Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hehe maşallah oğlun için ne şanslısın ayrıca benimde kız kardeşim psikoloji okuyo tabi daha 3. sınıfta kız bana kilo vermem için psikolojik bişiler yapsana diyorum yok daha öğrenciyim daha o kadar gelişmedim diyo :) Psikolog olman güzel en azından nasıl bi düşünceye sahip olman gerektiğini bilirsin bu kilo problemleri ile ilgili olarak :)

Maalesef terzi kendi söküğünü dikemiyor. Biliyorum ama uygulayamıyorum:) Oğluşum içinde şanslıyım gerçekten inşallah isteyen herkes bu duyguları tadar.

tekrar hoşgeldin..
Nohut dürümü Gaziantep'te meşhurdur. Lavaşın içine haşlanmış baharatlı nohut ve yeşillik konularak yapılıyor. Böyle pek bir şeye benzemiyor gibi duruyor ama tadı güzeldir.
nohuta bayılırım. eminim nefistir tadi
antepte zayif kalmak mucize zaten..
bebisin ufakmis daha verirsin merak etme

Yaşasın psikolojik destekte geldi takimaa

Dilos iyi geceler bende kaciyorum
1 Saat sonra Burda olursaniz devam ederiz yoksaniz iyi geceler

tekrar hoşgeldin..

nohuta bayılırım. eminim nefistir tadi
antepte zayif kalmak mucize zaten..
bebisin ufakmis daha verirsin merak etme
Hoşbulduk evet tadı nefis. İnşaallah veririm artık dikkat etmeye ve yürüyüşe başladım kendiliğinden gitmiyor maalesef :)
Tekrar hosgeldiniz o zaman kizlarrrrrr
Hoşbulduk tekrar o zaman :)
Masum kac Kilo ki
Yenisler isminiz ne acabaaaaa

Adım Nihal kilom da utanarak yazıyorum 88.6 idi en son tartıldığımda

Adım Nihal kilom da utanarak yazıyorum 88.6 idi en son tartıldığımda

Utanıcak bişey yok bende 88.1 ile diyete başladım 89.9 u falan görüyodum gün içinde... Sabah aç karna 88.1 olraka başladığım diyetimde 19 günde 82.5 a kadar düştüm darısı başınıza :)

Amin. Gerçekten çok güzel vermişsin inşallah böyle devam edersin.

İstanbul dan :)
Türk ismi olarak duymamistim
Hiiii Ben dogumdan 110 kusurle ciktim.gecen sene 93 kiloyla Buraya geldim 68 kiloyla tatile ciktim. 3 ay Pasa Pasa yedim 10 Kilo aldim geldim .utanma Canim sende bizdensin

Mönüyü yazayimda Sabah bakin bakin kendinize kizin cislari yedik bak su Karina 3 cocuk bir kopekle neler yapmis deyin
Sabah
1 dilim Eski kasar
1 dilim ekmek
4 y.zeytin
4 ceri domates
Yarim aci Biber

Ära
1 dilim ayva
2 ceviz

Ogle
Kac bir käse yogurt icinde zencefil, tarcin, corekotu, Keten tohumu, kisnis var
1 salatalik
5 tane cubur kraker

Ära
Yarim ayva
Yarim mandalin

Aksam
Beril salatasi
1 tam hadlanmis tavuk gogsu
Salgam suyu

Ära
1 dilim Ananas

3 lt su
1 Saat bantta yuruyus
40 dakika step
200 ip atlamama
100 mekik
200 twister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…