Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ooooooo 18 günde 5 kilooo süpeerrr

tamam ama bizi terketme olur muuu

Teşekkür ederim canım :) Valla bakalım vermeye devam ediorum sanırım ama net ne kadar bilmiyorum çünkü annemlerdeki tartı bizim evdeki tartıdan fazla ölçüyor ayrıca sizi terk etmek gibi bir niyetim yok eğer siz beni takımdan atmazsanız =) Malum annemlerdeyim ve çok yazamıyorum :)

Eeee hani ben ?

Kızlar bu arada annemlerde kaldığım bu sürede diyete çok uyamadım şöyleki listedekinden daha da az yemek yedim çünkü bazı şeyleri ayarlayamadım ne biliyim salata yağlıydı yemedim falan daha az yedim yani aslında sonuç olarak genelde diyet fazla yemek yenilerek bozulur ben az yedim sorun olmaz heralde bu arada 2 günde 1 saat te spor yaptım hiphop abs :)

Biraz kendini tanitirmisin

Biraz kendini tanitirmisin

Tanıtayım =) 25 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum içmimarlık okudum şuan çalışmıyorum yeni evliyim tadını çıkarıyorum diyebiliriz :) Evlenmeden önce 3 yıl İsveç te yaşadım sonra buraya dönünce eşimle tanışıp evlendim :) Öyle yani isveçte bulunduğum sürede metobolizmam bozuldu aşırı kilo aldım şimdi aranızdayım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :))

Nohut dürümü Gaziantep'te meşhurdur. Lavaşın içine haşlanmış baharatlı nohut ve yeşillik konularak yapılıyor. Böyle pek bir şeye benzemiyor gibi duruyor ama tadı güzeldir.

Oda iyimiş ben normalde pek zorlamıyorum ama hele beni kızdırsın üzsün o zaman kötü oluyo işte :) Kilo vericem diye bu ara pek kıyafet alışverişi yapmıyorum ama çanta ve ayakkabılar yetiyor heheh :)
Kiyafet almayacam Canim.benim biraz maka takintm var.derin mesele benim isteklerim
Nohut dürümü Gaziantep'te meşhurdur. Lavaşın içine haşlanmış baharatlı nohut ve yeşillik konularak yapılıyor. Böyle pek bir şeye benzemiyor gibi duruyor ama tadı güzeldir.

Ayyyyy esim cok sever onu

Olur bahsedeyim :) az önce yazdıklarımdan anlaşılacağı üzere Gaziantepte yaşıyorum evliyim dokuz aylık bir oğluşum var psikoloğum çalışıyorum ve de şişkoyum:) . Bende yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…