Ucunu birakirsan gider sakın birakma.bak beni ornek al gecen Şubat tan bu güne 77 den 68 e indim ancak hep gram gram gitti ama umutsuzluğa kapilsamda bırakmadım.
Bozma moralini canim arada olabilir böyle şeyler önemli olan motivasyonumuzu kaybetmemek. Haftaya güzel güzel verirsin inşallah :)
Pozitifcim pozitif ol biraz olur öyle arada sorun etme :)
Teşekkürler hepinize haftaya işe başlıyorum baya stres var ondan bile verememiş olabilirim 2,5 sene sonra kızımı bırakıp işe gidecem ücretsiz izindeydim işyerinde yeni yeme düzeni nasıl olcak bakalım
Ayy çok güzel bende horon öğrenmek istedim ama eşim sağolsun uyuzluk ettikızlar bugün çok koşturmam vardı uğrayamadım, ofise de yeni geldim. şimdi de eve çıkıcam. Pazar günleri için karadeniz horon kursu buldum. gitmek istiyorum inşallah olur, derneğinmiş hem ücretsiz:) hem eğlence hem spor:)))
öpüyorum hepinizi kocamaaannnnn
Teşekkürler hepinize haftaya işe başlıyorum baya stres var ondan bile verememiş olabilirim 2,5 sene sonra kızımı bırakıp işe gidecem ücretsiz izindeydim işyerinde yeni yeme düzeni nasıl olcak bakalım
Kızlar ya şuan da bir yemek programının dublaj çevirisini yapıyorum canım nasıl yemek istiyor anlatamam hem diyetteyim hemde çevirisini yaptığım programda süper yemek tarifleri anlatılıyor çıldırıcam
Ooo hangi programki o. Bende bu ar food network e takılıyorum sari kafalı bi adam var akşamları insanın her şeyi yiyesi geliyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?