Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ucunu birakirsan gider sakın birakma.bak beni ornek al gecen Şubat tan bu güne 77 den 68 e indim ancak hep gram gram gitti ama umutsuzluğa kapilsamda bırakmadım.

Bozma moralini canim arada olabilir böyle şeyler önemli olan motivasyonumuzu kaybetmemek. Haftaya güzel güzel verirsin inşallah :)

Pozitifcim pozitif ol biraz olur öyle arada sorun etme :)

Teşekkürler hepinize haftaya işe başlıyorum baya stres var ondan bile verememiş olabilirim 2,5 sene sonra kızımı bırakıp işe gidecem ücretsiz izindeydim işyerinde yeni yeme düzeni nasıl olcak bakalım

Teşekkürler hepinize haftaya işe başlıyorum baya stres var ondan bile verememiş olabilirim 2,5 sene sonra kızımı bırakıp işe gidecem ücretsiz izindeydim işyerinde yeni yeme düzeni nasıl olcak bakalım

Mesleğin neydi canım. Ise baslayincada verebilirsin kilo

Ayy çok güzel bende horon öğrenmek istedim ama eşim sağolsun uyuzluk etti eminim çok eğlenceli geçecektir böyle zayıflayan arkadaşlarim var.

Stres yapma işe gidince yeme içme daha duzenli oluyor. Alisirsin...

Herkes nerde yaaa yine sessizliğe büründü takım. Menümü yazayım dışarı çıkcaz.
sabah yumurta peynir yeşillik 2 dilim ekmek

ara elma

öğle tavuk but fırında kapuska ayran 2 kaşık pilav

ara elma

akşam yine tavuk ızgara bol salata 1 kepçe çorba

ara 1 halka tatlı:18:

su 2 lt
spor yok

Tadilat basliycak diye bekliyoz ne zamandır adamlar son bloktan başlamışlar çok sinir oldum yaaa.biraz daha bekliycez kimbilir ne zaman sira bize gelir.

Ben menümü yazayım

Dün diyetisyenim haftada bir olmak şartıyla makarna verdi. Bu nedenle akşam sebze yemeği yerine 8 yemek karışı makarna yedim :) onun dışında her şey aynı =) Bu aralar hem hastalık hem bir sürü çeviri işi pek giremiyorum kızlar kusuruma bakmayın

Kızlar ya şuan da bir yemek programının dublaj çevirisini yapıyorum canım nasıl yemek istiyor anlatamam hem diyetteyim hemde çevirisini yaptığım programda süper yemek tarifleri anlatılıyor çıldırıcam

Ooo hangi programki o. Bende bu ar food network e takılıyorum sari kafalı bi adam var akşamları insanın her şeyi yiyesi geliyooo

Kızlar kızkardesımle yegenlerım geldı okul tatılı varmıs
Hastanda gitti bu ara gelemıyorum

Kardesım bebıtoyu sütten kesmiş dıyetteyız yarma gıbı olmusuz

Arkadaşlar nasılsınız... Cuma günü ani kararla şehir dışına çıktık o yüzden yazamıyorum pek kusura bakmayın. Yarın görüşürüz...

selam bende geldim aynen bende yedim içtim geldim yinede iyi bir değişiklik oldu..alışveriş merkezlerini bile özlemişim..
yarın kaç çıkarım bilmiyom:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…