off yaa ne güzel ben de gelsem olur mu
Senin adinida bilmiyorum
Demetmi yoksa
ben de dilek memnun oldum tekrar. fethiyeye tatile gelmiştim bir kere harika bir yer çok şanslısın
sen de uzun flört sonrası kavuşanlardansın demek, allah mesut etsin her zaman mutlu olun inşallah, biz de 8 yıl flörtten sonra
8 yıldır da evliyiz ve halaaa deli gibi aşığız birbirimize, gerçi hep ayrıyız ondan galiba
evet ya ben düğünümden önce 62 den 52 ye düşmüştüm ve her canım yemek istediğinde ve mekik çekerken kendimi kırmızı pikiniyle hayal etmiştim 52 olunca da kırmızı 36 beden üçgen bikini almıştım
doğumdan sonrada 25 kilo verdim spor yapmaya üşenince veya yorulunca kırızı bikiniyle kumsalda oğlumla yürüyüş yaparken hayal ettim kendimi, ve yine giydim kırmızı bir pikiniiii
bu yaz hamile olmayı planlıyorum o yüzden giyemem herhalde
canım boyun kaç?
ben de dilek memnun oldum tekrar. fethiyeye tatile gelmiştim bir kere harika bir yer çok şanslısın
sen de uzun flört sonrası kavuşanlardansın demek, allah mesut etsin her zaman mutlu olun inşallah, biz de 8 yıl flörtten sonra
8 yıldır da evliyiz ve halaaa deli gibi aşığız birbirimize, gerçi hep ayrıyız ondan galiba
evet ya ben düğünümden önce 62 den 52 ye düşmüştüm ve her canım yemek istediğinde ve mekik çekerken kendimi kırmızı pikiniyle hayal etmiştim 52 olunca da kırmızı 36 beden üçgen bikini almıştım
doğumdan sonrada 25 kilo verdim spor yapmaya üşenince veya yorulunca kırızı bikiniyle kumsalda oğlumla yürüyüş yaparken hayal ettim kendimi, ve yine giydim kırmızı bir pikiniiii
bu yaz hamile olmayı planlıyorum o yüzden giyemem herhalde
62 Bedenken kilon ne idi.kendimi yemeye vuracam bak
Ben 93 kiloyla hamilelikten ciktim 42 giyiyordum simdide 38 40 arasinda dolaniyorum.ama yazin 36 ydim
Ya kizlar bu domuzcukla kustukten beri hicbirseyin tadini alamiyorum ya.abuk sabuk seyler yapiyom.
yok kııızzz 62 kiloydum beden değil
küsme canım şu 3 günlük dünyada savaşmayın , sevişin
Raki carpmazsa Gel sekerim.
ASK acisi cekiyon kaderdas olurduk. Ha birde gelirken azicik hasret, bir parca umut, eh almisken 200 gr da hayal getir guzelliklere dair
teşekkür ederim canım gelirseniz tanışma fırsatı bir çay bir kahve bir yemek neden olmasın egeli olarak misafirperverizdir laf olsun diye söylemiyorum hepimiz adem ile havvanın çocuklarıyız . herzaman beklerim :) sen neden ayrısın ? allahım ayırmasın ayrılık yazmasın kaderimize arkadaşım.bende alıyım bari üçgen pikini şimdiden ekliyim dolabıma bakar bakar içine girebileceğim günleri hayal ederim belki daha çok hırslanırım :)
1.62 idi en son uzamamışımdır di miiiiiiiiiiii
5 santimcik daha uzun olaydım iyiydi
bu hasretle beni su bile çarpabilirRaki carpmazsa Gel sekerim.
ASK acisi cekiyon kaderdas olurduk. Ha birde gelirken azicik hasret, bir parca umut, eh almisken 200 gr da hayal getir guzelliklere dair
yok yok tam kıvamındasın1.62 idi en son uzamamışımdır di miiiiiiiiiiii
5 santimcik daha uzun olaydım iyiydi
yarın geldiğinde görürüm ben seni dayanamazsın barışırsın nasılsa kredi kartıyla intikam da aldın artık uzatmaYa kizlar bu domuzcukla kustukten beri hicbirseyin tadini alamiyorum ya.abuk sabuk seyler yapiyom.
yok kııızzz 62 kiloydum beden değil
3. dubleden sonra türksanat müziği söliceksen ben gelirim berilcim :)
ahhh canım affet artık sana da yazık ona da..Ya kizlar bu domuzcukla kustukten beri hicbirseyin tadini alamiyorum ya.abuk sabuk seyler yapiyom.
hahhhh doğru söze ne hacetküsme canım şu 3 günlük dünyada savaşmayın , sevişin
uçmuşsun şimdidenAllah yaaaa
Sana ne deyim Ben yada kendime ne deyim
Sanirim cakir keyf oldummmm
Yok banane once nazimi yapacam .....
Sevismekmi uleynnnnn lipidomu zorlamayin haydi bana bas bas
sağolasın canım ben de beklerim yolun bursaya veya siirte düşerse..
ben siirtte mecburi hizmetimi yapıyorum eşim mühendis ve özelde çalıştığı için eş durumu olmuyor bize ( herkese oluyor ama doktora olmuyor maalesef)
ben oğlumla siirtteyim eşim bursada , inşallah mecburi hizmetim bitince atama bekleyeceğim olmazsa istifa edip özelde bakıcam, ama 2. çocuğu düşünüyorum bakalım kısmet
bu hasretle beni su bile çarpabilir
yok yok tam kıvamındasın
yarın geldiğinde görürüm ben seni dayanamazsın barışırsın nasılsa kredi kartıyla intikam da aldın artık uzatma
canım o sarhoş oldu galiba
nöbettem çıktım gelemedim sabah.Sonbahar yapragi gibi dokuluyoruzda benimmi haberim Yok
Nerdesiniz huuuuuu
sana ne der yavrum 1 kiloselam güzel hatunlar :)
hafta sonu uğrayamadım, bu sabah 1 saat yürüdüm çok mutluyum. bu hafta sabahları full yürümüek istiyorum bir aksilik olmazsa. Regl oluyorum tartıdadi fazlalık umarım ondandır, değilse bile bu hafta gidecekbu sabah 64,5 çıktım pofffffffffffffffff
arada bakarım size işler yoğun bu aralar kızlar, hepinizi öpüyorum koskocamaaaaaaaaannnnnn
pek olmamış.herkese günaydın..
hemen dünkü menümü yazayım
sabah:çok erken kalktım az çorba içtim
sonra geldim kahvaltı yaptım zaten öğlen olmuştu
haşlanmış yumurta
ekmek
3 zeytin
1 kaşık reçel
çay
ara_
akşam:
1 kıymalı pide ayran
ara:4-5 tane fındık
ooo sosis biber gider tabi o mideesıkıcı düzensiz bir menüyle ben:
cuma:
hastaneydim diye kahvaltı yapmadım endoskopi için aç olmam lazımdı ,
öğle:
görümcem almıştı mecburen yedim döner,,
4 adet yaprajk sarma,
ara:1 küçük kuru biber dolması,
akşam:
2 sosis küçük olanlardan 1 dilim ekmek,
ara yok spr:1 saat yürüyüş,
su 3 lt,
c.tesi:
sabah:]
az peynir 2 dilim ekmek,
1 ttlı kaşığı dut pekmezi,
öğle:
1 adet haşlanmış tavuk,2 dilim ekmek,
ara:1 nar,
akşam:
3 adet içli köfte,
1 kase yoğurt,
spor yok,
su 2 lt,
pazar:
sabah:
1 közlenmiş biber,
az peynir,
3 adet patates kızartması,
yazım sosis,
2 dilim ev ekmeği (anneciğimin akmeği)
ara: 5 adet balık kraker,
öğle:
2 çatal makarna,
ara:yok,
akşam:3 adet közlenmiş biber,az peynir,
2 dilim çavdar ekmeği
spor yok tüm gün temizlik,
su:2 lt oldu sanırsam,
hadi bakalımselam hatunlar ancak fırsat bulabildim. sabah endokrine gittim çünkü yeni başlayacağım diyetisyenim. insüline filan bi baktırtmanı istedi.
o yüzden sabahtan beridir hastanelrde sürünüyorum. bu arada diyetisyenim 1 hafta normal yeme düzeninde beslen hepsini yaz dedi diyet yapma dedi bende o yü<den bu hafta saldım mevlam çayıra.menülerimi yazacağım kusura bakmayın kızlar hem vücut dengesininde bi diyet psikolojisinden çıkmasını istiyorum. artık bu kalan günlerde daha dikkatli beslenirim.
oh maşallah bencede izinli ol sen bu haftaaakızlar menülerimi paylaşayım;
cuma;
sabah 1 adet gözleme
ara; yok
öğlen ;yok
ara; 1simit 2 karper peynir
akşam;yarım kase ıspanak yarım kase kıymalı makarna 1 kase yoğurt 1 dilim kepekli ekmek
ara,2 mandalina yarım kase sütlü tatlı
spor; yok malesef ama bütün ankarayı yürüdüm diyebilirim yaklaşık 1,5 saat yürüdüm
su;1-2 litre
cumartesi;
sabah;
5-6 halka sucuk ve yumurta 1 dilim peynir 1 dilim ekmek 1 çatal bal 1 çatal saralle
ara; 1 orta kahve
öğlen;1 dilim su böreği 1 dilim havuçlu kek
ara; 2 tatlı kaşığı saralle 1 dilim ekmek
akşam; 1 kase çorba 3 y.k. etli patates yemeği 1 kase koyun yoğurdu 2 dilim kepekli ekmek
ara; 1 ayva 1 dido
spor;50 mekik ceza onun dışında sporum yok yine haftasonu koşuşturmacası
su;1-2 litre
pazar;
sabah;
5-6 tane puf böreği toplamta kullandığım bazı mikarı yumruk kadardı yağda kızartma peynirli bir börek çeşidi
az peynir 3-4 zeytin 1 çatal acılı sos 1 çatal saralle(bitsede kurtulsam)
ara;yok
öğlen; 1 kase çorba
ara;2 adet holland cARAMEL WAFFLE ÇOK GÜZEL BİŞEY YA O
AKŞAM; 1 ADET HOLLAND CARAMEL WAFFLE ( 1 TANESEİ 180 KALORİYMİŞ)
ARA; 1 KASE KOYUN YOĞURDU 1 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ
SPOR;100 MEKİK CEZA
SU;1-2 LİTRE
İNANILMAZ PİS BOĞAZ BİR HAFTASONU GEÇİRDİM PİŞMAN DEĞİLİM ÇÜNKÜ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA ÇOK CİDDİ BİR PROGRAMA BAŞALAYACAĞIM AKLIMDA KALAN HERŞEYİ YEMEK İSTEDİM. BAKALIM SONUÇ NE KADAR ETKİLENECEK. BU HAFTA İZNE AYRILSAM SANIRIM DAHA İYİ OLACAK KAPTANIM NE DERSİN İZİN KONUSUNDA??
evet katılıyorum yorumunadünkü mneüm
sabah sucuklu yımırta, 1 dilim ekmek , 1 dilim peynir, domates salatalık yeşillik
ara: yarım nar
öğle-akşam birarada( saat 3-4): 2 kase yayla çorbası, salata 1 dilim ekmek
ara: patlamış mısır, azıcık kuruyemiş
ara: 1 nescafe, 2 tane diyet püskevit
su 2 lt spor: 45 dk yürüyüş
iyyyk kötü menü kötüüü
çok az yemişin.selam kızlar dünkü menüm
sabah: 1 kase yulaf (bi önceki günün telafisi olsun diye)
ara: 1 elma
öğle: 1 kase kısır, yarım kase yoğurt, turşu, çay ( anladığınız üzere gün vardı)
ara: 1 fincan şekersiz türk kahvesi
akşam: 1 tavuk baget
ara: 1 fincan şekersiz nescafe
spor: yaklaşık 3-4 saat koşuşturmaca
su: 3,5 litre
mutluluk hep seninle olsun.kızlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba , geçen hafta bi elektrik gitti işlerim birikmişti bi misafir derken haftasonu geldi geçti :) size yazamadım kusura bakmayın ama durumu telafi edicem :)
menüm klasik aynı sabah ılık ballı limonlu su. müsli süt öğlen sebze ağırlıklı ve akşamlarıda geçiştirdim ama sporumu asla aksatmadım.
kiloma gelince kendimde inanılmaz bir hafiflik hissediyorum. ve bu beni çok mutlu ediyor çünkü özlemini kurduğum hayallere birazdaha yaklaştımı hissediyorum. ve bana bu konuda destek olan sizler ve canım kocacıma çok teşekkür ediyorum.
mutluluk? mutluluk nedir bilir misiniz? bir pencere kenarında dertden uzak olabilmek mi? hayatı hiç hak etmedigi biçimde yaşamak mı? sevdiğine kavusmak mı yıllar sonra, ayrılmak mı sevmediğini düşünüp de? ana kucağı mı, baba dayağı mı? ben deli degilim diyen birisine inanmak mı? kücük kız çocuğunun o pencereden gözlerini kocaman açıp seni sevmesi mi? kaybettiğin umutlarının yerini başkalarının alması mı? yoksa birilerinin hala seni sevdiğini bilmen mi? zıpkın gibi delikanlıyken hastalanman ve direndiğini bilmen mi? mutluluk elle tutulur mu, istediğinde kucaklayabilir misin? yoksa son noktasını gördüğün ufuk kadar uzak mı? yenir mi! canın çektiginde şifa diye sallasan? peki gülmek mutluluk mu haksız yere kazanılmış zafer den? illetten kurtulmak mı, yoksa karşılaşmamak mı? aşk mıdır mutluluk, sürekli sevmeyeceğini bildiğin? bu nasıl birşeydir ki uğruna göz yaşı döktüğün? deli der misin mutluyum diyen birisine? evlenince yakalanır mı mutluluk? zamanı bitirmek mutluluk mu asker icin? sence mutluluk mutlu mudur kendince? tencerenin kapağı mutlu mudur, kapatılıp yanmadığında? aşk, sevgi gibi kelimeler mutluluk mu saçar insana? bir akıl hastasının gülüşü mutluluktan mıdır? ne için mutluluk vardır, sana olmadığında mutsuzluğunu hatırlatması için mi? uçmak mutluluk verir mi özgürlüğe? "yalandan mutluluk var" mıdır gerçeğini aradığımız bu alemde? ritim tutmak mutluluktan mıdır, yas yakanda ritim tutmaz mı? uzüm bagğı mutlu mudur, meyvesini verdiğinde? son nefesini verirken mutlu mudur insan? düşününce mutlu olunabilir mi? ayaklarına kapansan affeder mi mutluluk seni? şeytan mutlu mudur sence kulları saptırırken? patlak teker mutlu mudur, artık ezilmeyeceğini bildiğinden? analar mutlu mudur asker yetiştirdiğinden? bu nasıl birşeydir ki ömür boyu sürmez? dogar mı mutluluk güneş gibi, ısıtır mı insanı?
kaç kilodur bu yaa! ezilen var mıdır mutluluktan? nedensizce sevmeye benzer mi, karşılık beklemezsin ama senden cok sey almıştır?
haram mıdır mutluluk, izinsiz alındığında? mutluluktan ölen var mıdır, cennetlik midir yoksa cehennemlik mi? neden türk filmleri mutlu sonla biter hiç düşündünüzmü, oradaki gibi akustik midir mutluluk? oltaya gelir mi mutluluk, yem takmadığında? ana evinden giden gelin mutlu mudur ağlarken? ay ışığında yaşatabilir misin, gel-gitlere maruz kalır mı? gurbetten dönüşünü bekler mi mutluluk?
ölme sebebi olabilir mi yada yaşama? mutluluktan küfür edilir mi hic, teklif edebilir misin mutluyken? mutluluktan uçulur da yüzülmez mi hiç? mutluluğa talep nedir! ihalesi yapılmaz mı? mutluluğun yolları bir yerde ayrılmaz mı? cok cani midir mutluluk ulaşılması uğruna can yakar mı? nefret eden var mıdır başkalarının mutlulugundan? yeniden yaşanır mı eski mutluluklar? salıversen kaçar mı mutluluk senden? hoşnutluğun ne derecedir, başkaları senin mutluluğundan üzülürken? kanun mudur ki! yaşamını etkiler? boş çerçevede bulamaz mısın onu? gömleğinin olmaması mutluluk vermez mi? dereceli midir, kaynama noktası varmı dır mutluluğun? hayatını zehir eder mi hiç, istemediğinde bile mutlu olabilir misin? yaşamı neye bağlıdır, parçalansa birleştirebilir misin onu? kafiyesi -luk mudur her zaman? neden sevgilin seni değil de mutluluğu seçer o zaman? yakışıklı mıdır yoksa mutluluk? sevdiğini nedensiz yere öpmek mi, yagmur altında? havanın güzel olması mı sence o, bir çicek olabilir mi yada kuşlar? delirdim mi yoksa ben ağlıyorum nedensizce, bu mudur!! yeni yerlerini keşif midir yoksa, her yanını bildiğin bu şehrin? salıvermek mi kendini boşluga? karınca mutlu mudur sence çalışırken? yagmurlar mutlu mudur, yaşam katmak için yere düşerken? peki o halde mutluluk nedir bilir misiniz?
ben söliyim size o kadar mutluyumki güneş var sıcacık oldu içimde dışımda öyle biryerdeyimki yanlızım huzur doluyum. deniz karşımda o kadar yakınki dalgaların sesini duyuyorum şömine var tam karşımda sadece duyduğum ses ocak yanarken çıkarken çıtırtılar ve denizin dalgası. çam ağaçları o kadar güzel kokuyorki sizin içinde derin bir nefes aldım ohh miss gibi bir hava ve ben bugün çalışmıyorum. eşim şehirdışında köpeğim bobi ile geziyorum sahil boyu epeydir ilgilenemiştim şımarıklık yapıyor :) ailem var eşim var annem babam hayatta ve sebebini bilmediğim içimde bir huzur var :) allahım sana binlerce kez şükürler olsun bana bu nimetleri verdiğin için :)
akşam yemeden olmazkızlar bugün kü menümü yazıyum
sabah 2 dilim ekmek 2 ince dilim köy peyniri 2 zeytin ve 2 çay kaşığı bal şekersiz çay
öğle 1 kepçe kurufasulye 3 kaşık pilav roka domates soğan
ara 1 pk. altınbaşak
akşam yok ve hala aç değilim :)
1 saat tempolu yürüyüş 3 litre su
sınırsız şekersiz çay / kahve
oh afiyet olsunIyi geceler kizlar
Bir arkadasim geldi ufaktan cilingir sofrasi kurduk.bir bakiyim kuzucuklarim ne yapiyor dedim
Sizi sevdimi unutmayin kirmizi bkinili hayallerinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?