Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar albume duz sacli bir resmimi ekliyom br akli verin duz mu kivircikmi

yoldaşlarım :) uzun zaman sonra tekrar merhaba

kaçaklardan birisi döndü sonunda anlat bakalım neden gelmedin hadi gelmiycektin neden iki satır yazmadın..
arkadaşlar lütfen gelemiyceniz zaman hop diye ortadan kaybolmayın ya izinli olmayı seçin yada ayrılmak istiyorum deyin..ortam sanal olabilir ama birbirimize karşı sorumluyuz takım olarak yarışıyoruz biliyosunuz...

helvayı sabah yeseymişsin keşke
Daha kötü Birsey aldim
Kaz Gelen yerden tavuk esirgemedim.bakalim kaz gelecekmiiiiiiiii
kız çatlatma meraktan süüüyleeeeeee

bir arkadaşım diyetisyene gitmişti demişki canın illada tatlı birşey yemek istiyorsa akşam ye demiş sabahtan yersen gün içinde daha çok tatlı yersin demiş
aslında doğru ama sabah yiyince akşama kadar kalorisini yakarsın diye düşündüm
güzel bence , nohut dürümü de nedir kii
ben çok beğendimmmm
yoldaşlarım :) uzun zaman sonra tekrar merhaba
nerelerdesiiinnnn seeeeeeennnnn, merak ettik insan bir haber verir yawwww
Yememmmmmmmm
Yediremezlerrrrrrr
Hele bu Gun aslaaaaaaaaa

hoohhaaaaa asıl bu akşam yeee gece kalori ihtiyacın olabiliiiiiiiiiir

Benim herif geliyor. Ama eltisko aradi satis yapilmis hemde cok iyi bir paraya .kaynimla esim suan insaaat yapiyorlar para Bizden tecrube Diploma bayramdan.eeee benimde acil isteklerim var.dun paraya kiydim bir cicis aldim karsiligini alamazsan Verdigim paraya yanarim
Resimliyom dur

ben de yazayım menümü
sabah 1 kase nesfit
ara 3 badem nescafe
öğle 2 biber 1 kabak dolması yoğurt 1 dilim ekmek 3 çatal irmik helvası
akşam 1 tabak kıymalı şehriye çorbası, 1 dilim ekmek, 2 tane kuarbiye
ara: 1 avuç kuruyemiş
su 1.5 lt
spor 40 dk yürüyüş

neden bu kadar tatlı isteği
1- sabahları nesfit yersem tatlı isteğim o gün günboyu sürüyor (içerdiği katkı mdsi , diyet ürünü insülin rezistansı yaratıyor)
2- bugün kan tetkiki yaptırdım demir yerlerde sürünüyor , ferritin yani depo demir 1.5 sadece 1.5 gözlerime inanamadım. bu kadar üşümemin , tatlı isteğimin, diyet yaptığım halde kilo veremeyişim ...... demir eksikliğinden kaynaklanıyor muhtemelen , çünkü yazın 2 ayda 5-6 kilo vermiştim zorlanmadan o zaman alt sınırdaydı ferritin , birsüre demir kullanıp bırakmıştım
vee yeniden başladım demire .. midemi bulandırıyor yawww,

Nevresimden pek belli olmadi ama fusya ipek nevresim gecirecem ikizler uyuyunca

Dilosum ekledim seni albumlere bakabilirsin
Istedigin her resim var
Esli, yanliz, mayolu, vs.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…