Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben dünkü menümü yazmayayım hiç çünkü dün felekten bir gün çaldım kızımın hastalığı bir sürü telaşe ve 56 liı rakamları görünce metabolizmam çok yavaşladı 3 gündür kabızım 2 gün normal yemek yemeye karar verdim kek bile yedim ama az yarın diyete devam

Baliktan zarar gelmez diye düşünüyorum
Valla herkes gesmelerde galiba :) hangi illerdensiniz bilmiuorum ama ankara cokk soguk yaaa
Kocaeli deym ben burada soğuk.
Güzel olmuş menün.
Alt dişleri çıkardı üst dişlere geçti benimki. Ara ara ağrı kesici veriyorum rahatlasın diye bide bi ilaç vermişti doktorumuz yardımcı olur diye.
Calgel suruyodum ben ama belki yeni ilaçlar çıkmıştır.
Arada sarsmak gerekiyo metabolizmayı.

Kızlar bız dünden berı urladayız yazlıgı ipotek edıp kredı almıştık şükür ipotegı kaldırdık gelmısken ıkı gün kalalım dedık yarın evdeyım ınsallah
Bu arada dıyete ve spora devam yayılmadım

İyi tatiller tadını çıkar canım.

Canim menu guzelde ekmek biraz fazlami sanki :) kisma ama onun yerine salata yesen daha fazla verirsin

selam herkese bende bugün evdeyim temizlik falan uğraşıyorum..zaten havada soğuk eşimi alışverişe gönderdim ...arada uğrarım hadi hoşçakalın..

Menümü yazmadım.
Sabah yumurta peynir 1 simit

ara oralet

oglen çorba 1 kepçe. Tavuk ızgara salata 4 kaşık haşlanmış makarna

ara yarım nar

aksam 1 kepçe corba 4 kaşık etli nohut yoğurt

ara 1 elma

su 2 lt
spor 45 dk yürüyüş

Canim menu guzelde ekmek biraz fazlami sanki :) kisma ama onun yerine salata yesen daha fazla verirsin

Ekmek yemeyince mutlaka daha fazla verilir ama karbonhidrat alınmadan yapılan diyetlerde verilen kiloların kastan gittiğini söylüyor beslenme uzmanları ayrıca 6 dilim ekmeğin normal olduğunu düşünüyorum ben. 2 sene önce diyetisyene gitmiştim o günlük 8 dilim ekmek vermişti...

Selam kızlar

Geçmişi okudum hafta sonu herkes dağılmış bir yerlere ben de dağılanlardanım :) Eşim polis olduğu için geceleri çalışıyo bende annemlere geliyorum yalnız kalmamak için. Annemlere gelincede çok giremiyorum internete :/ Ama spora devam ediyorum tabiki diyetede :) Ayrıca cuma günü söylicektim unuttum hani geçen haftada bu yana 1.2 kilo verdim ya 1.6 kilo yağdan kilo vermişim :) Yani garip ama verdiğim kilodan fazla yağ kaybetmişim buda spordan kaynaklı yağlar ya kasa dönüşüyor yada sıvı hale geliyor atılmak üzere buna sevindim paylaşıyım dedim :)

Himm o zaman sen dogru yoldasin ben yanlis yapiyorum :)

Harika ya dusununce 1.6 yag kaybetmek kulaga cok hos geliyo tebrikler arladasim

Günaydın millet
Dün aksam cozuttum günah çıkartayım istedim
Bugün öğleden sonra evdeyim
Esımde sabah gıdecek
Yıne kaldımız yerden devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…