Baliktan zarar gelmez diye düşünüyorumBende menumu yazayim.
Sabah haslanmis yumurta peynir az tereyag bi dilim.ekmek
Ara kuru kayisi 6 adet su
Oglen yogurt salata corba
Ara yok
Aksam.salata balik bi porsiyon ( balik fazla kacti)
Ve bir mandalina
Spor 15 dakka dans 100 ip mekiklerim kaldi oglum dis cikariyorda cooookkk mizmiz
Kocaeli deym ben burada soğuk.Valla herkes gesmelerde galiba :) hangi illerdensiniz bilmiuorum ama ankara cokk soguk yaaa
Güzel olmuş menün.Menümü yazayım bari
Sabah
2 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Çay
Ara
1kuru kayısı
Öğle
6 adet nugget
Ayran
yeşillik
2 dilim ekmek
Ara
1 trabzon hurması
Şekersiz sütlü nescafe
Akşam
5 kaşık mantar sote
2 dilim ekmek
Ayran
Su 2 litre
Spor 30 dakika yürüyüş
Calgel suruyodum ben ama belki yeni ilaçlar çıkmıştır.Alt dişleri çıkardı üst dişlere geçti benimki. Ara ara ağrı kesici veriyorum rahatlasın diye bide bi ilaç vermişti doktorumuz yardımcı olur diye.
Arada sarsmak gerekiyo metabolizmayı.Ben dünkü menümü yazmayayım hiç çünkü dün felekten bir gün çaldım kızımın hastalığı bir sürü telaşe ve 56 lilerimizin rakamlar görünce metabolizmam çok yavaşladı 3 gündür kanızın 2 gün normal yemek yemeye karar verdim kek bile yedim ama az yarın diyete devam
Menünde güzel spor yapmış olmanda hoşgeldin aramıza
Kızlar bız dünden berı urladayız yazlıgı ipotek edıp kredı almıştık şükür ipotegı kaldırdık gelmısken ıkı gün kalalım dedık yarın evdeyım ınsallah
Bu arada dıyete ve spora devam yayılmadım
Kızlar bız dünden berı urladayız yazlıgı ipotek edıp kredı almıştık şükür ipotegı kaldırdık gelmısken ıkı gün kalalım dedık yarın evdeyım ınsallah
Bu arada dıyete ve spora devam yayılmadım
Menümü yazayım bari
Sabah
2 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Çay
Ara
1kuru kayısı
Öğle
6 adet nugget
Ayran
yeşillik
2 dilim ekmek
Ara
1 trabzon hurması
Şekersiz sütlü nescafe
Akşam
5 kaşık mantar sote
2 dilim ekmek
Ayran
Su 2 litre
Spor 30 dakika yürüyüş
Menümü yazmadım.
Sabah yumurta peynir 1 simit
ara oralet
oglen çorba 1 kepçe. Tavuk ızgara salata 4 kaşık haşlanmış makarna
ara yarım nar
aksam 1 kepçe corba 4 kaşık etli nohut yoğurt
ara 1 elma
su 2 lt
spor 45 dk yürüyüş
Canim menu guzelde ekmek biraz fazlami sanki :) kisma ama onun yerine salata yesen daha fazla verirsin
Ebrucum güzel kilo vermişsin tebrikler bu arada...
Ekmek yemeyince mutlaka daha fazla verilir ama karbonhidrat alınmadan yapılan diyetlerde verilen kiloların kastan gittiğini söylüyor beslenme uzmanları ayrıca 6 dilim ekmeğin normal olduğunu düşünüyorum ben. 2 sene önce diyetisyene gitmiştim o günlük 8 dilim ekmek vermişti...
Selam kızlar
Geçmişi okudum hafta sonu herkes dağılmış bir yerlere ben de dağılanlardanım :) Eşim polis olduğu için geceleri çalışıyo bende annemlere geliyorum yalnız kalmamak için. Annemlere gelincede çok giremiyorum internete :/ Ama spora devam ediyorum tabiki diyetede :) Ayrıca cuma günü söylicektim unuttum hani geçen haftada bu yana 1.2 kilo verdim ya 1.6 kilo yağdan kilo vermişim :) Yani garip ama verdiğim kilodan fazla yağ kaybetmişim buda spordan kaynaklı yağlar ya kasa dönüşüyor yada sıvı hale geliyor atılmak üzere buna sevindim paylaşıyım dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?