Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

HERKESE GUNAYDINN KIZLAR
BEN 3. Takımdan merve
Hepinize saglıklı, güzel menülü,mutlu , umutlu, huzurlu sevdıklerınızle beraber bi gün gecirmenizi diliyorumm
Hedef kılolarınıza tez zamanda ulasmanız dılegıyle HOŞCAKALIN

Menüm
Sabah
haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
çay
Ara
1kuru kayısı
öğle
5 kaşık taze fasulye
Yarım kase yoğurt
2 dilim ekmek
Ara
iki tane bisküvi
mandalina bir tane
Akşam
Yarım kase patates çorbası
Yarım yerli somon balığı (balık küçüktü)
Salata
2 dilim ekmek
Ara
Şekersiz sütlü neskafe
1ceviz

Su 2 buçuk litre
Spor
40 dakika yürüyüş
100 ip atlama

Guzel olmus .........

Hiiii Ben dogumdan 110 kusurle ciktim.gecen sene 93 kiloyla Buraya geldim 68 kiloyla tatile ciktim. 3 ay Pasa Pasa yedim 10 Kilo aldim geldim .utanma Canim sende bizdensin

Bende 93 kiloyla çıktım doğumdan. Bebeğim küçük doğdu süt olsun iyi beslensin diye dikkat etmedim yedim habire. Allahtan daha fazla kilo almadim arada diyet yapıp birakiyordum. Şimdi yürüyüşe başladım yediklerimide sınırlamaya çalışıyorum. Hazırlık aşamasındayim tam diyete başlayacağım inşallah haftaya :)

Süpersin vallahi

Sabir ve kararlilik onemli diyette bence
Süpersin vallahi
Hiiiii biliyom dermisim
Utku ağlayınca ani çıktım

Teşekkürler senin kadar olmasa da birşeyler yapmaya çalışıyorum.
Temem kizmadimmmmmmm
Canim Ben biraz 46 yim.yeyince ölümüne yiyorum.diyetteykende oyle.birde evim spor yapmaya musait gecen yil 05.11 de diyete basladimda o Kadar cok spor aleti aldimki Salon bile acarim.ama bu hafta ekstrem Kilo vermeye calisiyorum.cunku izine ayrildigim kilodan bayagi fazlayim.hasarimi aza indirmeye calisiyorum

Günaydınlar Kızlarr :) Her zamanki gibi yumurta beyazım beyaz çayım ve bir çaydardağı lor peynirimle sabah kahvaltımı yaptım hatta birazdan öğle yemeğini yiyicem :)

Takımın uykucu kaptanı geldi bugün nöbete gitcem gec kalktım kahvaltı bitti cay keyfi yapiyom.sizlerde ne var ne yok.

Kızlar muhabbetlerinize fazla katılamoyorum annemdeyim kızım rahatsızdı düzeliyor çok şükür kardeşim evleniyor 10 güne vs..Ebrueva ve masumcuk tanıtımlarınızı okudum Hepberaber umarım tüm kilolardan kurtuluruz benim 5 kilom filan kaldı ama en zor gidenlerinden kaç zamandır diyetteyim yaşam tarzım oldu artık hepinize azkalorili günler diliyorum

Dünkü menümü yazıp kaçayım şimdilik
Sabah
Az kaşarlı tost
Ara 1/4 muz 1 mandalina
Öğlen
4 kaşık makarna
Ara nescafe
Akşam
Bol salata kıymalı karnıbahar yemeği 1 dilim ekmek
Ara
Minicik kestanesi tartolet
Su 1,5 litre olmuştur heralde
Spor yok

Az yemişsin sanki
Hoşgeldin canım sanada güzel kilo vermeler.
Güzel olmuş herşey.

Menü güzel sporda olsa iyi olurmuş.

Menümü yazayım daha duzenli oldu sanirsam.
sabah kaşarlı tost çay

ara mandalina

öğlen 1 kepçe çorba 10 tane istavrit bol yeşillik 1 dilim ekmek

ara küçük parca helva

akşam 1 kepçe çorba 2 kaşık pırasa yemeği yoğurt

ara 5 kestane

su 2 ye yakın
spor 30 dk.mezdeke

Senin menünde çok güzel cnm en güzelide mezdeke olmuş spor konusunda izin istiyorum çünkü gerçekten diyeti zor yapıyorum yoğunun birde halsizim tiroidler düzelsin çalışmaya başlayayım10 gün sonra yürüyüşlere başlayacam

bende menümü yazayım:
sabah: peynir 3 zeytin çay
yeşillik 1 dilim ekmek
ara:1 mandalina
öğlen:mantar kavurması acılı(yeni favori yemeğim kolaycacık) 1 dilim ekmek2 kaşık bulgur pilavı
ara:1 portakal
akşam:
ıspanak yoğurt 3 lahana sarması komşum getirdi 2 kaşık pilav
ara:2 akide şekeri az fındık az tahin helvası (az kaşarlı pide eşim almış)dün çok üşümüştüm biraz fazla oldu
işe arabayla gidiyorum artık havalar soğuk evde leslie yapmaya çalışıyorum

Az yemişsin sanki

Hoşgeldin canım sanada güzel kilo vermeler.

Güzel olmuş herşey.

Menü güzel sporda olsa iyi olurmuş.
Cok yedinmi gunlerce say kaptanim sekerim
Bu Helva ne zaman bitecek kuzum
Umarim Balik yagda kizaripta migdeye hitmemistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…