Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hasretim nasıl sarı kırmızı diyet...iyi gidiyormu..aç mı kalıyorsun durum nedir..

canim idare eder ama yarin devam etmiycem sanirim cünkü 1 saat sonraonu 1saat sonra bunu ye ay saat gecti gec kaldim bana göre degil ya bi listeye bagli klmaka ben en iyisi eskisi gibi devam edicem yani kafama göre takilcam aslinda öyle aclik hissetmiyosun he birazda domates suyu migdemi kaldirdi fazla geldi bugün bozmiycam ama devamda etmiycem ben yaa sen yapicanmi

iyi akşamlar şekerler
benim ortim beci oldu demek..
hadi bakalım ikimiz için de hayırlı olsun..
şebnemcim yarın benim kızımın okulu öğlene kadar..veda günü yapıcaklarımış..sabah girebilirsem yazarım kilomu
yetişemezsem aynı yazarsın şeker..
şimdi tartılmak istemiyorum..

hayalin verdiği kiloya şaştım kaldım yaa..
ne kadar sağlıklıdır ki sonra fazlasıyla almasın da

bilmiyorum ki canım...annemden dönmem lazım..aslında bende başıboşluktan sıkıldım..yani şöyle düzenli yediğim olsa diyorum da..uygun liste bulmalıyım onun için
domates asit yapıyor ya bebeğe gaz yaparsa diye düşünüyorum..limon suyuda fazla..fazla ekşi de sütü kesiyor diye okudum..ondan kararsızım

hayalin verdiği kiloya şaştım kaldım yaa..
ne kadar sağlıklıdır ki sonra fazlasıyla almasın da

hiç sağlıklı değil bence o sağlık(!) orucu...hızla gittiği gibi hızla gelir gibi geliyor bana....yağdan değilde kastan gidiyordur..yapanlara dikkaet edin diyorum..

evet yaa en kötüsü kastan gitmesi zaten
belli bi zaman sonra hastalıklara davetiye çıkarıyor..
ve düzenli yemeye başladığında ise kilo alınıyor hemen

bende bu zamana kadar listeli diyetlerde basarili olmadim hic ama az önce aklima geldi düsündüm söyle takim olarak güzel bi liste yapsakda hepimiz ona uysak belki ozaman yaparim hepberaber olunca bugün bozmiycam dedim ama sacmaladim ene yarina fazla cikmassam iyidir klava:

iste benim sonumda hep böyle oluyo basliyom bi listeye sabah ögle yapiyom aksama yiyom kafayi en iyisi hic baslamamk ama dedigim gibi takim olarak yaparsak yaparim belki ozaman sürüden ayrilmamak adina :))

istersen senle ek gıdasız emziren anneler olarak ikimiz liste yapalım..hergün uydukmu diye sorarız..başkasının yaptığı uymayabilir o yüzden dedim..bide takımın geneli listeli sevmiyor

istersen senle ek gıdasız emziren anneler olarak ikimiz liste yapalım..hergün uydukmu diye sorarız..başkasının yaptığı uymayabilir o yüzden dedim..bide takımın geneli listeli sevmiyor

olur güzelim yapalim ama kim yapcak ben anlamam liste isinden kaydirigubbakcemile3

yasemin bişey sorcam benim kız 3 aylık oldu 6600 kilosu nasıl sence..

canim kac kilo dogmustu ama gayet normal benim oglanda 2.5 aylikken 6630 grdi ama benimki 3950 gr dogmusdu fazlaolmasi normal yani

olur güzelim yapalim ama kim yapcak ben anlamam liste isinden kaydirigubbakcemile3

canim kac kilo dogmustu ama gayet normal benim oglanda 2.5 aylikken 6630 grdi ama benimki 3950 gr dogmusdu fazlaolmasi normal yani

tamam ben şimdi meyveli sebzeli bi liste hazırlayayım..
benimki 3100 gr doğdu canım..minikti..

4. TAKIM * *108. ETAP SONUÇLARI**
nurcanöğretmen 70,0 (3 haftadır bildirimde bulunmadığı için diskalifiye oldu.)
sebnemselayfurkan ( 69,7
fguler ( 84,6
kuzuzuzubambino ( 70,1
akrep33 ( 68.5
BeyazLilyum ( 66.0 / 65 / 1.0 / %1.51 )
hasretim34 ( 73.8
niloşş ( 81,5
deryaboran ( 63,8
uaydın ( 74,9
Beci ( 80,4
semiha ( 59,1 / 58,4 / 0,7 / 1,18 %)
4. TAKIM TOPLAM KİLO[/QUOTE]

sebnemselayfurkan ( 69,7
fguler ( 84,6
kuzuzuzubambino ( 70,1 / 70,1 / 0,00 / %0 )
akrep33 ( 68.5
hasretim34 ( 73.8
niloşş ( 81,5
deryaboran ( 63,8
uaydın ( 74,9
Beci ( 80,4
4. TAKIM TOPLAM KıLO

özgecim tebrikler alkisalkisalkis

sebnemselayfurkan ( 69,7
fguler ( 84,6 /83,6 / 1,0 / %1,19 )
kuzuzuzubambino ( 70,1 / 70,1 / 0,00 / %0 )
akrep33 ( 68.5
hasretim34 ( 73.8
niloşş ( 81,5
deryaboran ( 63,8
uaydın ( 74,9
Beci ( 80,4
4. TAKIM TOPLAM KıLO

orticim tebrik ederim canım süpersin

kıslal hayırlı cumlar tebrikler,
funsacım süpersin gülüm mck komcaman,
hade ya nurcan nerdeki takımadamı gelmiyor,numarası evdeki telde ya bi haber edinde arayım onu bi merak ettim şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…