Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

62 Bedenken kilon ne idi.kendimi yemeye vuracam bak
Ben 93 kiloyla hamilelikten ciktim 42 giyiyordum simdide 38 40 arasinda dolaniyorum.ama yazin 36 ydim

Ya kizlar bu domuzcukla kustukten beri hicbirseyin tadini alamiyorum ya.abuk sabuk seyler yapiyom.

teşekkür ederim canım gelirseniz tanışma fırsatı bir çay bir kahve bir yemek neden olmasın egeli olarak misafirperverizdir laf olsun diye söylemiyorum hepimiz adem ile havvanın çocuklarıyız . herzaman beklerim :) sen neden ayrısın ? allahım ayırmasın ayrılık yazmasın kaderimize arkadaşım.bende alıyım bari üçgen pikini şimdiden ekliyim dolabıma bakar bakar içine girebileceğim günleri hayal ederim belki daha çok hırslanırım :)

sağolasın canım ben de beklerim yolun bursaya veya siirte düşerse..
ben siirtte mecburi hizmetimi yapıyorum eşim mühendis ve özelde çalıştığı için eş durumu olmuyor bize ( herkese oluyor ama doktora olmuyor maalesef)
ben oğlumla siirtteyim eşim bursada , inşallah mecburi hizmetim bitince atama bekleyeceğim olmazsa istifa edip özelde bakıcam, ama 2. çocuğu düşünüyorum bakalım kısmet

Raki carpmazsa Gel sekerim.
ASK acisi cekiyon kaderdas olurduk. Ha birde gelirken azicik hasret, bir parca umut, eh almisken 200 gr da hayal getir guzelliklere dair
bu hasretle beni su bile çarpabilir
1.62 idi en son uzamamışımdır di miiiiiiiiiiii
5 santimcik daha uzun olaydım iyiydi
yok yok tam kıvamındasın
Ya kizlar bu domuzcukla kustukten beri hicbirseyin tadini alamiyorum ya.abuk sabuk seyler yapiyom.
yarın geldiğinde görürüm ben seni dayanamazsın barışırsın nasılsa kredi kartıyla intikam da aldın artık uzatma
yok kııızzz 62 kiloydum beden değil

canım o sarhoş oldu galiba

3. dubleden sonra türksanat müziği söliceksen ben gelirim berilcim :)

Askim ikizlerim 8 yildir biri Piano biri gitar caliyor. Bende baglamada kötü degilim.rakiyi uzun zamandir türküyle dipliyom nede olsa 15 yillik urfali karisisin onceside 2yil flört 2 yilda nisanlilik var
Bizden ona Gore istek iste.suan Yavuz bingölden gitme aklim sende kaliri dinliyoz

ahhh canım affet artık sana da yazık ona da..
küsme canım şu 3 günlük dünyada savaşmayın , sevişin
hahhhh doğru söze ne hacet
Allah yaaaa
Sana ne deyim Ben yada kendime ne deyim
Sanirim cakir keyf oldummmm
uçmuşsun şimdiden
Yok banane once nazimi yapacam .....
Sevismekmi uleynnnnn lipidomu zorlamayin haydi bana bas bas

hhaaahha libidolar tavan yaptıııııııııııııııııııı

sen orda eşin orda zor olmayacakmı canım hamilelik öyle tek başına geçirilecek bir zaman dilimi değil ama sen blirsin yinede allah hayırlısı ne eylediyse hakkında o olsun.

Karttan kendime Birsey almadim.kütüpaneye bir Masa birde kitaplik aldim.kizlara biraz elbise
Birde ne aldim köpege ev

Sonbahar yapragi gibi dokuluyoruzda benimmi haberim Yok
Nerdesiniz huuuuuu
nöbettem çıktım gelemedim sabah.
sana ne der yavrum 1 kilo
pek olmamış.
ooo sosis biber gider tabi o midee
hadi bakalım
oh maşallah bencede izinli ol sen bu haftaaa
evet katılıyorum yorumuna
çok az yemişin.
mutluluk hep seninle olsun.
akşam yemeden olmaz
Iyi geceler kizlar
Bir arkadasim geldi ufaktan cilingir sofrasi kurduk.bir bakiyim kuzucuklarim ne yapiyor dedim
Sizi sevdimi unutmayin kirmizi bkinili hayallerinizde
oh afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…