Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Biraz denge kacmis gibi ama spor güzel.

öğlen ve akşam az yemissin.

ben beğendim ama akşam acıkmıyorsan güzel

Canım biraz hamur işi olmuş

Çok güzel canım menün 👏
Geçmiş olsun canım evdekilere sanada kolay gelsin ales için sıkma canını ben hiç çalışmadım 75 aldım yaparsın yani stres yapma

Çok güzel canım menün 👏

Kızlar kusura bakmayın ya bu ara çok yoğun işler pek giremiyorum hemen menümü yazim
Sabah: 2 yk yulaf
Yarım bardak süt
10 tane kuru üzüm
Ara: 1 mandalin
Öğle: patates sulusu 1 tabak
1 kase salata
1 kase yoğurt
Ara: Türk kahvesi
Akşam: 2 yumurta tavada bol yoğurt
Spor: 400 kalori alet sonra bölgesel toplam: 2 saat
3 lt su
Bu arada 2 haftada tüm vücut 24 santim incelmişim azmı sizce

tatlım menün güzel olmuş öğlene 1 kase yogurt da ekleseydin şahane olurdu
yarında etli bişeyler yapmayı panlıyorum bu kadar sebze ve bakliyat yeter dimi?
eşim etli yemekleri pek sevmiyor ayrı seviyor mesela köfte kebap gibi..o yüzden menülerde böyle oluyor
offf erkekler hep aynı
biz şimdi kilomuzu yarın bildiriyoruz değil mi?sabahtan ..
bu soruyu bn de sorcaktım nedir son durum???
saol tatlım biliyorum basit bi sınav olduğunu türkçede hiçbir sıkıntım yok ama sayısalcı olmama rağmen matematikte unuttugum çok formül var onları tekrar ediyorum bol bol soru çözüyorum bakalım artık kısmet zaten ales benim için çok önemli değil asıl hedefim KPSS'den bi 90 alıp kendimi garantilemek inşallah yapcam siz de dua edin lütfen :26::26::26:

canım öncelikle kolay gelsin menün de incelmen de harika tebrik ederim

afiyet olsun güzel olmuş

afiyet olsun , spor da çok iyi, 24 santim süpppeeerrrrr

kızlar kusura bakmayın 3 gündür sabah 8 de elekrikler bi gidiyo akşama kadar yok giremedim ceza vermeyin :)

dünkü menüm
sabah kahvaltı yok (ofis çok yoğundu öğle olmuş habrim yok kızmayın )

öğleyin 4 kaşık pilav 2 kaşık musakka

ara yok çok yoğunduk :)

akşam yok akşamda halim yoktu biraz kraker 1 muz

akşam 4 saatten fazla dans yürüyüş ve 60 mekik
3 litre su

bu menü olmadı ama yapacak bişey yok kızlar ofis çok yoğun

güzel olmuş canım.
biz şimdi kilomuzu yarın bildiriyoruz değil mi?sabahtan ..
yok yine cuma yapıcaz topraks ve beril ve zeynep abla cuma bildirimlerini yapıcaklar benim yerime.
ooo çok iyi incelmişsin.

hakikaten olmamıış.

ay ne yapmışsın bayılmamışsın iyi ki.. 4 saat de spor yapmışsın maaşallah valla..

en sonunda dayanamadım 3 günlük menümü yazayım sabah tartıcam bakalım ne çıkıcak ama biraz daha heyecan olsun kilomu cumamı yazsam acaba neyse menüleri yazıyım.
pazartesi
sabah ılık su 2 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir çay

ara 1 dilim peynir

öğlen 4 köfte bol yoğurt

ara yulaf kepekli yoğurt

akşam tavuk ızgara bol yoğurt

ara 2 kuru kayısı

su 3 lt.
spor yok

salı
sabah ılık limonlu su 2 haşlanmış yumurta 1 dilim lıght kaşar 1 dilim peynir

ara yok çalışıyodum

öğlen 2 ızgara tavuk budu bol yoğurt

ara yoğurt 1 lokma ayva

akşam kıymalı yumurta bol yoğurt

su 3 lt.
spor 1 st yürüyüş 10 dk.spor aletleri

çarşamba
ılık limonlu su 2 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir

ara 1 dilim peynir

öğlen ızgara tavuk bol yoğurt

ara yulaf kepekli yoğurt

akşam lıght ton balığı 3-4 ceviz

ara 2 kuru kayısı

su 3 lt.
spor bütün gün koşturmaca (sorumlunun yerine baktım bütün günüm ordan oraya koşturmakla geçti)

inşallah sonuç güzel olur artık gıdaklamaya başlıycam .sebze yemeyi özledim yaaa..

kızlar yarında elektrikler yok ben bugünkü menümüde yazayım. kusura bakmayın artık

sabah
1 bardak ılık ballı limonlu su

45 dk hareketli dans

4 kaşık müsli 1 bardak süt

ara yok

öğle
1 adet orta boy balık tava bol yeşillik 1 kase mercimek çorba ekmek yok

ara 2 adet bisküvi

akşam

1 küçük kase az şekerli muhallebi 4 adet kepekli bisküvi 2 dilim kavun

1 saat tempolu yürüyüş+ koşu 50 mekik

3 litre su

akşam garip olmuş sanki olmamış gibi.öğlen 1 dilim ekmek yeseydin keşke.

Herkese slm doğumdan sonra20 ye kilo verdim fakat ideal kilomda deilim şu anki kilom 60.4 boyum 1.60 hedefim 52 umarım herkes ideal kilosuna ulaşır

Herkese slm doğumdan sonra20 ye kilo verdim fakat ideal kilomda deilim şu anki kilom 60.4 boyum 1.60 hedefim 52 umarım herkes ideal kilosuna ulaşır

hoşgeldin canım.az sonra kuralları yazıcam kabul edersen deneme süremiz başlar.

4.TAKIM KURALLARI:

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir, bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır.
Katılım konusunda kabul edilir mazereti olmadan kuralı aksatan üyeler 3. Uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.

5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.

6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayıp bildirimde bulunmalısınız,o hafta görevli olan kişi tüm bildirimleri liste haline getirerek paylaşım alanına taşıyacaktır. takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
10. 4 hafta üst üste kilo vermeyen kişiler takımdan diskalifiye edilir. Ramazan hariçtir.
11. 4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalamasını %0,30 un altına düşürenlere sarı kart gösterilir, ikinci sarı kartı alan üye 6 ay süre ile takımdan uzaklaştırılır.

Tamam elimden geleni yapacağım fakat aklıma takılan bu deneme süresi zarfında verilen kilolar ne olcak takıma olumlu katkıda bulunulması gereken süre diyetin ilk başları kilo verme süreci birkaç hafta sonra yavaşlıyor

güzel bi soru fakat genel bi kural olduğu için yapıcak bişey yok.

akşam garip olmuş sanki olmamış gibi.öğlen 1 dilim ekmek yeseydin keşke.

canım kaç gündür tatlı şekerli adına hiçbişey almamıştım çok canım çekti sütü bir tatlı olduğu için yedim zaten birde ben ekmeği tamamen kestim sadece pazar kahvaltılarında 2 dilim yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…