Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eşim yapmıştı akşam yemeği ni canım hayatta yapmaz fırında yemezde sulu yemeğine bile laf söyler.
Güzel olmuş bence.
Beğendim güzel
bu arada gogo sana sesleniyorum biz cuma sabahı erkenden antepe gitcez ben sabah erkenden kilomu girerim pazar günü geri döneceğiz belki hafta sonu uğrayamam ok?
Sorun değil canım kilonu bildir yeter.
Çok geçmiş olsun canım.

Aaaaaaa sen benim topragimmissin

Çok geçmiş olsun

Gecmis olsun Canim insallah izi kalmaz
kızlar içimde bir alışveriş canavarı var şu sıralar...tabi dükkan falan görmeyince birkaç ay böyle olunuyor
şöyle kredi kartlarının dibine vurayım diyorum
Vur sekerim gecen hafta bayagi bir Hasar actim Ben.bu haftada yilbasi alis verisi cikar

Ciğeri de çok güzel yapıyorlar Urfa da :)

öyle valla burda adım başı kebapçı ve ciğerci
Bana urfayi anlatmayinnnnnn
Ben urfaliyla evliyim

İşin zor o zaman büyük bir irade gerekiyor
aslında en az kalorili şeyler evde yaptıklarımız dışarıda kendini tutmak zor oluyor ama bir yerlerdende başlamak lazım..
yoksa işimiz zor
Çıkınca da fast food dürüm yerine ekmeği az tutarak ızgara kebap türü şeyler ve bol salata yenebilir kola yerine ayran tercih edilebilir tabi yapabilirsek az kalori ile atlatmış oluruz :)

Çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir.

Dünkü menüm
Sabah
1 yumurta haşlanmış peynir zeytin domates maydanoz ve çay
Ara
1 muz 4 badem
Öğlen
4 çorba kaşığı peynirli makarna
Ara
1 fincan nescafe
Ara
1 çay kaşığı ayva reçeli 1/4 simit
Akşam
1 kepçe tarhana çorbası
3-4 kaşık yoğurtlu ispanak yemeği
Su 2 litre
Spor yok

Sen nerelisin..........
Kahramanmaraşlıyım

Çok güzel bir menü olmuş

ben geldim. berilim püsküüte mesaj gönderdim artık vazgeçemezsin nihahahaha

Yine kimsecikler yok galiba. Off regl olucam tatlı krizlerim başladı bugünü kazasız atlattık darısı yarına

Korkunc karnimdan agriyor, belim .....
Kürdajdan sonraki ilk adet olusum sanirim.bu ne ya....sanki dogum sancisi cekiyorum.
Nirde bakiyimmmmm
Topigin hemsiresi. Tokturu nirdeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…