Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende evde yapılacak bir şeyler arıyorum malum kar buz heryer:) hepsini bir seferde mi yapıyorsun yoksa birgün 1 mil sonraki gün 3 mil seklinde mi gidiyor. Duyduğuma göre uzun süre yürümüş etkisi veriyormus.

Bende evde yapılacak bir şeyler arıyorum malum kar buz heryer:) hepsini bir seferde mi yapıyorsun yoksa birgün 1 mil sonraki gün 3 mil seklinde mi gidiyor. Duyduğuma göre uzun süre yürümüş etkisi veriyormus.

sen ilk önce istersen günde 1 mil yap..ama devam etmek istersen 2 kere yapabilirsin ben 3-4 gün sonra 3 mile geçtim ama 30 dk.da yorulup bırakıyorum bazen bazende devam ediyorum sana bağlı..

Slm arkadslar dunku menunu yazayim sabah kalkinca iki bardak limonlu su 1 haslanmis yumurta ve peynir bir catal bal ekmek yok
Ara yesil elma iki bardak su
Oglen 5 yk bezelye 3 yk pilav yogurt az
Ara kavrulmus findik bi avuc ve yesil cay
Aksam once su bi dardak yarim kase corba 3 yk ispanak kavurma

Günaydın Kızlar

Geçen cumadan bu cumaya 1 kilo 200 gram vermişimmm :))) Aranıza geçen cuma 83.5 olarak katıldım şu anda 82.3 üm :)))) Yüzdeyi nasıl hesaplıyoruz ?

Canım burdaki benim bilgimde bi sorun var ben 83.5 tum şu anda 82.3 üm :)) Yani 500 gr daha indirmen lazımm :)

Prensez cim yumurtanın sarısını yeme diyetisyenim özellikle bunu söylüyor her sabah yumurtanın o güzelim sarısını atıyorum sadece beyazını yiyorum sarısı sırf yağ tok tutan ve proteinli kısmı beyaz kısmı bilgine :)

Canim cok tesekkur ederim hayatimda ilk kez diyet yapiyorum diyetisyen tavsiyelerine ihtiyaxim olacak bende lop lop yiyorum sarilarini bu sabahta yedim ama artik oglusuma veriyim dimi :)

Kizlar Gunaydin yeni uyandim anca gelebildim
Hepiniz lütfen kusuruma bakmayin bu hafta Cokta ugrastim ama malesef aldigimi veremedim ve takim ortalamasina zarar verdim
78.4 üm malesef
Ama toplamda 1700 verdim

Burdaki bildirimine göre yapmıştım.

***4. TAKIM 339.ETAP***

gogo2405: (68/ 67.8/ 0.2/ %0.29)
beril77: (78.2 / 78.4/ +0.2/ % -0.06)335.etapta izne ayrılan üye döndü,2.3 tartı farkı eklendi kilosu 4'e bölündü
defne2222 : (60.6 / 59.9/ 0.7/ %1.16 )
sponge_bop : (65,4/ / / % )kendi isteğiyle ayrıldı
yellowmelon66.7/ / / % )bildirimde bulunmadı
nueva4896.5 / / / %)bildirimde bulunmadı diskalifiye
dcetiner 61.7 / 61.7/ 0/% 0) kilosu sabit
pozitif57.3/ 56.7/ 0.6/% 1.05)
EbruEva 83.5 / 82.7/ 0.4/% 0.48)yeni üye kilosu ikiye bolundu hedef kilosu 67
masumcuk 88.6 / 87.3/ 0.6/%0.72 )yeni üye kilosu ikiye bolundu hedef kilosu 62

4. Takım Ortalaması %

Son düzenleme:
Kizlarr benim kilo degismemis ayni yine gecen haftaki gibi 66.7 kg ciktim aslinda spor da yapıyorum ama regl donemimde oldugum icin böyle çıktı belki de sporlar toplamda 4 bucuk saat, iki kez fat burn e gittim onin disinda kosu, bisiklet bi de evde videodan 1 saat squat kalca calismasi yaptim

gogo cum 82.3 olara düzeltebilirmisin acaba ?

Dünkü menumu de yazayim:)
Sabah: gec oldu biraz 12 gibi
1 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, 1 zeytin, 1dilim cavdar ekmegi
Öğle: kahvaltiyi gec yaptigim icin ara yapmadım
4 kasik peynirli makarna, 2 kasik light yoğurt
Aksam:
Ton balikli marullu salata biraz da uzerine haslanmis mısır koydum yaninda da yarim dilim cavdar ekmeği
Su: 2 litre
Spor: 1 saat fat burn baya zorlu gecti:))

canım Ebru ile beni karıştırmışsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…