Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gogo2405: (68.7/ / )
cimcimesude: (65.0/ / )
defne2222 : (63.7/ 63.3/0.62 )
sponge_bop : (65.8/ / )
beril7776.1/ / )
beyza199081.5 / / / )
SsSiMqE73.8 / / )
yellowmelon67.1 / / )

Buda listemiz dogrumu

Son düzenleme:
ölmezsin canım evde olmak daha güzel.
Gogo yarim kiloya cok sevindim
Yogurt yemeseydin daha bir fazla verirdin cunku yogurdun kh degeri cok yuksek
saol canım.yoğurtsuzda gitmiyoki tavuk ıyyy.
güzel
güzel geçmiş olsun.
azaltma çokta canım
güzel beğendim
korktum
Sanirim Gogo karar verecek

Yellowmelon kayboldu goremyorum Ben kac gundur yarin ne yapacagiz
bende görmedim gelir inşallah yarın.
iyi olmuş.
güzel olmuş.

kızlar gündüz unuttum tamamen oylamayııı

nueva48 30 unda gelmiş msj sayısı 46

d çetiner 31 inde gelmiş msj. sayısı 42

ben ikisinede evet diyorum sizlerde fikriniz yazın yarın alalım listeyee

***4. TAKIM 334.ETAP***

gogo2405: (68.7/ / / )
cimcimesude: (65,0/ / / )
defne2222 : (63,7/ / / )
sponge_bop : (65,8/ / / )
beril7776,1 / / /)
beyza199081,5/ / / )
SsSiMqE73,8/ / / )
yellowmelon67,1/ / / )

4. Takım Ortalaması :

canım ya ne kadar karbonhidratlı besleniyorsun az ama olmamıs menülerin bira protegine agırlık var kasdan kaybedersin dikkatlı ol

goncam canım hem öglen hem aksam mı et gurubu yiyorsun bu arada dikkat ettim yeşillik türü seyler tüketmiyormusun

bugun diyetisyen günümdü 900 garm yagdan vermişim 600 gram kas yapmısım :) harika dedi diyetisyen. resim istedi benden 80 kilo oldugum zamanki. öncesi sonrası yapalım dedi :) zeynep abla incecik kaldın diyor cok motive oldum bugun:)

Kizlar 7 Gun 20 dakika spor demstik en Az.
Yapildimi acaba spor yapanlar hesaplayip yazarsaniz sevindireceniz berili

Cezaya gelince kimseye tolerans Yok
Gunluk en Az. 5 mesaj 20 dakika sporu yapamayanlar zorlu bir hafta bekliyor sizi
harikasın berillll :))) desdegim sana

merhaba kızlar bende eve yeni geldim..şöyle bir geçmişe bakalım ...
hoşgeldin canım
kızlar gündüz unuttum tamamen oylamayııı

nueva48 30 unda gelmiş msj sayısı 46

d çetiner 31 inde gelmiş msj. sayısı 42

ben ikisinede evet diyorum sizlerde fikriniz yazın yarın alalım listeyee

canım her ikisinede evet diyorum.

Zeynep bende diyetisyene gitmiştim 80 den 60 düştüm tabii 5-6 si doğumda gitti şu anda kendim yapıyorum evde yap oranı ölçen tartım var ama kilodan gitsede yağdan gitmiyor birşeyler yanlış ama bulamıyorum spor yapıyormuşum sen acaba sporları giderki sadece

Gogo tek online sensin sanırım geçmiş mesajlara baktım biraz neler yapmam gerektiği konusunda yardımcı olurmusun spor 20 dk filan yazıyordu birde kimseyi tanımıyorum o yüzden yarım yamalak yorum yapmak istemedim

Gogo tek online sensin sanırım geçmiş mesajlara baktım biraz neler yapmam gerektiği konusunda yardımcı olurmusun spor 20 dk filan yazıyordu birde kimseyi tanımıyorum o yüzden yarım yamalak yorum yapmak istemedim

takım kurallarını okumuştun canım.birgün önceki menü su ve sporunu paylaşıcaksın.fırsat buldukça böyle yazışabiliriz.takım kaptanı benim beril de yardımcım olucak.yeni kurallar oluşturmaya ve bi düzen oturtmaya çalışıyoruz.20 dk.spor hergün zorunlu olsun diye konuşmuştuk.

Kizlar 7 Gun 20 dakika spor demstik en Az.
Yapildimi acaba spor yapanlar hesaplayip yazarsaniz sevindireceniz berili

Cezaya gelince kimseye tolerans Yok
Gunluk en Az. 5 mesaj 20 dakika sporu yapamayanlar zorlu bir hafta bekliyor sizi

beril benimle ilgili bir sorun mu var bişey yazıyorum cevabı ortaya yazıyorsun zorunda değilsin ama ne menülerime nede yazdığım herhangi bişeyle ilgili hiçbişey yazmıyorsun ve ayrıca 3 gündür elektriklerimiz kesik geceden geceye bakabiliyorum diye yazmama rağmen umursamadan kimseye tolerans yok diyorsun sana bişey mi dedim ?

canım seninle ilgili bir sorun yok olamazda henüz oylama tamamlanıp takıma alınmadın.ayrıca önceki mesajlarda msj.sayılarınızıda yazmıştım..lütfen kimse tek kendisine yazılmış gibi üstüne alınmasın.takımımız bu aralar zor bi dönemden geçiyotoparlanma aşamasındayız.kişisel sorunlar olduğunda ben kişiye yazıyorum zaten..seninle ilgili bi sorun olduğundada yazarım.

Tm ben kendimi tanıtayım o zaman yıllardır kilo verme çabasındayım 3 tüp bebek 1 kist ameliyatı ve 2. Tüp bebekte 2 bebeğimi kaybedince kürtaj oldum çok şükür 2 yaşında kızım var ama hormonlandım yani :)) tiroidim var su içsem yarıyor cinsindenim 80 le doğuma girdim 75 filandım çıktığımda sezeryan göbeği yanıma kar oldu:)devlet memuruyum ücretsiz izindeyim şuan hedef kilom 52 dedim ama idealibumu acaba?boyum 160 yaşım 36 sizlerle eski Halime dönüp bir baza dolusu eski kıyafetlerimi giymek için sabırsızlanıyorum şu anki kilom 60.2

Ben son 4 gundur gelemiyorum bile seninle sorunum olsun
Hc kimseye Menü yorumu yapmadim arti kendimde Menü yazmadim
Belki okudun bilemiyorum nahos gunler geciriyorum
Elektrik kesilmene ne deyim 3 gunde yazmamissindir benide baglamaz
Burda hc bir mesajim kisiye özgü olmadi.
Gecen haftadan beri belli kurallar koyup biraz sekillenmeye calusalim dedik
En azindan gunluk 20 dakika sporumuz olsun yapmayan ceza alsin diye yazdik.cezada ya sekerli yememedir, ya mekiktir yani kadininda kendine yarardir.ister yap ister yapma kime ne.
Uslubnu hic begenmedim.keske yazdiklarindan once 3- 5 sayfa okusaydin kme Menü yazmisim, kme yorum yapmisim.cetiner e bir yorum yazdim oda yarin listeye girme adina
Okumadinsa soyleyim
Kimseyle hele senle hic sorunum Yok.sanal Tripler kavgalar karakterime ve yasima ters.
Ikincisi kizimin Eli yandi, isten istifa ettim, esimle berbat durumdayiz.son 4 gundur kendi derdimi yazip ferahlamaya calismamtan baska mesaj yazmadim.takimdaki kizlarin gecmis olsun mesajina bile toplu bir mesaj yazdim.
Sanirim kendimi anlatabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…