Eşim yapmıştı akşam yemeği ni canım hayatta yapmaz fırında yemezde sulu yemeğine bile laf söyler.güzel olmuş. karnabaharı azcık yağla fırında yapabilirsin lezzetli oluyor.
Diyete döndüğünü söylemiştim ama bir günlükmüş galiba
Hayırlı olsun diyelim o zaman:) Aslında diyeti çok abartmasan yemeğide abartmazsın diye düşünüyorum ben...
Güzel olmuş bence.Önce menümü yazayım sonra geçmişe bakayım.
Sabah
Peynir
1 dilim ekmek
Çay
Ara
1 tane kuru kayısı
Öğle
Menemen
2 dilim ekmek
Çay
Ara
Trabzon hurması
Akşam
1 tabak soğan yahnisi
5 kaşık pilav
Ayran
Yeşillik
Su 2 buçuk litre
spor 1 saat yürüyüş
25 dk lesli
Beğendim güzelselam kızlar bende yeni geldim
dünkü menümü yazayım
sabah:
peynir zeytin 1 dilim ekmek çay yeşillik
ara 1 sütlü kahve 2 kuru kayısı
öğlen:börülce yemeği,2 kaşık bulgur pilavı ve yoğurt
ara:2 mandalina
akşam: az çorba,börülce yemeği salata
ara:5 badem 5fındık
su:2lt.
spor:yarım saat dans
Sorun değil canım kilonu bildir yeter.bu arada gogo sana sesleniyorum biz cuma sabahı erkenden antepe gitcez ben sabah erkenden kilomu girerim pazar günü geri döneceğiz belki hafta sonu uğrayamam ok?
Çok geçmiş olsun canım.selam kızlar
sabah okula gittim toplantı için ama bu arada oğlum okulda düşmüş hastaneye götürdük. Alnının ortasına 4 tane dikiş attılar( biraz önce işe geldim, başım çatlıyor ağrıdan. çok canım sıkıldı yavruma (((
işlerimi toparlıyım gidicem görüşürüz
yok biz urfadayız küçük bir ilçesinde doğu görevindeyiz antepte arkadaşlar var eşimin..eşimde izne ayrıldı illa gidelim gezelim diyor bende cuma için izin aldım bakalım 2 çocukla zor ama gezip alışveriş yapcaz artık
Aaaaaaa sen benim topragimmissin
Aaaaaaa sen benim topragimmissin
öyle valla burda adım başı kebapçı ve ciğerci
selam kızlar
sabah okula gittim toplantı için ama bu arada oğlum okulda düşmüş hastaneye götürdük. Alnının ortasına 4 tane dikiş attılar( biraz önce işe geldim, başım çatlıyor ağrıdan. çok canım sıkıldı yavruma (((
Gecmis olsun Canim insallah izi kalmazselam kızlar
Vur sekerim gecen hafta bayagi bir Hasar actim Ben.bu haftada yilbasi alis verisi cikarkızlar içimde bir alışveriş canavarı var şu sıralar...tabi dükkan falan görmeyince birkaç ay böyle olunuyor
şöyle kredi kartlarının dibine vurayım diyorum
Ciğeri de çok güzel yapıyorlar Urfa da :)
Bana urfayi anlatmayinnnnnnöyle valla burda adım başı kebapçı ve ciğerci
İşin zor o zaman büyük bir irade gerekiyorMasum inan öyle degil
Ikizlerle gezmeyi seven bir aileyoz.baba evde olmayinca sikntidan, evde olunca keyften disardayiz.ymeye, keyf etmeyede meraklyiz.bide bayagi genis bir cevrem var.sonuc bu.evde olunca kendimce pisriyom.ama disarda sapitiym.
Aha aksama esm geliyor.yarin itibariyle merhaba adkadas sofralari
Çıkınca da fast food dürüm yerine ekmeği az tutarak ızgara kebap türü şeyler ve bol salata yenebilir kola yerine ayran tercih edilebilir tabi yapabilirsek az kalori ile atlatmış oluruz :)aslında en az kalorili şeyler evde yaptıklarımız dışarıda kendini tutmak zor oluyor ama bir yerlerdende başlamak lazım..
yoksa işimiz zor
selam kızlar
Gecmis olsun Canim insallah izi kalmaz
Vur sekerim gecen hafta bayagi bir Hasar actim Ben.bu haftada yilbasi alis verisi cikar
Bana urfayi anlatmayinnnnnn
Ben urfaliyla evliyim
Gerçekten mi benimki de Urfalı...
KahramanmaraşlıyımSen nerelisin..........
Dünkü menüm
Sabah
1 yumurta haşlanmış peynir zeytin domates maydanoz ve çay
Ara
1 muz 4 badem
Öğlen
4 çorba kaşığı peynirli makarna
Ara
1 fincan nescafe
Ara
1 çay kaşığı ayva reçeli 1/4 simit
Akşam
1 kepçe tarhana çorbası
3-4 kaşık yoğurtlu ispanak yemeği
Su 2 litre
Spor yok
benimde yeni başlıyooYine kimsecikler yok galiba. Off regl olucam tatlı krizlerim başladı bugünü kazasız atlattık darısı yarına
Ayy çok uykum geldi iyi geceler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?