Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İplerini koparmış kuduz ruhun. Günlerdir aç kalmış ruhunla ısırdın ömrümün yarısını. Uyurken saçı kesilmiş özgürlüğün hırsıyla içine mahkum ettin sürgünlerimi. Peki şimdi nereye bırakacak beni toz bulutların? Bakır yalnızlığıma mı, naftalinli zamanlara mı? Bir parçanı alıp gitse de hayat… Tamamla kendini benimle… Neye benzediğinden çok ne kadar bana benzediğindir aşk. Şimdi kapılar da senin ayrılıklarda. Ne kadar gittiğin değil arkandaki lacivertlerim; bende ne kadar kalmadığındır zorlanışım. Eğer gidecek bir yerim olsaydı; bu kadar dilenmezdim kalbinde… Sokakları sevseydim eğer; katlanmazdım gözlerinin köprü altlarında yaşamaya.
Ateş, meydanı terk etmeden, kül cesaret edemez kendini göstermeye. Ayrılık yazıldığı her kalemde kan döker… Söker iliklerine kadar kadife korkularını. Şimdi git sevdiğin böğürtlen renginde, dağ menekşesini saksıya mahkum ettiğin gibi… Git, duvar dibinde çökmüş yağmurların gibi…
Baldırı çıplak sessizlik,suskun çocuk kavgaları… Gözlerimi alaşağı etmiş ellerinin üşümüş sebepleri. Tek kişi yaşanmış geçmişin cahilliğine mi ağlamalı şimdi, suyun altında kalmış isyanları mı kurtarmalı? Güneşim eriyor karlarımdan erken. Yağmurlarımın suları kesik, bütün bereketsizliğimle kuruyorum topraklarımda. Ucuz bir pastel yeşili yapraklarımda.
Ne zaman kendimden çıksam; gözlerinden utanırım. Kaldı ki yokluğunda da aynıyım .Sesi çıkmaz çocukluğumun senin için yaşlanırım. İhanetin sarhoşluğunda aşkım bekaretini verirken; şimdi seni doğuranın hatırı kadar kaldı selamlarım. Ne zaman gökkuşağı oldun? Terk edişinde ki özgürlüğün. Hem yağmur istiyorsun hem güneş. O gözlerindeki siyah beyazla hiçbir gökyüzü seni kabul etmez.
Yelkovan akrepten söküp attı kendini. Bu sefer yapraklar ağaçları döküyor. Gidişinin kokusu hala balkon çiçeklerinde. Ayrılığın kalbimde eşyasız taşınışı ve çoluk çocuk, yaşlı genç demeden gözlerinin üstünden geçtiği şehirlerim. Gökyüzümde kendinde üşüyen bir güneş kaldı. Topraklarımda ispiyoncu ellerinin kızıllığı. Lacivert jilet takımlarıyla geceler, milliyetimin kan revan bayrakları…
Güz çığlığın hala titretir dağlarımı. Hala dumanlarla sevişir bakışların. Yokluğunun kadavra eğitimde yüreğim; tecrübesiz sevilmiş. Cahil yağmurların sellerle sevmiş. Hırçın kaldı umudum.Gözlerin soysuz… Gözün aydın son köşeyide döndü ayrılık…Ve x, y’yi de terk etti.

kızlar akşam sohbet çok güzeldi ama elektrikler kesildi..tlfndan beceremedim yazmayı. ..
en sevdiğim müzik türkü ü
sen orda eşin orda zor olmayacakmı canım hamilelik öyle tek başına geçirilecek bir zaman dilimi değil ama sen blirsin yinede allah hayırlısı ne eylediyse hakkında o olsun.
martta bitecek kısmetse. ona göre ayar yapcam
Karttan kendime Birsey almadim.kütüpaneye bir Masa birde kitaplik aldim.kizlara biraz elbise
Birde ne aldim köpege ev
Güle güle kullanın.
sanırsam kimsenin kocası yanında değil yastıklara sarılın hanımlar
yastık yorgan bir yere kadar. .bıktım uleeeeen
ahmet kayaaa..doyamam dinlemeye
offf yastık yorgan nereye kadar yaaa ben aşkıma sarılıp uyumak istiyorum şu an duygularımı anlatan şarkı " geeeeeeelllll sarıla sarıla uyuuuutttt ya da uyutmaa"

dimi yaa
eveeeet son zamanlarda ben de takigim buna
evet böyle akşamları seviyorum, bu arada benim kocam burda ama uyuyo o yüzden aynı sayılırız küs değilim ama berildenim ben de limoniii :))
barışın kocanixin kiymetini biliiiiiiiinnn
Kocasi yanindayken uyutan yada yuruyuse gonderenlere ne deyim ki Ben
Neysem yarin bizde kocalarla bulusur yatak yorgan cirpariz gariiiii
Topik + 18 donecek bn gitmem hepimizin hayrina canlarim
haahaa nr demezsin persembe bi gelsin de kocam....yaxmiyim gerisini
Ayyyy son olarak sunda yazayim pek guldum yaw
Radyo dinliyoz ve suan cikan sarki: arabada 5 evde 15
hahhaa süper olmuş
artık benim de bir akıllı telefonum olacaaaaaaaaakkkkkkkk siparişini verdim
ooooo Güle güle kullan canım
Hasonun maili kavga ettigimiz gun

ne güzel şeyler yazmışsınız karı koca..yureginize sağlık

Günaydin hanimlar
Mutlu sabahlar

Dilosum sagol bebesim
Ben mayista tasindim hala eksik cokkkkkkk
Estikce aliyom

günaydın kızlar
bu sabah da yürüyüşümü yaptım, şimdi çıkıyorum bugün dışarıda olucam
hepinizi öpüyorum kooooossskacamaaaaaaaannnnnn

günaydın arkadaşlar nasılsınız ben bugün daha iyiyim...size geçen gün karnımın şişmiş halinin resmini çekmiştim bu resimdeki halinden daha kötü olmuştu gerisini siz düşünün nasıl haldeydim.

dünkü menümüde yazayım hemen:
sabah:
1 smit,çay,
ara:1 dilim ekmek 1 minik köfte,
öğle:
2 dilim ekmek 2 adet minik köfte,
ara:1 türk kahvesi,
akşam:
1 tabak yumurtalı ıspanak,
spor:1,30 dak yürüyüş,
su:2lt

ooooooooooo cezalar gelmiş....çekerim canım benim mekiklerimi mekik sayesinde belki karın miğde ağrımda geçer rahatlatır.çok teşekkür ederim..

Canım sen midene zarar vercek seyler yiyosun.simit falan yeme az dikkat et.

Dünkü menümü yazayım. Biraz abartılı oldu evlilik yıldönümü nedeniyle.
sabah ılık su
peynir 1 dilim ekmek 2-3 ceviz 1lokma tahin pekmez

ara 2 kuru kayısı

oglen 1 kir pidesi ayran

ara nescafe

akşam 2 kaşık corba 1 sarma 1 kasik kısır 1 kaşık yogurtlu patlıcan brokoli salatasi 2 dal 1 lahmacun cacık.

Ara 1 top profiterol

su 2 lt
spor 2 st yürüyüş kocisle kocaeliyi fethettik.

Canım sabah 1 tam simit çok olmuş toplam 7 dilim ekmek yirmişsin 1 günde akşam yememden iyi olmuş

Herkese günaydın..
hemen menüme geçeyim:
sabah
haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
3 zeytin
çay
1 kaşık reçel

ara:1 armut
öğlen: 1 tabak kıymalı makarna

ara:3 kuru kayısı
akşam:
mercimek yemeği yoğurt
az ekmek
1 minik pişmaniye
öyle bir gündü yorgunluktan 9 uyudum işte..
çok monoton gidiyorum bu aralar çok sıkıldım

Olsun yarasın evlilik yıldönümünde hemen dikkat edersin ben yazmaya. Utanıyordum menümü ama yazacak bende

en azından sınırlı yemişsin gerisini kim yediyse yandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…