Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hesaplamayı anladım :) Teşekkürler gogo ayrıca bugünki menüme gelirsek herzaman ki gibi ve 40 dkka spor yaptım :)

sevindim canım.yanlız menülerini yazman gerek canım bugün yediklerini yarın yazıcan.yani sbze şu kadra meyve bu kadar gibi değilde yeşil fasulye 4 kaşık pirinç pilavı 2 kaşık 1 yeşil elma vs.

nerdesiniz yaaa yine girdik hafta sonu modunaaa
Öyle valla giriyorum çıkıyorum kimse yok herkes gezmeye gitti herhalde

Teşekkürler bakiyim bi neler varmış

Bende anladim hesaplamayi kolay ama karistirilabilir gorunuyo :)

Himm az yemis gibi gorunuyosun pide aksam icin agir kacmis gibi geldi bana :)

Bende menumu yazayim.
Sabah haslanmis yumurta peynir az tereyag bi dilim.ekmek
Ara kuru kayisi 6 adet su
Oglen yogurt salata corba
Ara yok
Aksam.salata balik bi porsiyon ( balik fazla kacti )
Ve bir mandalina
Spor 15 dakka dans 100 ip mekiklerim kaldi oglum dis cikariyorda cooookkk mizmiz

benim oğlan da diş çıkarıyor mızmız aynı durumdayız :)
Valla herkes gesmelerde galiba :) hangi illerdensiniz bilmiuorum ama ankara cokk soguk yaaa

Haftasonu ya zaten geç kalkıyolardır.

Menümü yazayım bari
Sabah
2 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Çay
Ara
1kuru kayısı
Öğle
6 adet nugget
Ayran
yeşillik
2 dilim ekmek
Ara
1 trabzon hurması
Şekersiz sütlü nescafe
Akşam
5 kaşık mantar sote
2 dilim ekmek
Ayran

Su 2 litre
Spor 30 dakika yürüyüş

Dogru soyluyosun ya cocuk olunca hafa sonu anlamini yitiriyo bizde senin oglanin ilk dismi bizimki alttan ikinci sismis yeri cok agliyo ya ozel bisey yapiyomusun canim yardimci olmak icin

Alt dişleri çıkardı üst dişlere geçti benimki. Ara ara ağrı kesici veriyorum rahatlasın diye bide bi ilaç vermişti doktorumuz yardımcı olur diye.

Menünde güzel spor yapmış olmanda hoşgeldin aramıza

Ben dünkü menümü yazmayayım hiç çünkü dün felekten bir gün çaldım kızımın hastalığı bir sürü telaşe ve 56 lilerimizin rakamlar görünce metabolizmam çok yavaşladı 3 gündür kanızın 2 gün normal yemek yemeye karar verdim kek bile yedim ama az yarın diyete devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…