en sevdiğim müzik türkü üAskim ikizlerim 8 yildir biri Piano biri gitar caliyor. Bende baglamada kötü degilim.rakiyi uzun zamandir türküyle dipliyom nede olsa 15 yillik urfali karisisin onceside 2yil flört 2 yilda nisanlilik var
Bizden ona Gore istek iste.suan Yavuz bingölden gitme aklim sende kaliri dinliyoz
martta bitecek kısmetse. ona göre ayar yapcamsen orda eşin orda zor olmayacakmı canım hamilelik öyle tek başına geçirilecek bir zaman dilimi değil ama sen blirsin yinede allah hayırlısı ne eylediyse hakkında o olsun.
Güle güle kullanın.Karttan kendime Birsey almadim.kütüpaneye bir Masa birde kitaplik aldim.kizlara biraz elbise
Birde ne aldim köpege ev
yastık yorgan bir yere kadar. .bıktım uleeeeensanırsam kimsenin kocası yanında değil yastıklara sarılın hanımlar
ahmet kayaaa..doyamam dinlemeyesadece şarkılarını dinlediğim bir sanatçı var siyasi görüşü yada kişiliği senin için önemli değil ise yada önemsemiyorsan ben öyle yapıyorum Ahmet Kaya'dan sen insansın onu dile rakıyla iyi gider bende onu dinliyorum.
eveeeet son zamanlarda ben de takigim bunaofff yastık yorgan nereye kadar yaaa ben aşkıma sarılıp uyumak istiyorum şu an duygularımı anlatan şarkı " geeeeeeelllll sarıla sarıla uyuuuutttt ya da uyutmaa"
dimi yaa
barışın kocanixin kiymetini biliiiiiiiinnnevet böyle akşamları seviyorum, bu arada benim kocam burda ama uyuyo o yüzden aynı sayılırızküs değilim ama berildenim ben de limoniii :))
haahaa nr demezsin persembe bi gelsin de kocam....yaxmiyim gerisiniKocasi yanindayken uyutan yada yuruyuse gonderenlere ne deyim ki Ben
Neysem yarin bizde kocalarla bulusur yatak yorgan cirpariz gariiiii
Topik + 18 donecek bn gitmem hepimizin hayrina canlarim
hahhaa süper olmuşAyyyy son olarak sunda yazayim pek guldum yaw
Radyo dinliyoz ve suan cikan sarki: arabada 5 evde 15
ooooo Güle güle kullan canımartık benim de bir akıllı telefonum olacaaaaaaaaakkkkkkkksiparişini verdim
Hasonun maili kavga ettigimiz gun
şöyle bir baktım listeye .pozitif yeni cezadan muaf. beyza sporunu yazmamış nueva spor msj yazmamış.bugün yazmazsanız sizede ceza var .yellowmelon mazeretini açıkladı sınavlar zor oluyo insiyatif kullanıp ceza vermiyorum.hergün 20 dk. spor haftada 140 dk.yapıyoyani 2 st 20 dk altında kalnlara ve 35 msj altında kalanlara ceza geliyoooo
sponge_bop ve cimcimesude msj sayınızdan dolayı hergün 50 mekik cezanız var toplam 350 yapıyo ister 50 50 ister 100 cumaya kadar bitiriyosunuz kızlar.hadi kolay gelsin.
dipnot cimcimem endoskopi olmuştun rahatsızlığından dolayı başka bi sporla değiştirebilirsin bu defalık yada başka bi haftaya erteleyebiliriz..
dünkü menümüde yazayım hemen:
sabah:
1 smit,çay,
ara:1 dilim ekmek 1 minik köfte,
öğle:
2 dilim ekmek 2 adet minik köfte,
ara:1 türk kahvesi,
akşam:
1 tabak yumurtalı ıspanak,
spor:1,30 dak yürüyüş,
su:2lt
Canım sen midene zarar vercek seyler yiyosun.simit falan yeme az dikkat et.
dünkü menümüde yazayım hemen:
sabah:
1 smit,çay,
ara:1 dilim ekmek 1 minik köfte,
öğle:
2 dilim ekmek 2 adet minik köfte,
ara:1 türk kahvesi,
akşam:
1 tabak yumurtalı ıspanak,
spor:1,30 dak yürüyüş,
su:2lt
Dünkü menümü yazayım. Biraz abartılı oldu evlilik yıldönümü nedeniyle.
sabah ılık su
peynir 1 dilim ekmek 2-3 ceviz 1lokma tahin pekmez
ara 2 kuru kayısı
oglen 1 kir pidesi ayran
ara nescafe
akşam 2 kaşık corba 1 sarma 1 kasik kısır 1 kaşık yogurtlu patlıcan brokoli salatasi 2 dal 1 lahmacun cacık.
Ara 1 top profiterol
su 2 lt
spor 2 st yürüyüş kocisle kocaeliyi fethettik.
günaydın arkadaşlar nasılsınız ben bugün daha iyiyim...size geçen gün karnımın şişmiş halinin resmini çekmiştim bu resimdeki halinden daha kötü olmuştu gerisini siz düşünün nasıl haldeydim.Eki Görüntüle 858102
en azından sınırlı yemişsin gerisini kim yediyse yandıDünkü menümü yazayım. Biraz abartılı oldu evlilik yıldönümü nedeniyle.
sabah ılık su
peynir 1 dilim ekmek 2-3 ceviz 1lokma tahin pekmez
ara 2 kuru kayısı
oglen 1 kir pidesi ayran
ara nescafe
akşam 2 kaşık corba 1 sarma 1 kasik kısır 1 kaşık yogurtlu patlıcan brokoli salatasi 2 dal 1 lahmacun cacık.
Ara 1 top profiterol
su 2 lt
spor 2 st yürüyüş kocisle kocaeliyi fethettik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?