Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menulerin duzensizde olsa paylasmalisin canım.
Kolay gelsin sana canım diş çıkarma zor olur.

bugünkü menümü yazaym o zaman kızlar:

sabah kahvaltm yok ağrıda yataktan kalkamadm

saat15:00
bir kupa sade kahve

saat 17:30
corba
balık
salata

bnm en cok şanslı oldugum konu sanırım her gün bol bol su içmem. 2,5 litrede su içtim bugun.

Ne demek canım tabi ki cvp vericem.onceki sayfada diyet listesi paylaştım o türlü listelere uygun beslenmek vücudu duzene sokuyo.su içmek ve yürüyüş barsaklari calistiriyo metabolizmayı hizlandiriyo.
teşekkür ederim canım.ewt canım okudum.çok güzel bilgiler var.tel kalori hesaplama indirsem çok güzel olur.şu ya da başladım dün.
karın ağrısı zor umarım bir an once gecer.yine de yazarsan buraya daha dikkatli beslenir sin belki menü yu not almak çok etkili bence.

oo o dişler yok mu o dişler ömrümü yedi bitirdi vala.neyse ki bizim 1 tane kaldi darısı sizlere .çok zor dönem kolay gelsin sana :)

nöbeti en güzel saat lerine girdim çok şükür :) en güzel nöbet bitmiş nöbet diye boşuna dememişler :)

pazar menü :
sabah:1has. yumurta
biraz peynir
1dilim çavdar ekmeği
şekerli çay (şekersiz icemiyorum)

ara.:
200 ml yoğurt

öğle:
2 kasık p.pilavı 1 parça has. et . 4 elma dilim patates kızartması.

ara
orta şekerli kahve

akşam:
küçük kase çorba
küçük kase makarna salatası yoğurt lu

ara 1 mandalina

gece 11 de 200 ml süt

su:2.5 litre

spor: maalesef

merhaba canım.senin oğlan kaç aylık.benim kız da bu aralar üst dişleri çıkarıyor ve biz de aynı durumdayız.bu gece kabus oldu resmen.gözlerim kapalı geldim okula.

geçmiş olsun canım.ılık duş karın ağrılarına iyi gelir.kaslarını gevşetir.böyle yemezsen çok halsiz ve gergin olursun üstüne bir de regl olmuşsun halin harap yani.akşamın güzel olmuş.aynı performansı diğer öğünlere de bekliyoruz:))

güzel bir menü olmuş canım.ikinci aranı bie elma ya da birkaç bademle yapsaydın tam olurmş:))

günaydıııııııııııııııııııııııınnnn.geçmişi okuyarak gelince ancak günaydın diyebildim.

ya ben hafta sonları hem nete girmekte zorlanıyoruym hem sağlıklı beslenmekte.bütün düzen kaçıyor.hafta içi daha iyi oluyor.

Günaydın menümü yazayım hemen
Sabah
1 dilim börek
peynir
zeytin
çay
yeşillik
Ara
1 elma
azcık börek yine
Öğle yok geç kahvaltı yaptım
Akşam
1 Çipura yağsız tavada yaptim
1 dilim ekmek
salata
Ara
şekersiz sütlü neskafe

Su 2 buçuk litre
Spor 40 dakika yürüyüş

Ne yapmışsın canım sen böyle çok halsiz düşersin az da olsa bir şeyler yemeye çalış...
Sağol canım

Fena olmamış ama çorba da makarna da karbonhidrat makarna yerine sebze koysan daha iyi olurdu sanki...

Menulerin duzensizde olsa paylasmalisin canım.

Kolay gelsin sana canım diş çıkarma zor olur.
Zor oluyor valla sagol canım. .
merhaba canım.senin oğlan kaç aylık.benim kız da bu aralar üst dişleri çıkarıyor ve biz de aynı durumdayız.bu gece kabus oldu resmen.gözlerim kapalı geldim okula.

10 aylık oldu canım üst dişler arka arkaya geldi 4 tane oldu...

arkadaşım güzel bir gün olmuş senin için.devamını diliyorum

PAZAR MENÜSÜ:

SABAH:ılık limonlu su,iki dilim ekmek,1 haşlanmış yumurta,5 zeytin,1 domates,kk peynir,iki bardak şekersiz çay

ARA:bir peynirli pide(bir avuç büyüklüğünde),1 kase tarçınlı yoğurt

ÖĞLEN:iki peynirli pide,bir kase tarçınlı yoğurt

ARA:bir havuç,bir mandalina

AKŞAM:iki tane tavuk şinitsel(avuç içi büyüklüğünde) ssalata,yoğurt,iki dilim tam buğday ekmeği

ARA:bir bardak mandalina suyu

SU:1,5 lt

SPOR:yok(

biraz eknek ağırlıklı bir menü oldu malesef,evde o an bişe yoktu,sabah da komşu pide göndermişti onlarla yaptım araları.bugünden itibaren daha düzgün olacak inşallah.ama spor yapamıcam gibi görünüyor.

Akşam iyi ama diğer öğünler yok ağrıyı sicak uygulama geçirir havlu falan isitip koysan karnina.
Nobette kosturmaca spor olmistur.
Bendede ayni durum.
Güzel olmuş bence
Spor evde pc den yapabilicen seyler var ben öyle yapıyorum.

Dünkü menümü yazayım.
Sabah ılık limonlu su 2 dilim yumurtalı ekmek az peynir

ara elma

ara mandalina

akşam 1 kase çorba karnıbahar kızartması Yoğurt

ara yarım nar

su 2 lt
spor 15 dk Leslie 15 dk be fit diye bisey 100 hoplama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…