kızlar unutmadan kilomu bildireyim ben.bilgisayarın başına geçmem saat 3ü buluyor.kilom 58.400 gr.çok mutluyum.sizler sayesinde başarıyorum bunu.
hasretim nasıl sarı kırmızı diyet...iyi gidiyormu..aç mı kalıyorsun durum nedir..
tebrikler caniim hedefine kac kaldi
bilmiyorum ki canım...annemden dönmem lazım..aslında bende başıboşluktan sıkıldım..yani şöyle düzenli yediğim olsa diyorum da..uygun liste bulmalıyım onun içincanim idare eder ama yarin devam etmiycem sanirim cünkü 1 saat sonraonu 1saat sonra bunu ye ay saat gecti gec kaldim bana göre degil ya bi listeye bagli klmaka ben en iyisi eskisi gibi devam edicem yani kafama göre takilcam aslinda öyle aclik hissetmiyosun he birazda domates suyu migdemi kaldirdi fazla geldi bugün bozmiycam ama devamda etmiycem ben yaa sen yapicanmi
hayalin verdiği kiloya şaştım kaldım yaa..
ne kadar sağlıklıdır ki sonra fazlasıyla almasın da
bilmiyorum ki canım...annemden dönmem lazım..aslında bende başıboşluktan sıkıldım..yani şöyle düzenli yediğim olsa diyorum da..uygun liste bulmalıyım onun için
domates asit yapıyor ya bebeğe gaz yaparsa diye düşünüyorum..limon suyuda fazla..fazla ekşi de sütü kesiyor diye okudum..ondan kararsızım
hiç sağlıklı değil bence o sağlık(!) orucu...hızla gittiği gibi hızla gelir gibi geliyor bana....yağdan değilde kastan gidiyordur..yapanlara dikkaet edin diyorum..
bende bu zamana kadar listeli diyetlerde basarili olmadim hic ama az önce aklima geldi düsündüm söyle takim olarak güzel bi liste yapsakda hepimiz ona uysak belki ozaman yaparim hepberaber olunca bugün bozmiycam dedim ama sacmaladim ene yarina fazla cikmassam iyidirklava:
istersen senle ek gıdasız emziren anneler olarak ikimiz liste yapalım..hergün uydukmu diye sorarız..başkasının yaptığı uymayabilir o yüzden dedim..bide takımın geneli listeli sevmiyor
yasemin bişey sorcam benim kız 3 aylık oldu 6600 kilosu nasıl sence..
olur güzelim yapalim ama kim yapcak ben anlamam liste isinden kaydirigubbakcemile3
canim kac kilo dogmustu ama gayet normal benim oglanda 2.5 aylikken 6630 grdi ama benimki 3950 gr dogmusdu fazlaolmasi normal yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?