sanırsam kimsenin kocası yanında değil yastıklara sarılın hanımlar
Askim ikizlerim 8 yildir biri Piano biri gitar caliyor. Bende baglamada kötü degilim.rakiyi uzun zamandir türküyle dipliyom nede olsa 15 yillik urfali karisisin onceside 2yil flört 2 yilda nisanlilik var
Bizden ona Gore istek iste.suan Yavuz bingölden gitme aklim sende kaliri dinliyoz
sanırsam kimsenin kocası yanında değil yastıklara sarılın hanımlar
offf yastık yorgan nereye kadar yaaa ben aşkıma sarılıp uyumak istiyorum şu an duygularımı anlatan şarkı " geeeeeeelllll sarıla sarıla uyuuuutttt ya da uyutmaa"sanırsam kimsenin kocası yanında değil yastıklara sarılın hanımlar
Ne topik yaaaa
Bu Kadar kaderi Ortak yasayan kadin bir araya nasil geldi yaaaa
Ne topik yaaaa
Bu Kadar kaderi Ortak yasayan kadin bir araya nasil geldi yaaaa
offf yastık yorgan nereye kadar yaaa ben aşkıma sarılıp uyumak istiyorum şu an duygularımı anlatan şarkı " geeeeeeelllll sarıla sarıla uyuuuutttt ya da uyutmaa"
dimi yaa
dertliyizkızlar merhaba nasılsınzı
gülşenden sakıncalıyıda dinle o zaman
yavuz bingölde fena değilmiş hani hiç ayrılmadık tamda bize uydu şimdi kocamı özledim uleynn :)
bunada kader diyelim :)
bu yazıda senin için berilcim :)
Rakıyı içen kadın gülüyorsa, o gülüşün ardında en az dokuz roman, on dört tane de film repliği yatar.
Rakıyı içen kadının gülüşünde, bu dünyanın en zararsız mutluluğu vardır çünkü, büyük gülerler, büyük susarlar
Rakı içen kadın, rakıyı çok sık içmez.
Ama rakıyı içtiği an, bil ki içme zamanı gelmiştir ve konuştuklarında net konuşurlar..
O kadınlar keyfine doyum olmayan bir akşamüstü sonrasında, bir kıyıda köşede, gece sefası gibi açarlar.
O kadınlar, afet-i devrandır ..
Ve, rakı içen kadının elleri güzeldir
O kadınlar, senden başkasını severlerken bile seni incitmezler.
Şarkı söyleyesi varsa susmalısındır. İzlemelisindir. Dinlemelisindir. Rakı içen ve şarkı söyleyen o kadını.
Rakı içen kadın, herkesle rakı içmez ve seninle rakı içiyorsa, senin için kalbinde en az yüz elli metrekare daha yer vardır.
Ve sen, bunu bildiğin için, o kadına, kalbinin tüm kapılarını beklentisizce açmış, cebindeki tüm anahtarlarıysa hiç bulmamak üzere yutmuşsundur.
Rakı içen kadın, cihanda sulhtur: ağdalı değil, nağmeli sever
vaaaaaaayyyyyyyy beğendiiiiiimmmmmmm
heeyyyyyy ben geldim demin uğradım ama kızım uyandı gitmem gerekti :) uyuttum sıpayı hoooppp burdayım
kızlar merhaba nasılsınzı
sevindim beğendiğine :) valla şu anda 3,5 kadın bizim eve toplanmışızda sohbet ediyoruz sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?