canım Ebru ile beni karıştırmışsın :)
***4. TAKIM 339.ETAP***
gogo2405: (68/ 67.8/ 0.2/ %0.29)
beril77: (78.2 / 78.4/ +0.2/ % -0.06)335.etapta izne ayrılan üye döndü,2.3 tartı farkı eklendi kilosu 4'e bölündü
defne2222 : (60.6 / 59.9/ 0.7/ %1.16 )
sponge_bop : (65,4/ / / % )kendi isteğiyle ayrıldı
yellowmelon66.7/ 66.7/0 / %0 )kilosu sabit
nueva4896.5 / / / %)bildirimde bulunmadı diskalifiye
dcetiner61.7 / 61.7/ 0/% 0) kilosu sabit
pozitif57.3/ 56.7/ 0.6/% 1.05)
EbruEva83.5 / 82.3/ 0.6/% 0.72)yeni üye kilosu ikiye bolundu hedef kilosu 67
masumcuk88.6 / 87.7/ 0.45/%0.51)yeni üye kilosu ikiye bolundu hedef kilosu 62
4. Takım Ortalaması % 0.37
Dünkü menumu de yazayim:)
Sabah: gec oldu biraz 12 gibi
1 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, 1 zeytin, 1dilim cavdar ekmegi
Öğle: kahvaltiyi gec yaptigim icin ara yapmadım
4 kasik peynirli makarna, 2 kasik light yoğurt
Aksam:
Ton balikli marullu salata biraz da uzerine haslanmis mısır koydum yaninda da yarim dilim cavdar ekmeği
Su: 2 litre
Spor: 1 saat fat burn baya zorlu gecti:))[/QUOTE
Canim normalden az olmus ogunlerin boyle ogun sayisi azaldikca kilo vermek zorlasiyo diye biliyorum daha diyet konusunda yeniyim tabi
Kizlarr benim kilo degismemis ayni yine gecen haftaki gibi 66.7 kg ciktim aslinda spor da yapıyorum ama regl donemimde oldugum icin böyle çıktı belki de sporlar toplamda 4 bucuk saat, iki kez fat burn e gittim onin disinda kosu, bisiklet bi de evde videodan 1 saat squat kalca calismasi yaptim
Kizlar ya kizartma balik cokmu kalorili olurki ekmeksiz salatayla yesek diyeti bozarmi :)
Kizlar ya kizartma balik cokmu kalorili olurki ekmeksiz salatayla yesek diyeti bozarmi :)
derilerini yeme birde ben ekmekle biraz bastırıyorum yağı ekmeğe geçiyor ya o ekmekleri yemiyorum eşim yiyor o yağlı şeyleri sever ama hep aynı kilodur
Kizlar Gunaydin yeni uyandim anca gelebildim
Hepiniz lütfen kusuruma bakmayin bu hafta Cokta ugrastim ama malesef aldigimi veremedim ve takim ortalamasina zarar verdim
78.4 üm malesef
Ama toplamda 1700 verdim
evet şimdi salata hazırlama zamanım gelmiş.)
Az olmuş hakkatten heeBu ara sık sık menümü yazmıyorum çünkü biliyorsunuz ancak menü listem aşağıda ekli bugün listemdekinden de az yemek yedim nedense bugün pek yemek yiyesim yok tu :/
Kalkınca kuru erik+ ılık su
Sabah salata haşlanmış yumurta beyazı
Ara beyaz çay salata
Öğle çorba
Ara meyve
Ara activia yoğurt
Akşam çorba
Son Ara tarcınlı süt
Bugün listedekinden az yediğim için şu an deli gibi açım ama spor yapıp (30 dk hiphop abs) yatıcam yemicem yani inadım inat yarın sabah tartıda gece atıştırmasından dolayı + çıkmak istemiorum ama öğünlerde ekmekleri et sebzeyi yemediğim için gerçekten doymadım ama midem kötüydü yiyesim yoktu bu kadarı olur arada dimi :)
Eki Görüntüle 894209
Hesaplamayi yazıcam bu akşam canım.geçen hafta 60.6 bu hsfts 59.9
fark 700 gr.yüzdeyi hesaplamayı bilmiyorum bir ara banada öğretin
ucundanda olsa 5li rakamı gördüm
Olmuş olmuş güzel olmuş.dünkü menüm:
sabah:nesfit süt
ara: az kuru erik
öğlen.: etli kuru fasulye az ekmek yoğurt
ara. 1 sütlü kahve
akşam: pırasa yemeği salata az ekmek
yoğurt
ara: yarım nar
su.2 lt 2 fincan yeşil çay
spor:30dk.leslie walk
Olsun takılma anneeemmm haftaya gider.benim kilom aynı kızlar maalesef..
Güzel dcemde akşam az olmuş.Sabah
1 dilim ekmek
peynir
zeytin
çay
Ara
1kuru kayısı
Öğle
3 köfte
4 kaşık pilav
Yarım kase yoğurt
Ara
1 tane mini ekler
Akşam
Azcık çiğköfte
ayran
Yeşillik
Su 2 buçuk litre
Spor 1 buçuk saat yürüyüş
Bilgisayara geçince bikac link atarım senin için.Bende evde yapılacak bir şeyler arıyorum malum kar buz heryer:) hepsini bir seferde mi yapıyorsun yoksa birgün 1 mil sonraki gün 3 mil seklinde mi gidiyor. Duyduğuma göre uzun süre yürümüş etkisi veriyormus.
Güzel ama bezelye çok kalorili canım.Slm arkadslar dunku menunu yazayim sabah kalkinca iki bardak limonlu su 1 haslanmis yumurta ve peynir bir catal bal ekmek yok
Ara yesil elma iki bardak su
Oglen 5 yk bezelye 3 yk pilav yogurt az
Ara kavrulmus findik bi avuc ve yesil cay
Aksam once su bi dardak yarim kase corba 3 yk ispanak kavurma
Sporda başarılı.Sporu yazmamisim 100 ip atlama 10 ar cift yarim mekik ve carpraz mekik 10 dk dans
Üzme canını bu hafta o kadar kötü değil. Haftaya rahat verirsin.Kizlar Gunaydin yeni uyandim anca gelebildim
Hepiniz lütfen kusuruma bakmayin bu hafta Cokta ugrastim ama malesef aldigimi veremedim ve takim ortalamasina zarar verdim
78.4 üm malesef
Ama toplamda 1700 verdim
Menün ve sporun güzel.Dünkü menumu de yazayim:)
Sabah: gec oldu biraz 12 gibi
1 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, 1 zeytin, 1dilim cavdar ekmegi
Öğle: kahvaltiyi gec yaptigim icin ara yapmadım
4 kasik peynirli makarna, 2 kasik light yoğurt
Aksam:
Ton balikli marullu salata biraz da uzerine haslanmis mısır koydum yaninda da yarim dilim cavdar ekmeği
Su: 2 litre
Spor: 1 saat fat burn baya zorlu gecti:))
Evet canım yeni basladiginiz için o sekilde normelde takima alinma suresi 2 hafta ama 2 hafta olmaan oylama yaptık. O yüzden 2 ye bolunuyo bundan sonra normal hesaplancak.Aynennn :) bide bişey daha sorucam kilosu 2 ye bölündü derken ne demek isteniyor yani hesaplama nasıl yapılıyor mesela 83.5 tum 82.3 oldum 1.2 kilo fark var yüzdeyi neye göre hesaplıyoruz ?
şimdi hesaplamayı nasıl yapacaksınız anlaticam ve haftaya herkesin kendi hesabını yapmasını bekliyorum çünkü bugün iki ayağım bi pabuca girdi is yeri yogundu ve telden yapıyorum. Bugün baya karıştırdım hesapları.
şimdi diyelim gecen haftaki kilo68.7 bu haftaki kilo 67.3.
68.7-67.3=1.4 kilo kaybı
1.4×100=140
140÷68.7=2.0378....
% olarak 2.03 ü alıcaz ama 3 ten sonraki rakam 5 ve üzeriyse 3 ü bi üstüne yuvarlıyoruz. Yani sonuç % 2.04
Az olmuş hakkatten hee
Hesaplamayi yazıcam bu akşam canım.
Olmuş olmuş güzel olmuş.
Olsun takılma anneeemmm haftaya gider.
Güzel dcemde akşam az olmuş.
Bilgisayara geçince bikac link atarım senin için.
Güzel ama bezelye çok kalorili canım.
Sporda başarılı.
Üzme canını bu hafta o kadar kötü değil. Haftaya rahat verirsin.
Menün ve sporun güzel.
Evet canım yeni basladiginiz için o sekilde normelde takima alinma suresi 2 hafta ama 2 hafta olmaan oylama yaptık. O yüzden 2 ye bolunuyo bundan sonra normal hesaplancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?