Slm arkadaslar ben yeni katildim ve yarin sabah diyetime basliyorum 9 aylik bi oglusum var pek spor yapamiyorum ama bogazdan kisicaz artik sizin listelere bi goz attim da kopya cekicem :)
Nerdesiniz kizlarrrrrr
4.TAKIM KURALLARI:
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir, bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır.
Katılım konusunda kabul edilir mazereti olmadan kuralı aksatan üyeler 3. Uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.
2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.
4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.
5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.
6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayıp bildirimde bulunmalısınız,o hafta görevli olan kişi tüm bildirimleri liste haline getirerek paylaşım alanına taşıyacaktır. takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.
7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.
8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
10. 4 hafta üst üste kilo vermeyen kişiler takımdan diskalifiye edilir. Ramazan hariçtir.
11. 4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalamasını %0,30 un altına düşürenlere sarı kart gösterilir, ikinci sarı kartı alan üye 6 ay süre ile takımdan uzaklaştırılır.
Hoşgeldin benimde dokuz aylık oğluşum var ve bende daha yeniyim :)
selam güzellikler ne var ne yok ugrayamıdım coktandır :) goncam nasılsın ?
berilim elifi ne yaptın kestinmi memeden :)
cimcime sen nasılsın tatlım
süngerbopum senide cok seviyorum
cuma günü takıpindesiniz bayanlar :)
benide sorarsanız tam gaz devam herseyey sporu hiç bırakmadım formumdayı yani :)
Tesekkurler canim kurallar icin yarin paylasirim :)Yeni gelen arkadaşımız için. Canım kabul ediyosan yarindan itibaren menulerini paylasmaya basla lutfen.
Hosbuldum canim sende benim gibi dogum kilolarinla mi ugrasiyosun :) ben 78 kiloyum bu arada
hoşgeldinn.. doğum sonrası kilolar daha çabuk veriliyor merak etme
Hoşgeldin canım aramıza.
Oofff offf ben 96 kiloyla doguma girdim canim 70 kiloyla hamis kalmistim kilo almak kolay vermek coook zor arkadasim ilk dogummu seninEvet senin kilo iyiymiş yine ben gebelikte çok kilo alanlardanim . 88 kiloyum maalesef
Oofff offf ben 96 kiloyla doguma girdim canim 70 kiloyla hamis kalmistim kilo almak kolay vermek coook zor arkadasim ilk dogummu senin
Saol cnm az kalınca 2 kat emek gerekiyormulşGeçmiş olsun. Senin kilolar az kalmış darısı başımıza inşallah kalanlar da hemencecik gider :)
Kaç yıldır hep diyetteyim hep çok su içtim çok sıkıldım artık ama genede içiyorumMenü güzel ama su az olmuş bence hep bol su için diyor diyetisyenler ya:)
Menün çok güzel tahlillerinizde yapılması iyi olmuş bazı şeylerin nedeni çıkmış bendede tiroid var kiloyu etkiliyorbenim menüm
sabah 1 kase nesfit
öğle: ızgara köfte 4 tane, salata 2 dilim ekmek
ara: 3-4 badem, nescafe
akşam 1 közlenmiş biber , 2 dilim ekmek, peynir, domates
ara: 1 kase patlamış mısır, yaım portakal, yarım ayva
su 2 lt
spor 30dk yürüyüş
Slm arkadaslar ben yeni katildim ve yarin sabah diyetime basliyorum 9 aylik bi oglusum var pek spor yapamiyorum ama bogazdan kisicaz artik sizin listelere bi goz attim da kopya cekicem :)
Evet ilk doğum hemen hemen aynı kilolarla hamile kalıp doğum yapmışız. Bende 69la hamile kaldım 97 ile doğuma gittim.
Saol cnm az kalınca 2 kat emek gerekiyormulş
Kaç yıldır hep diyetteyim hep çok su içtim çok sıkıldım artık ama genede içiyorum
Menün çok güzel tahlillerinizde yapılması iyi olmuş bazı şeylerin nedeni çıkmış bendede tiroid var kiloyu etkiliyor
Hoşgeldin aramıza
Kızlar muhabbetlerinize fazla katılamoyorum annemdeyim kızım rahatsızdı düzeliyor çok şükür kardeşim evleniyor 10 güne vs..Ebrueva ve masumcuk tanıtımlarınızı okudum Hepberaber umarım tüm kilolardan kurtuluruz benim 5 kilom filan kaldı ama en zor gidenlerinden kaç zamandır diyetteyim yaşam tarzım oldu artık hepinize azkalorili günler diliyorum
güzel olmuş afiyet olsun
burda bulamadım beyaz çaaaayyy
Insallah birlikte eski kilolarimiza doneriz arkadasim ilk hamilelik insan kilo kontrolu yapamiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?