Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sekere Kadar seni nasil metetsem, övsem diye dusunuyordum.simdi ne dusunuyorum dersin

içime dün akşam yeme canavarı kaçtı galiba
ama hemen bugün topladım kendimi salatamı yaptım:)okuldada arkadaş nişanlandı baklava kadayıf falan getirmiş..bben sonra alırım dedim geçiştirdim ama akşamları zor işim

Geçmiş olsun. Senin kilolar az kalmış darısı başımıza inşallah kalanlar da hemencecik gider :)

Menü güzel ama su az olmuş bence hep bol su için diyor diyetisyenler ya:)

Mezdeke güzelmiş bende yapıcam :)

Herşey çok güzel gitmiş ta ki akşama kadar

Akşam olmamış canım.
Cok yedinmi gunlerce say kaptanim sekerim

Bu Helva ne zaman bitecek kuzum
Umarim Balik yagda kizaripta migdeye hitmemistir

Ben az yerkende sayiyodum yerimde.
helva hastanedeydi evdekinden uzak duruyom kendim.balikta hastanedeki yemek tabiki kızarmış tida ayirdim derilerini falan canım oylece hupletmedim.

güzel olmuş afiyet olsun
Günaydınlar Kızlarr :) Her zamanki gibi yumurta beyazım beyaz çayım ve bir çaydardağı lor peynirimle sabah kahvaltımı yaptım hatta birazdan öğle yemeğini yiyicem :)
burda bulamadım beyaz çaaaayyy
çok güzel afiyet olsun
mmm beğendimmmm afiyet olsun

akşam dışında iyiymiş.. ben de senin gibiyim akşam sapıtıyom

benim menüm
sabah 1 kase nesfit
öğle: ızgara köfte 4 tane, salata 2 dilim ekmek
ara: 3-4 badem, nescafe
akşam 1 közlenmiş biber , 2 dilim ekmek, peynir, domates
ara: 1 kase patlamış mısır, yaım portakal, yarım ayva
su 2 lt
spor 30dk yürüyüş

Bunu atlamisim.nesfit yada müsli yiyince tatli ihtiyacini artiriyomu duymamıştım hiç. Tahlilleri bende yaptirayim en iyisi tsh imada baktirmam lazim iyi hatirlattin canım.

Güzel olmuş bence.

Slm arkadaslar ben yeni katildim ve yarin sabah diyetime basliyorum 9 aylik bi oglusum var pek spor yapamiyorum ama bogazdan kisicaz artik sizin listelere bi goz attim da kopya cekicem :)

haftaya antepe gezmeye gitmeyi düşünüyorduk eşimin 10 gün izni var 3-4 günde ben alacaktım hava böyle giderse yine evdeyiz ..

bu arada beril salatası nasıl oluyor?işe yarıyor mu?
Sindikkkk ne desemki......cumaya veririm cevabini....ö

Bende merak ettim doğrusu :) tarifi alalım bi ara
Tarif ise yararsa cumaya yazarim.esimin arkadasindan aldim.

Akşam olmamış canım.

helva hastanedeydi evdekinden uzak duruyom kendim.balikta hastanedeki yemek tabiki kızarmış tida ayirdim derilerini falan canım oylece hupletmedim.
Canim ya
Biliyordum zaten bu kiz evde olsa yagli Balik yemezdi.....
Ben begendimmmmm
Slm arkadaslar ben yeni katildim ve yarin sabah diyetime basliyorum 9 aylik bi oglusum var pek spor yapamiyorum ama bogazdan kisicaz artik sizin listelere bi goz attim da kopya cekicem :)

Seniiiiii Kopyaci Minik kuzu hos geldinnnnn

bu arada beril salatası nasıl oluyor?işe yarıyor mu?

Bende merak ettim doğrusu :) tarifi alalım bi ara

Akşam olmamış canım.

Mesaj tekrari oldu yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…