o yüzden acayip hırs yaptım incecik olcam birde öyle kalcam işte...
ama tabiki zorlanıyorum ...bende burdan mezun olmak eskisi yenisi diye foto koymak istiyorum
Canım geldin kötü günleri unut ii günler seni bekliyor 😊Tm ben kendimi tanıtayım o zaman yıllardır kilo verme çabasındayım 3 tüp bebek 1 kist ameliyatı ve 2. Tüp bebekte 2 bebeğimi kaybedince kürtaj oldum çok şükür 2 yaşında kızım var ama hormonlandım yani :)) tiroidim var su içsem yarıyor cinsindenim 80 le doğuma girdim 75 filandım çıktığımda sezeryan göbeği yanıma kar oldu:)devlet memuruyum ücretsiz izindeyim şuan hedef kilom 52 dedim ama idealibumu acaba?boyum 160 yaşım 36 sizlerle eski Halime dönüp bir baza dolusu eski kıyafetlerimi giymek için sabırsızlanıyorum şu anki kilom 60.2
Eki Görüntüle 853628 Eki Görüntüle 853629 Eki Görüntüle 853630
Ggo net cikmadi ama bu halde
Hasoya gelince konusmuyorum[/QUOTE
Ay kıyamam ya ben ona uf içim ezildi canım çok geçmiş olsun dikkat et patlasada mikrop kapmasın
evet canım benim kibeyza defne yellowmelon ve cimcime yeni üyelerimize oyunuz EVET mi Hayır mı
Gogo listeye mudahale ediyorum ama.....
Simdi ne olacak yeniler eklenecekmi
Cok kotu etkiledi Biziberilciğim ya kuzucuğunu eli kötü olmuş ama üzülme iyleşir.tazecik canı tazelenir.çok geçmiş olsun
Et tabiki yazmaya calisiyom telefonun gazabina ugradim.kizlari yazalim bence listeye 2 kisi disinda evet oylar.
Kimleri ekliyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?