Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar firsat bulunca gelirim
Esim evdeyken malum kk biraz sikinti oluyor

Yeni gelen arkadaşımız için. Canım kabul ediyosan yarindan itibaren menulerini paylasmaya basla lutfen.

selam güzellikler ne var ne yok ugrayamıdım coktandır :) goncam nasılsın ?
berilim elifi ne yaptın kestinmi memeden :)
cimcime sen nasılsın tatlım
süngerbopum senide cok seviyorum
cuma günü takıpindesiniz bayanlar :)
benide sorarsanız tam gaz devam herseyey sporu hiç bırakmadım formumdayı yani :)

Iyiyim zeynep abla sen nasılsın. Cimcime izinli sponge kendi istegiyle ayrıldı aramizdan.

Oofff offf ben 96 kiloyla doguma girdim canim 70 kiloyla hamis kalmistim kilo almak kolay vermek coook zor arkadasim ilk dogummu senin

Evet ilk doğum hemen hemen aynı kilolarla hamile kalıp doğum yapmışız. Bende 69la hamile kaldım 97 ile doğuma gittim.

Geçmiş olsun. Senin kilolar az kalmış darısı başımıza inşallah kalanlar da hemencecik gider :)
Saol cnm az kalınca 2 kat emek gerekiyormulş
Menü güzel ama su az olmuş bence hep bol su için diyor diyetisyenler ya:)
Kaç yıldır hep diyetteyim hep çok su içtim çok sıkıldım artık ama genede içiyorum

Menün çok güzel tahlillerinizde yapılması iyi olmuş bazı şeylerin nedeni çıkmış bendede tiroid var kiloyu etkiliyor
Slm arkadaslar ben yeni katildim ve yarin sabah diyetime basliyorum 9 aylik bi oglusum var pek spor yapamiyorum ama bogazdan kisicaz artik sizin listelere bi goz attim da kopya cekicem :)

Hoşgeldin aramıza

Hosbuldum arkadasim

Geçmiş olsun kızın için canım, umarım dediğin gibi kurtuluruz bu kilolardan bakalım neler olucak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…