Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

protein diyeti yapmışsııııınnnn.. bence sonuç çok iyi olacak merakla bekliyorum
afiyet olsun akşam tatlı krizin mi tuttu acayip tatlı (mmmm) olmuş
Herkese slm doğumdan sonra20 ye kilo verdim fakat ideal kilomda deilim şu anki kilom 60.4 boyum 1.60 hedefim 52 umarım herkes ideal kilosuna ulaşır
merhaba , 20 kilo gitmiş ya 8i de verirsin canım
süper yaa ben de ekmek bağımlısıyım kesemiyorum bir türlü

ekmeği kesme canım her öğünde 1 dilim ye mutlaka

Çok olmadı sanki ama bi ayrıntıyı atlamisim hastalancam bugün yarın.

Günaydın hatunlar. Sabah tartıldım ben sonuc iyi değil kötü de değil. Pazar sabah 68.7 ydim. Bu sabah 68.2 .yanliz bubun yarin hastalancam bakalim sonra nolucak.

Canım teşekkür ederim 😊 yaparsın sen canım bizde dua ederiz sana bol bol bebeğim merak etme 😘

afiyet olsun güzel olmuş

afiyet olsun , spor da çok iyi, 24 santim süpppeeerrrrr
Teşekkür ederim canım morelimi yerine getirdiniz

güzel olmuş canım.

ooo çok iyi incelmişsin.

.
Teşekkür ederim canım

Akşam dışında süper canım

günaydın canlar
nasılsınız bakem :) gelemedim kaç gündür özellikle dün çok yoğundum bütün gün dışarıdaydım akşam da sızmışım

aklımdasınız, özledim ama bu arada oldukça yoğun olucam sanırım, en azından öyle umut ediyorum işle ilgili yeni girişimlerim var. Hayırlısı olur inşallah.

hepinizi koskocaman öpüyorum

selam kızlar dün yine çok yoğundum giremedim ama aşam kaynanamlara gidecem o zamn bol bol girerim inşallah

hemen menülerimi paylaşayım,

salı
sabah; 1 yumurta haşlaması 1 dilim peynir 2 dilim kepekli ekmek
ara; yok
öğlen; 4 adet köfte ızgara 2 tane tavuk şiş 1 dilim beyaz ekmek ayran
ara; yarım simit
akşam;1 kase tarhana çorbası 1 kase yoğurt
ara, 1 elma

su;2-3 litre spor;45 dk. yüzme

çarşamba
sabah; 2 dilim peynir 2 dilim kepekli ekmek 1 tatlı kaşığı bal yarım ceviz
ara; yok
öğlen; 2 adet dolma biber 1 dilim beyaz ekmek ayran
ara; 1 elma
akşam;1 kase domates çorbası 1 kase yoğurt
ara, 1 armut 1 mandalina
su;2-3 litre spor;45 dk. yüzme

canım hosgeldin bende seni öpüyorum kocaman.

Akşamları az olmus biraz.

Inan Ben senden daha cok istiyorum su direncinin kirilmasini.
Kimseylede ilgilenemiyorum.
Ya basimdan Bela eksik olmuyorki kardesim

evet canım belli başlı kişiler takıldık kaldık veremediik gitti 3 kilo arasında mekik dokuyup duruyoruz.

Bu defada olmazsa endokrinolojiye gitcem artik daha napiyim bilmiyom.
bencede gitmelisin canım, bende gideceğim önümüzdeki hafta
günaydın kızlar :)
goncam canım bende senin kadar heycanlıyım hadi bakalım :)
cimcime cok gecmiş olsun canım
bogazım agrıyor sesim erkek sesi gibi cıkıyor ne iyi gelir
adaçayı iyi geliyor zeynep abla geçmiş olsun çok. bu arada başbakanın tavsiyesine uyacaksan kullandığın ilaçlara dikkat etmeni tavsiye ederim:))). zencefilli , naneli tarçınlı karanfilli papatyalı ballı güzel bir çay yap iç :)
canım bütün günü atıştırarak geçirmişsin bu şekilde kas kaybedersin ama yağ değil.
canım gayet güzel bir menün var regl döneminin tartıya denkgelmesi götü olmuş ama önümüzdeki hafta daha yi sonuç elde edersin.
canım sen derslerine yoğunlar bi daha bu 11 günü geri getiremezsin.
menün ve sporun iyi canım :)
yarında etli bişeyler yapmayı panlıyorum bu kadar sebze ve bakliyat yeter dimi?
eşim etli yemekleri pek sevmiyor ayrı seviyor mesela köfte kebap gibi..o yüzden menülerde böyle oluyor
eşinin yemek seçmesi ne kötü olmuş . birsürü alternatifi yok eder.
canım bence süper ama eğer atıyorum sadece belindeki incelmeyi yada sadece kalmçadaki incelmeyi yazabilirsen daha net anlayabiliriz. ama incelme incelmedir. tebrik ederim.
canım kalsiyum ağırlıklı protein diyeti olmuş buna benzer birşeyi daha önce yapmıştım çok işe yarıyor direkt yağ yakıyorsun arada bir vücudu şaşırtmak lazım.
akşam olmamış onun dışında iyi canım.

Herkese slm doğumdan sonra20 ye kilo verdim fakat ideal kilomda deilim şu anki kilom 60.4 boyum 1.60 hedefim 52 umarım herkes ideal kilosuna ulaşır
canım öncelikle hoşgeldin. ancak bende 1.60 boyundayım hedef klom 58. bu ölçünm cihazlarıda 56-58 diyor ideal kiloya. 52 biraz az olabilir sana. ama alışık olduğun kiloysa onu bilemem.
Günaydın hatunlar. Sabah tartıldım ben sonuc iyi değil kötü de değil. Pazar sabah 68.7 ydim. Bu sabah 68.2 .yanliz bubun yarin hastalancam bakalim sonra nolucak.
canı birazda su toplamışsındır. ama zaten mucize bekleme ideali 1 haftada 500 gr ile 1000 gr dır.sende hedefi tutturmusun bence oldukça başarılı geçmiş.

günaydın canım bizde seni çok özledik.yeni girilşimlerin hayırlı olur inşallah.

Son düzenleme:
Selam herkeze
Kizlar kücük kizimin Eli yandi 3 gundur zor bol aglamali, acili gunler geciriyorum.yaniniza gelemiyorum kusura bakmayin.esimlede Pis tartistik Ben 3 gundur kusum, istifa ettim.is hayatim bitti sayesinde. Bundan sonraki hayatimi bu yemeyle morbid obez olup ölmezsem Hasan beyin esi kidemli ev hanimi olarak devam edecem.ogleden sonra ugrarim.inanin hic zamanim Yok elif kucaktan inmiyor

Gogo yarim kiloya cok sevindim
Yogurt yemeseydin daha bir fazla verirdin cunku yogurdun kh degeri cok yuksek

Geçmiş olsun üzüldüm minik kuzucuğun eli en yakın zamanda iyileşir

Günaydın kızlar
Hemen dünkü menümü yazim işim çok girmiyorum o yüzden pek
Sabah: 2 dilim kepek ekmeği
Biraz peynir
Salatalık domates
Ara:Türk kahvesi yarım muz
Öğle :tavuk sote salata
Ara: yok yemek rahatsız etti biraz yiyemedim
Akşam: közlenmiş patlıcan ve 3 köfte yoğurt
Spor günüm diildi
2,5lt su

Canım çık sevindim kilo vermen durmuştu bak yeniden başladı😊 bu arada belim 8 cm kolum 3 cm göğüs 2 alt bacak 2 üst bacak 4 karın 3 ve kalça 2 cm gitmiş canım

Allah kolaylık versin canım bu yoğunlukla yarın tartıda epey bi zayıflamış çıkacaksın 😀

canım çok geçmiş olsun kızına sende üzme kendini çalış çalış nereye kadar hem istiyosan sana başka iş mi yok halledilir herşey demekki hakkında hayırlısı buymuş ama yeme konusunda öyle diil sen bizim birincimizsin yarı yolda bırakma bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…