Ooooo kalabaligiz bugun
Olur bahsedeyim :) az önce yazdıklarımdan anlaşılacağı üzere Gaziantepte yaşıyorum evliyim dokuz aylık bir oğluşum var psikoloğum çalışıyorum ve de şişkoyum:) . Bende yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Hehe maşallah oğlun için ne şanslısın ayrıca benimde kız kardeşim psikoloji okuyo tabi daha 3. sınıfta kız bana kilo vermem için psikolojik bişiler yapsana diyorum yok daha öğrenciyim daha o kadar gelişmedim diyo :) Psikolog olman güzel en azından nasıl bi düşünceye sahip olman gerektiğini bilirsin bu kilo problemleri ile ilgili olarak :)
tekrar hoşgeldin..Tanıtayım =) 25 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum içmimarlık okudum şuan çalışmıyorum yeni evliyim tadını çıkarıyorum diyebiliriz :) Evlenmeden önce 3 yıl İsveç te yaşadım sonra buraya dönünce eşimle tanışıp evlendim :) Öyle yani isveçte bulunduğum sürede metobolizmam bozuldu aşırı kilo aldım şimdi aranızdayım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :))
nohuta bayılırım. eminim nefistir tadiNohut dürümü Gaziantep'te meşhurdur. Lavaşın içine haşlanmış baharatlı nohut ve yeşillik konularak yapılıyor. Böyle pek bir şeye benzemiyor gibi duruyor ama tadı güzeldir.
antepte zayif kalmak mucize zaten..Olur bahsedeyim :) az önce yazdıklarımdan anlaşılacağı üzere Gaziantepte yaşıyorum evliyim dokuz aylık bir oğluşum var psikoloğum çalışıyorum ve de şişkoyum:) . Bende yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Olur bahsedeyim :) az önce yazdıklarımdan anlaşılacağı üzere Gaziantepte yaşıyorum evliyim dokuz aylık bir oğluşum var psikoloğum çalışıyorum ve de şişkoyum:) . Bende yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
tekrar hoşgeldin..
nohuta bayılırım. eminim nefistir tadi
antepte zayif kalmak mucize zaten..
bebisin ufakmis daha verirsin merak etme
Masum kac Kilo ki
Yenisler isminiz ne acabaaaaa
Ebru Eva isimim :)
Maalesef terzi kendi söküğünü dikemiyor. Biliyorum ama uygulayamıyorum:) Oğluşum içinde şanslıyım gerçekten inşallah isteyen herkes bu duyguları tadar.
Hoşbulduk evet tadı nefis. İnşaallah veririm artık dikkat etmeye ve yürüyüşe başladım kendiliğinden gitmiyor maalesef :)tekrar hoşgeldin..
nohuta bayılırım. eminim nefistir tadi
antepte zayif kalmak mucize zaten..
bebisin ufakmis daha verirsin merak etme
Hoşbulduk tekrar o zaman :)Tekrar hosgeldiniz o zaman kizlarrrrrr
Masum kac Kilo ki
Yenisler isminiz ne acabaaaaa
Adım Nihal kilom da utanarak yazıyorum 88.6 idi en son tartıldığımda
Utanıcak bişey yok bende 88.1 ile diyete başladım 89.9 u falan görüyodum gün içinde... Sabah aç karna 88.1 olraka başladığım diyetimde 19 günde 82.5 a kadar düştüm darısı başınıza :)
Türk ismi olarak duymamistimİstanbul dan :)
Hiiii Ben dogumdan 110 kusurle ciktim.gecen sene 93 kiloyla Buraya geldim 68 kiloyla tatile ciktim. 3 ay Pasa Pasa yedim 10 Kilo aldim geldim .utanma Canim sende bizdensinHoşbulduk evet tadı nefis. İnşaallah veririm artık dikkat etmeye ve yürüyüşe başladım kendiliğinden gitmiyor maalesef :)
Hoşbulduk tekrar o zaman :)
Adım Nihal kilom da utanarak yazıyorum 88.6 idi en son tartıldığımda
Türk ismi olarak duymamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?