Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

***4. TAKIM 339.ETAP***

gogo2405: (68/ 67.8/ 0.2/ %0.29)
beril77: (78.2 / 78.4/ +0.2/ % -0.06)335.etapta izne ayrılan üye döndü,2.3 tartı farkı eklendi kilosu 4'e bölündü
defne2222 : (60.6 / 59.9/ 0.7/ %1.16 )
sponge_bop : (65,4/ / / % )kendi isteğiyle ayrıldı
yellowmelon66.7/ 66.7/0 / %0 )kilosu sabit
nueva4896.5 / / / %)bildirimde bulunmadı diskalifiye
dcetiner 61.7 / 61.7/ 0/% 0) kilosu sabit
pozitif57.3/ 56.7/ 0.6/% 1.05)
EbruEva 83.5 / 82.3/ 0.6/% 0.72)yeni üye kilosu ikiye bolundu hedef kilosu 67
masumcuk 88.6 / 87.7/ 0.45/%0.51)yeni üye kilosu ikiye bolundu hedef kilosu 62

4. Takım Ortalaması % 0.37

Teşekkürler düzeltmişsin :) Sanırım fark yazılıyor ona göre yüzde alınıyor ama masumcuk ile benim farklarımızın yarıları yazılmış yani 2 ye bölünmüş bunun nedeni yeni katıldığımız için mi ? :)

Denizcim yogun oldugun icin uzun suredir hafta ici paylaşım yapmiyosun.bi sekilde idare ettik ama diger arkadaslara haksizlik olmaya basladigini düşünüyorum artik.eger bu sekilde devam edecekse ya izinli yazalim yada baska oneriler varsa degerlendirebiliriz.senden cevap bekliyorum.
eğer cevap alamazsam ve aynı sekilde devam ederse onumuzdeki cuma bildirimini kabul etmiycem.

derilerini yeme birde ben ekmekle biraz bastırıyorum yağı ekmeğe geçiyor ya o ekmekleri yemiyorum eşim yiyor o yağlı şeyleri sever ama hep aynı kilodur

Canim dedigin gibi yaptim ama yedikten sonrada uzuluyorum of hep esim yuzunden:) yapincada yemeden duramiyoki insan benim esimde yuz kilo hicte umrunda degil :)

Bende geldim dünkü menümü yazayım da geçmişe bi goz atiyim.
sabah yarım simit peynir yeşillik çay

ara 3 k.kayısı

oglen pırasa yemeği 1 tabak ve 1 dilim ekmek

ara yok

akşam 2 tabak şehriye çorbası bol limonlu karabiberli el kadar kıymalı pide

su 2 lt.
spor yok.

Az olmuş hakkatten hee
geçen hafta 60.6 bu hsfts 59.9
fark 700 gr.yüzdeyi hesaplamayı bilmiyorum bir ara banada öğretin
ucundanda olsa 5li rakamı gördüm
Hesaplamayi yazıcam bu akşam canım.
Olmuş olmuş güzel olmuş.
benim kilom aynı kızlar maalesef..
Olsun takılma anneeemmm haftaya gider.
Güzel dcemde akşam az olmuş.
Bende evde yapılacak bir şeyler arıyorum malum kar buz heryer:) hepsini bir seferde mi yapıyorsun yoksa birgün 1 mil sonraki gün 3 mil seklinde mi gidiyor. Duyduğuma göre uzun süre yürümüş etkisi veriyormus.
Bilgisayara geçince bikac link atarım senin için.
Güzel ama bezelye çok kalorili canım.
Sporu yazmamisim 100 ip atlama 10 ar cift yarim mekik ve carpraz mekik 10 dk dans
Sporda başarılı.
Kizlar Gunaydin yeni uyandim anca gelebildim
Hepiniz lütfen kusuruma bakmayin bu hafta Cokta ugrastim ama malesef aldigimi veremedim ve takim ortalamasina zarar verdim
78.4 üm malesef
Ama toplamda 1700 verdim
Üzme canını bu hafta o kadar kötü değil. Haftaya rahat verirsin.
Menün ve sporun güzel.
Aynennn :) bide bişey daha sorucam kilosu 2 ye bölündü derken ne demek isteniyor yani hesaplama nasıl yapılıyor mesela 83.5 tum 82.3 oldum 1.2 kilo fark var yüzdeyi neye göre hesaplıyoruz ?
Evet canım yeni basladiginiz için o sekilde normelde takima alinma suresi 2 hafta ama 2 hafta olmaan oylama yaptık. O yüzden 2 ye bolunuyo bundan sonra normal hesaplancak.

şimdi hesaplamayı nasıl yapacaksınız anlaticam ve haftaya herkesin kendi hesabını yapmasını bekliyorum çünkü bugün iki ayağım bi pabuca girdi is yeri yogundu ve telden yapıyorum. Bugün baya karıştırdım hesapları.
şimdi diyelim gecen haftaki kilo68.7 bu haftaki kilo 67.3.
68.7-67.3=1.4 kilo kaybı
1.4×100=140
140÷68.7=2.0378....
% olarak 2.03 ü alıcaz ama 3 ten sonraki rakam 5 ve üzeriyse 3 ü bi üstüne yuvarlıyoruz. Yani sonuç % 2.04

Hesaplamayı anladım :) Teşekkürler gogo ayrıca bugünki menüme gelirsek herzaman ki gibi ve 40 dkka spor yaptım :)

Çok zor değilmiş yaparız inşallah haftaya:)

Bekliyorum linkleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…