Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende zahter düşünmüştüm oda ödem atıyor içine kiraz sapıda atayım ozaman . Yıllar önce maydonos suyuna dövbe etmiştim Fundacım, düşman başına:)

Kızlar ben diyet dergisi aldım az önce içinden denemelik doğadan form kayısılı çıktı .onu içiyorum.çok güzel.hiç form çayına benzemiyo.akşam kutusunu alıcam.sizede tavsiye ederim.

Beci onların güzel old. bende duymuştum. Beci 3. kez soruyorum sen 2 li gruplara katılmayı düşünmüyor musun?

Banu sen ölçülerini vermicek misin?

Funda şimdi y. çayla - zahter demliyorum. ınşallah yarına hallolmuş olur.

Kızlar sizde de bazı yiyeceklerin kg. yaptığını tespit ettiniz mi, mesela akşamları tavuk, patates, barburya, bulgur bende kg. yapıyor yada o günlük su tutuyor bunu çok denedim. Ya sizde?

evet bendede aynı barbunya,pirinç,patates kilo yapıyo.lapa diyetinden sonra 200 gr aldım ben.yarın tekrar ölçülücem belki su tutuyodur.
2li grupta ben tek kaldığımı zannediyodum boşta kalan varsa olabilirim.
ölçülerimi birazdan bildiririm.geçmişe bakayım.yanımda yok

Ortim ben hiç böyle birşeye dikkat etmedim...
Benimde ellerim ayaklarm şiş bende kiraz sapı demelesem akşam iyi olur....

ölçmem için metrem yokki olsa hemen ölçüp verecektm bugün ya alırım ya bulur öleçrim canım
ben akşam ne yersem sumu tutuyo yoksa yarıyomu bilmiyorum valla-tatlicadiarzu-

ESKİ YENİ
GÖĞÜS 101 99
BEL 88 83
BASEN 119 115
göbek üstü 99 91
(göbek deliği üstünde simit takmış gibi bir bölüm vardı.masa başı çalışmaktan)

BU ÖLÇÜLER 2 HAFTA ÖNCEKİLER.YARIN SABAH TEKRAR VERİRİM.DEĞİŞİKLİK YOK SANIRIM.
GERÇİ ÖĞLEN LCW GİTTİM DAHA ÖNCE 46 BEDEN OLAN PANTALONUN 44 BEDENİ OLDU SAYILIR 1 KG DAHA GİTSE TAM OLUCAKTI.AMA ALMADIM.5 KG DAHA VERİNCEYE KADAR

BU ARADA SÖĞLEMEYİ UNUTTUM ÖĞLEN 20 DAKİKA YÜRÜDÜM

kızlar unutmadan kilomu bildireyim ben.bilgisayarın başına geçmem saat 3ü buluyor.kilom 58.400 gr.çok mutluyum.sizler sayesinde başarıyorum bunu.

Şebom ben de zahter veya kekık ıÇın aynı Şıye dÜŞÜnÜyorum asla ıÇemem ama maydonoz suyunu bol lımonla ıÇıyorum

bu arada karbonhıdratların tÜmÜ su tutar
proteın yıyın farkı gÖrÜrsÜnÜz( mesela sadece ızgara ve salata)

banu alıver bi yerden elinin altında bulunsun, çeyizinde yokmuydu iplik setinin içinde:)

Funda evet haklısın protein kg. verdiriyor en çokda balık- salata 2lisi

Yarın kızım karne alacak öğlen çıkıcam lütfen erkenden bildirimde bulunalım. Vede listeyi kulanarak vede bir önceki arkadaşın listesini kopyalayarak.
Mucukss

4. TAKIM * *108. ETAP SONUÇLARI**
nurcanöğretmen 70,0 (3 haftadır bildirimde bulunmadığı için diskalifiye oldu.)
sebnemselayfurkan ( 69,7
fguler ( 84,6
kuzuzuzubambino ( 70,1
akrep33 ( 68.5
BeyazLilyum ( 66.0
hasretim34 ( 73.8
niloşş ( 81,5
deryaboran ( 63,8
uaydın ( 74,9
Beci ( 80,4
semiha ( 59,1 / 58,4 / 0,7 / 1,18 %)
4. TAKIM TOPLAM KİLO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…