Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben bu sabah tartılayım dedim 67900 çıktım (

E canım cuma günü zaten 67.8 değilmiydin 100 gr mı mı dert ediyosun etme bak ben bugün ilk defa diyeti bozdum ve cips yedim aşırı moralim bozuk normalde zaten cips yemezdim en son 2 3 sene önce cips yemiştim ama diyetteyim ya normalde sevmediğim bişeyi deli gibi istedim ne saçma çok kızgınım kendime çokk o yüzden sen 100 gr mi sorun etme :)

68 in altına zor dustum canım tekrar cikmak istemiyomm

skm arkadaşlar ben geldim nasılsınız.ben çok yorucu bir dönem geçirdim işlerimin büyük bir kısmını hallettim bakalım sınavlarımda kötü geçti çalışamadım da işler çok olunca olmadı.diyettide bıraktım resmen ne varsa yedim içtim.2 haftadan fazladıer tartılmıyorum baskülümün pili bitmişti alamadım bakalım bugün yada yarın alacağım.kilo aldığım kesin.burası olmadan olmuyor..kendimizi salıyoruz.hepinizi çok özledim aklım burdaydı ama 5 dak.bile zaman bulup giremedim..ama artık vakit buldukça burdayım..

herkese günaydın bende tartıldım 600 gr.fazla çıktım aman napalım bugün eski diyet hayatıma devam
birde bugün çok yoğunum ama hiç işe gitmek istemiyorum..

bazen öyle oluyor diyet psikolojisiyle..ama moral bozmak yok yola devam..hatalarımızdan ders almamız lazım bende artık bu bahara istediğim kiloda olmak istiyorum

Hoşgeldin canım bizde seni özledik. Ne zaman döncen izinden.
herkese günaydın bende tartıldım 600 gr.fazla çıktım aman napalım bugün eski diyet hayatıma devam

Amaaannn gitme boşver bugün de sensiz yurusun isler

Günaydin hanimlar
Kizkardesim bende biliyorsunuz
Hic boyle AC bir haftasonu gecirmemistim.iki haftada bayagi bir Kilo vermeyi dusunen hatun resmen cekilmez oluyor
Cor cöple gecistiriyoruz,
Ama cok mutluyum 5 cocuk belgin ayyyyyy daha ne isteyim, Gun icinde daha sik gelirim kuzularim

ben bu sabah tartılayım dedim 67900 çıktım (
100 gramdan birşey olmaz hemen gider o ödemdir :)
Hoşgeldin

En önemlisi motivasyonumuzu kaybetmemek zaten gider o kilolar azimle devam etmek gerek...

Arada kaçamaklar olur boşver ama abartmamak lazım:)

Ne güzel bu hafta iyi kilo verirsin artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…