağ 20 sol bacak arka ön çalıştım.
su:2 lt,
canım gayet güzel bir menün var regl döneminin tartıya denkgelmesi götü olmuş ama önümüzdeki hafta daha yi sonuç elde edersin.merhaba hanımlar dünkü menüm
sabah:
peynir,zeytin
salatalık, domates, biber
2 dilim kepek ekmek
ara:
1 fincan şekersiz sütlü türk kahvesi
2 yulaflı bisküvi
1 erik
öğle:
1 tabak sulu köfte
1 kase yoğurt
ara:
5-10 tane kuru üzüm
akşam:
1 tabak mercimek yemeği
su: 3.5 litre
spor yok reglimin ilk günü olduğu için
canım sen derslerine yoğunlar bi daha bu 11 günü geri getiremezsin.kızlar bu aralar dersler çok yoğun 11 gün sonra Ales'e gircem deli gibi ders çalışıyorum bir de evde herkes hasta annem çalıştığı için hasta bakma işi de bana kalıyo yemek bulaşık temizlik falan derken dogru düzgün giremiyorum siteye kusura bakmayın hepinizi çok özledimmm
menün ve sporun iyi canım :)merhaba kızlar
yeni geldim hemen dünkü menümü yazayım
sabah:1 haşlanmış yumurta
az lor peyniri
3 marul yaprağı
1 dilim ekmek
yeşil çay ve 3 zeytin
ara:1 mandalina
öğlen:kuru fasulye salata ve az ekmek
ara: 2 kuru kayısı 5 fındık
akşam: öğlenle aynı ama bol salata
spor:40dk.yürüyüş
su: 2lty geçmiştir
eşinin yemek seçmesi ne kötü olmuş . birsürü alternatifi yok eder.yarında etli bişeyler yapmayı panlıyorum bu kadar sebze ve bakliyat yeter dimi?
eşim etli yemekleri pek sevmiyor ayrı seviyor mesela köfte kebap gibi..o yüzden menülerde böyle oluyor
canım bence süper ama eğer atıyorum sadece belindeki incelmeyi yada sadece kalmçadaki incelmeyi yazabilirsen daha net anlayabiliriz. ama incelme incelmedir. tebrik ederim.Kızlar kusura bakmayın ya bu ara çok yoğun işler pek giremiyorum hemen menümü yazim
Sabah: 2 yk yulaf
Yarım bardak süt
10 tane kuru üzüm
Ara: 1 mandalin
Öğle: patates sulusu 1 tabak
1 kase salata
1 kase yoğurt
Ara: Türk kahvesi
Akşam: 2 yumurta tavada bol yoğurt
Spor: 400 kalori alet sonra bölgesel toplam: 2 saat
3 lt su
Bu arada 2 haftada tüm vücut 24 santim incelmişim azmı sizce
canım kalsiyum ağırlıklı protein diyeti olmuş buna benzer birşeyi daha önce yapmıştım çok işe yarıyor direkt yağ yakıyorsun arada bir vücudu şaşırtmak lazım.en sonunda dayanamadım 3 günlük menümü yazayım sabah tartıcam bakalım ne çıkıcak ama biraz daha heyecan olsun kilomu cumamı yazsam acaba neyse menüleri yazıyım.
pazartesi
sabah ılık su 2 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir çay
ara 1 dilim peynir
öğlen 4 köfte bol yoğurt
ara yulaf kepekli yoğurt
akşam tavuk ızgara bol yoğurt
ara 2 kuru kayısı
su 3 lt.
spor yok
salı
sabah ılık limonlu su 2 haşlanmış yumurta 1 dilim lıght kaşar 1 dilim peynir
ara yok çalışıyodum
öğlen 2 ızgara tavuk budu bol yoğurt
ara yoğurt 1 lokma ayva
akşam kıymalı yumurta bol yoğurt
su 3 lt.
spor 1 st yürüyüş 10 dk.spor aletleri
çarşamba
ılık limonlu su 2 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir
ara 1 dilim peynir
öğlen ızgara tavuk bol yoğurt
ara yulaf kepekli yoğurt
akşam lıght ton balığı 3-4 ceviz
ara 2 kuru kayısı
su 3 lt.
spor bütün gün koşturmaca (sorumlunun yerine baktım bütün günüm ordan oraya koşturmakla geçti)
inşallah sonuç güzel olur artık gıdaklamaya başlıycam .sebze yemeyi özledim yaaa..
akşam olmamış onun dışında iyi canım.kızlar yarında elektrikler yok ben bugünkü menümüde yazayım. kusura bakmayın artık
sabah
45 dk hareketli dans
ara yok
öğle
ara 2 adet bisküvi
akşam
3 litre su
canım öncelikle hoşgeldin. ancak bende 1.60 boyundayım hedef klom 58. bu ölçünm cihazlarıda 56-58 diyor ideal kiloya. 52 biraz az olabilir sana. ama alışık olduğun kiloysa onu bilemem.Herkese slm doğumdan sonra20 ye kilo verdim fakat ideal kilomda deilim şu anki kilom 60.4 boyum 1.60 hedefim 52 umarım herkes ideal kilosuna ulaşır
canı birazda su toplamışsındır. ama zaten mucize bekleme ideali 1 haftada 500 gr ile 1000 gr dır.sende hedefi tutturmusun bence oldukça başarılı geçmiş.Günaydın hatunlar. Sabah tartıldım ben sonuc iyi değil kötü de değil. Pazar sabah 68.7 ydim. Bu sabah 68.2 .yanliz bubun yarin hastalancam bakalim sonra nolucak.
günaydın canlar
nasılsınız bakem :) gelemedim kaç gündür özellikle dün çok yoğundum bütün gün dışarıdaydım akşam da sızmışım
aklımdasınız, özledim ama bu arada oldukça yoğun olucam sanırım, en azından öyle umut ediyorum işle ilgili yeni girişimlerim var. Hayırlısı olur inşallah.
canım hosgeldin bende seni öpüyorum kocaman.
Akşamları az olmus biraz.
Selam herkeze
Kizlar kücük kizimin Eli yandi 3 gundur zor bol aglamali, acili gunler geciriyorum.yaniniza gelemiyorum kusura bakmayin.esimlede Pis tartistik Ben 3 gundur kusum, istifa ettim.is hayatim bitti sayesinde. Bundan sonraki hayatimi bu yemeyle morbid obez olup ölmezsem Hasan beyin esi kidemli ev hanimi olarak devam edecem.ogleden sonra ugrarim.inanin hic zamanim Yok elif kucaktan inmiyor
Canım çık sevindim kilo vermen durmuştu bak yeniden başladı😊 bu arada belim 8 cm kolum 3 cm göğüs 2 alt bacak 2 üst bacak 4 karın 3 ve kalça 2 cm gitmiş canımGünaydın hatunlar. Sabah tartıldım ben sonuc iyi değil kötü de değil. Pazar sabah 68.7 ydim. Bu sabah 68.2 .yanliz bubun yarin hastalancam bakalim sonra nolucak.
Allah kolaylık versin canım bu yoğunlukla yarın tartıda epey bi zayıflamış çıkacaksın 😀günaydın canlar
canım çok geçmiş olsun kızına sende üzme kendini çalış çalış nereye kadar hem istiyosan sana başka iş mi yok halledilir herşey demekki hakkında hayırlısı buymuş ama yeme konusunda öyle diil sen bizim birincimizsin yarı yolda bırakma biziSelam herkeze
Kizlar kücük kizimin Eli yandi 3 gundur zor bol aglamali, acili gunler geciriyorum.yaniniza gelemiyorum kusura bakmayin.esimlede Pis tartistik Ben 3 gundur kusum, istifa ettim.is hayatim bitti sayesinde. Bundan sonraki hayatimi bu yemeyle morbid obez olup ölmezsem Hasan beyin esi kidemli ev hanimi olarak devam edecem.ogleden sonra ugrarim.inanin hic zamanim Yok elif kucaktan inmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?