O kilolar yerlesmeden vermen lazim.selam kızlar
dün çok fena değildim ama akşam biraz kaçtı aslında yemek değil de; akşam bira ve cips bozdu beni(
kızlar sabah tartıldım ve durum çok kötü bana el atılması lazımmmmmmmm
67,7
Cimcimesude izinde canım.cimcime izinde mi hiç görmüyorum sayfalarda??
Aaa üzüldüm kendin işlemlerini yapsaydin keske.merhaba arkadaşlar nasılsınız ben giremiyorum doğrudürüst, moralim çok bozuk işle ilgili.
arkadaşımın tayini çıkıyor gidecek, atama isteyin demiştik başhekimliğe, istememişler, yalnız kalıcam yani çoook moralim bozuk . diyet spor da hak getire..
Sen bilirsin canım izin süresi en cok 6 ay.6 ay sonra donmezsen diskalifiye oluyosun sonra 6 sy yarisa donemiyosun.kendi isteginle ayrilirssn 6 ay sonr0a donebiliyosun.Goncaaaaa ve gülleeeriii
ben izne ayrılsam olur muu
ya da geri dönmek üzere ayrılsam
kısmetse 2 hafta sonra çocuk denemelerim başlayacak , hamile kalırsam zaten diyet yapmayacağım , o yüzden geri dönmek üzere ayrılsam mı .. üfff zaten çoook moralim bozuuk , kararsızım bi de regl olcam birazdan .. Ayak sesleri geliyor
ne dersiniz ne yapayım ,
Kilo almaya tesvik etmiyelim lütfen benimle yarissin kesin kazanır.10 kılo daha al yarısalim
Kötü kadın berillllll
Menü güzel zumbayı nasıl yapıyon sekerım wiii ılemı ınttenmı
Ay canim ya..E ben demistim ama demi biraktinmi hemen aliyorsun diyeselam kızlar
dün çok fena değildim ama akşam biraz kaçtı aslında yemek değil de; akşam bira ve cips bozdu beni(
kızlar sabah tartıldım ve durum çok kötü bana el atılması lazımmmmmmmm
67,7
Selam kizlar..Nasilsiniz görüsmeyeli..özledim valla
Topraks cnm görüsemiyoruz,geliyormusun takima yine..kilo isleri iyi gidiyordur umarim
Beril cnm yardimcimi oldun..Hayirli olsun
Görüsürüz
Ay canim ya..E ben demistim ama demi biraktinmi hemen aliyorsun diye
Ayni kiloda olmusuz,bende 67,7 yim simdi
Canim sen kacla mezun olmustun:26:
O kilolar yerlesmeden vermen lazim.
Cimcimesude izinde canım.
Aaa üzüldüm kendin işlemlerini yapsaydin keske.
Sen bilirsin canım izin süresi en cok 6 ay.6 ay sonra donmezsen diskalifiye oluyosun sonra 6 sy yarisa donemiyosun.kendi isteginle ayrilirssn 6 ay sonr0a donebiliyosun.
Kilo almaya tesvik etmiyelim lütfen benimle yarissin kesin kazanır.
Internetten yapiyom. Gerda ile zumba diye yz cikiyo.
10 kılo daha al yarısalim
Kötü kadın berillllll
Kaptanım, bana yazdığın mesaj üzerine takım topiğinizin giriş mesajını düzenledim..
Karar defterine de beril77 in kaptan yardımcılığı bilgisini girdim..
Hayırlı olsun, sağlıklı zayıflamalar..
Bi'sorun olduğunda lütfen iletişime geç..
BurdaayıımmHerkes nerdeeeee
Prensez icin oylama yapmadık çünkü 16 sindan beri ugramamış.
Dilekcim kararini verdinmi ne yazayım listeye tatlım.
ben de geldim goncam :) iyi akşamlar bir kac sayfa gecmişi okudumda topragımda kilo almışHerkes nerdeeeee
ben de geldim goncam :) iyi akşamlar bir kac sayfa gecmişi okudumda topragımda kilo almış
ben aynıyım sporuma hergün devam ve yediklerime cok dikkat ediyorum bırakırsan bende alıcam biliyorum ama aradada kacamak yapmıyor degilim :)
sagol güzelim hos bulduk :)Hoşgeldin zeynep ablam. Birakma sakın sabirla oluyo herşey. Arada kaçamak ta yapmak lazim moral olur.
sagol güzelim hos bulduk :)
son 15 gündür baya arada oldu kacamaklar ama sorun etmiyorum korumaya gecizez artık yeter diyetisyene ödedigim paralar :)
Haftasonu gelmeden gezmeler başlamış galiba pek uğrayan yok...
Yarın cuma ya herkes spor yapiyodur hoplayip zipliyodur diye düşünüyorum
Prensez icin oylama yapmadık çünkü 16 sindan beri ugramamış.
Dilekcim kararini verdinmi ne yazayım listeye tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?