Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hep mutlu olasin insallah
Yazi seninmi
Benimde köpegim var

gönlünden düşüp de bu satırlarda can bulan çok güzel bir yazı olmuş, ne güzelsin sen :))

Son düzenleme:

afiyet olsun akşam bişeycikler yiyivereydin gariiii

kışlar napıyosunuz
babam karadayı seyrediyor ben de takılıyorum öyle, şu bergüzar körele de ısınamadım gitti yaaa
kuzumu ikna edebilirsem yatıcaz inşallah

Hep mutlu olasin insallah
Yazi seninmi
Benimde köpegim var

teşekkür ederim. insan mutluluğunu kendi yaratıyormuş meğer aslında mutlu olmak için bir sürü neden varmış hayatımızda ufacık tefecik şeyleri kafaya takıp bi daha gelinmesi mümkün olmayan bu güzel hayatı bu nimetleri görmüyormuşuz. bugün farkına vardım herşeyin zaman herşeyin ilacıymış ya çok doğru şımarıklık ediyormuşuz elimizdekilerin değerini çoğu zaman elimizden gidince anlıyoruz. ama bu defa elimden gitmeden anladım.yani anlayacağın hayata karşı 2:1 öne geçtim.

iyi geceler canlar.. rüyanızda kendinizi incecik 36 beden görün..hem de sıfır selülit, dümdüz karın ve kırmızı bir pikiniyleeeeeeee

ne kadar güzel anlatmışsın çok haklısın bazen kendimiz yaratıyoruz mutsuzluğumuzu.. o zaman mutluluğumuza da kendimiz yaratabiliriz..

hiç alakam bile yok keşke olsaydım
lays cips reklamı vardı da tam ben yazarken

nueva gerçek adın neydi

gerçek adım öznur 26 yaşındayım çok büyük çok tutkulu bir aşk ve 4 yıl flört ettikten sonra 1 yıl nişan ve 3 yıllık evli çiçeği burnunda ege de çok mütavazi yaşayan bir ailenin geliniyim muğlada yaşıyorum aslen Fethiyeliyim.

Iyi geceler kizlar
Bir arkadasim geldi ufaktan cilingir sofrasi kurduk.bir bakiyim kuzucuklarim ne yapiyor dedim
Sizi sevdimi unutmayin kirmizi bkinili hayallerinizde

afiyet olsun az olmus ama
evet canım az oldu ama bi gün öncesinde fazla kaçırmıştım dün telafi günümdü
canım akşamı boş geçme 10 saatten fazla açlık iyi değil
iyi geceler canlar.. rüyanızda kendinizi incecik 36 beden görün..hem de sıfır selülit, dümdüz karın ve kırmızı bir pikiniyleeeeeeee
süper motivasyon ama bn çocukluğumdan beri hep tombiştim o yüzden kendimi hiç öyle hayal edemiyorum
kırmızı pikinimi :) çok motive oldum birden :)

aynennn

ben de dilek memnun oldum tekrar. fethiyeye tatile gelmiştim bir kere harika bir yer çok şanslısın
sen de uzun flört sonrası kavuşanlardansın demek, allah mesut etsin her zaman mutlu olun inşallah, biz de 8 yıl flörtten sonra
8 yıldır da evliyiz ve halaaa deli gibi aşığız birbirimize , gerçi hep ayrıyız ondan galiba
kırmızı pikinimi :) çok motive oldum birden :)

evet ya ben düğünümden önce 62 den 52 ye düşmüştüm ve her canım yemek istediğinde ve mekik çekerken kendimi kırmızı pikiniyle hayal etmiştim 52 olunca da kırmızı 36 beden üçgen bikini almıştım
doğumdan sonrada 25 kilo verdim spor yapmaya üşenince veya yorulunca kırızı bikiniyle kumsalda oğlumla yürüyüş yaparken hayal ettim kendimi, ve yine giydim kırmızı bir pikiniiii
bu yaz hamile olmayı planlıyorum o yüzden giyemem herhalde

canım boyun kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…