Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydınlar gerçi öğlen oluyor amaanca gelebildim

özgecim seni tebrik ederim böyle devam :lepi:
dün akşam pekbirşey yemedim birazcık karpuz 1 dilim ekmek 1 dilim beyaz peynir
sabah domates salatalık peynir
şimde şekersiz çay içiyorum
kızlar sizdede varmı benim elim ayağım şişmeye başladı 2 gündür acaba neden olabilir
dün akşam yüryemedim ayağım ağrıdığı için (ben düz tabanım fazla yürüdüğümde her zaman olur bugün tekrar yürüyeceğim)

yok benimki sağlık diyeti :roflol:
fundam bakalım gülüm yarına kadar bakayımda verme bu gün yok yarında olmazsa hafta sonu ara vercem...

kız hayal gözlü.
ek bişeyler mi alıyon nediyon.
ilk defa duyuyom bukadar kilo vereni .sırrını versene bizede.aç mı geziyon yoksa

Becı gÜzelım saĞlık orucu dıye bıŞey var 7. Takım yapıyor
kesınlıkle bırıncı olacaklar bu hafta
ben de bır gÜnde800 gr verdım bununla
meyve ve sebze suyu ve bol su ıÇerek oluyor
3 gÜnde bır lavman veya mÜshıl ıÇıyorsun
hıÇbıŞey yemıyorsun
ama ben dayanamadım bÜnyem kaldırmadı

selamün aleyküm hatunlar.

yarin büyük gün baklaim ne haltlar yedik kaydirigubbakcemile3 bugün sari-kirmizi diyete basladim bakalim devam edebilmcemmi

fguler
tamam hatırladım şimdi.
onu bende yapamam.reflü hastasıyım.çok karıştıramıyorum.birde kan şekerim düşüyo hep. okadar açlığa dayanamıyorum.

slm kızlar
bu sabah geç kalktık.tabi kahvaltıda geç oldu.ara yok bugün.
öğle yemeğinide geç yerim herhal...
kahvaltı,bir dilim ekmek,biraz peynir,biraz dmates yedim.

Benimde öğlen yemeğim yoktu ayvalık tostu yedim ayran eşliğinde.

Birazda gezinti.

Banu fıstığıda yemişsin yeter fermuarını çek ağzının, yarın Cumaaaaaaaa..

Akşama hafif yiyin kızlar. Geçen hafta 9. idil biliyosunuz. Bari ilk 3 de olalım.

Ne alemdesiniz dökülün bakalım.

Funda en çok seni merak ediyorum.

ben iyi sayilirim sebnemim sabah 73 düm bugünde sari kirmizi diyetini yapiyorum yarina en azindan 72.5 a düsmeyi ümit ediyorum ya su 6 yi bi görseydim yaaa

öğle yemeğinde 1/2 porsiyom tas kebabı(domatesli biberli haşlama et yani).2 dilim ekmek+roka-domat
+ayran

atom amtul aldım simdi .akşama salata yerim

Durumların iyi olmasına sevindim kızlar. Benimde iyiydi ama dün bozmamama rağmen sabah biraz fazla çıktım, sanırım ödem oldu. Yarına onu versem durum iyi olacak. Ama yinede vermiş durumdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…