Menulerin duzensizde olsa paylasmalisin canım.kızlar topiciğe her gün geliyorum okuyorum yazdıklarınızı ama menü paylaşımına başlayamadm bir türlü. regl oldm karn ağrsından bir hal oldm kaç gündür. az yemeğe dkkat etsemde pek düznli beslenemiyorum açıkçası. kendimi toparlasam süper olacak. umarm su agrılarm geçer artık
Kolay gelsin sana canım diş çıkarma zor olur.Merhabalar nasılsınız güzeller... maalesef pek giremiyorum benim oğlan dişleri diziyor üstte 4 tane oldu... çok mızmız sürekli ilgi istiyor doğru düzgün uyumuyor. Velhasıl bana vakit bırakmıyor... eee sizde ne var ne yok...
teşekkür ederim canım.ewt canım okudum.çok güzel bilgiler var.tel kalori hesaplama indirsem çok güzel olur.şu ya da başladım dün.Ne demek canım tabi ki cvp vericem.onceki sayfada diyet listesi paylaştım o türlü listelere uygun beslenmek vücudu duzene sokuyo.su içmek ve yürüyüş barsaklari calistiriyo metabolizmayı hizlandiriyo.
karın ağrısı zor umarım bir an once gecer.yine de yazarsan buraya daha dikkatli beslenir sin belki menü yu not almak çok etkili bence.kızlar topiciğe her gün geliyorum okuyorum yazdıklarınızı ama menü paylaşımına başlayamadm bir türlü. regl oldm karn ağrsından bir hal oldm kaç gündür. az yemeğe dkkat etsemde pek düznli beslenemiyorum açıkçası. kendimi toparlasam süper olacak. umarm su agrılarm geçer artık
Merhabalar nasılsınız güzeller... maalesef pek giremiyorum benim oğlan dişleri diziyor üstte 4 tane oldu... çok mızmız sürekli ilgi istiyor doğru düzgün uyumuyor. Velhasıl bana vakit bırakmıyor... eee sizde ne var ne yok...
ne güzel menü maaşallah.birde su olsay mis tam olacak mis
ne güzel menü maaşallah.birde su olsay mis tam olacak mis
Merhabalar nasılsınız güzeller... maalesef pek giremiyorum benim oğlan dişleri diziyor üstte 4 tane oldu... çok mızmız sürekli ilgi istiyor doğru düzgün uyumuyor. Velhasıl bana vakit bırakmıyor... eee sizde ne var ne yok...
bugünkü menümü yazaym o zaman kızlar:
sabah kahvaltm yok ağrıda yataktan kalkamadm
saat15:00
bir kupa sade kahve
saat 17:30
corba
balık
salata
bnm en cok şanslı oldugum konu sanırım her gün bol bol su içmem. 2,5 litrede su içtim bugun.
pazar menü :
sabah:1has. yumurta
biraz peynir
1dilim çavdar ekmeği
şekerli çay (şekersiz icemiyorum)
ara.:
200 ml yoğurt
öğle:
2 kasık p.pilavı 1 parça has. et . 4 elma dilim patates kızartması.
ara
orta şekerli kahve
akşam:
küçük kase çorba
küçük kase makarna salatası yoğurt lu
ara 1 mandalina
gece 11 de 200 ml süt
su:2.5 litre
spor:maalesef
Ne yapmışsın canım sen böyle çok halsiz düşersin az da olsa bir şeyler yemeye çalış...bugünkü menümü yazaym o zaman kızlar:
bir kupa sade kahve
corba
balık
salata
bnm en cok şanslı oldugum konu sanırım her gün bol bol su içmem. 2,5 litrede su içtim bugun.
Sağol canımteşekkür ederim canım.ewt canım okudum.çok güzel bilgiler var.tel kalori hesaplama indirsem çok güzel olur.şu ya da başladım dün.
karın ağrısı zor umarım bir an once gecer.yine de yazarsan buraya daha dikkatli beslenir sin belki menü yu not almak çok etkili bence.
oo o dişler yok mu o dişler ömrümü yedi bitirdi vala.neyse ki bizim 1 tane kaldi darısı sizlere .çok zor dönem kolay gelsin sana :)
pazar menü :
biraz peynir
1dilim çavdar ekmeği
ara.:
200 ml yoğurt
öğle:
ara
orta şekerli kahve
akşam:
küçük kase çorba
ara 1 mandalina
gece 11 de 200 ml süt
Zor oluyor valla sagol canım. .Menulerin duzensizde olsa paylasmalisin canım.
Kolay gelsin sana canım diş çıkarma zor olur.
merhaba canım.senin oğlan kaç aylık.benim kız da bu aralar üst dişleri çıkarıyor ve biz de aynı durumdayız.bu gece kabus oldu resmen.gözlerim kapalı geldim okula.
Günaydın menümü yazayım hemen
Sabah
1 dilim börek
peynir
zeytin
çay
yeşillik
Ara
1 elma
azcık börek yine
Öğle yok geç kahvaltı yaptım
Akşam
1 Çipura yağsız tavada yaptim
1 dilim ekmek
salata
Ara
şekersiz sütlü neskafe
Su 2 buçuk litre
Spor 40 dakika yürüyüş
Zor oluyor valla sagol canım. .
10 aylık oldu canım üst dişler arka arkaya geldi 4 tane oldu...
Akşam iyi ama diğer öğünler yok ağrıyı sicak uygulama geçirir havlu falan isitip koysan karnina.bugünkü menümü yazaym o zaman kızlar:
bir kupa sade kahve
corba
balık
salata
Nobette kosturmaca spor olmistur.pazar menü :
biraz peynir
1dilim çavdar ekmeği
ara.:
200 ml yoğurt
öğle:
ara
orta şekerli kahve
akşam:
küçük kase çorba
ara 1 mandalina
gece 11 de 200 ml süt
Bendede ayni durum.günaydıııııııııııııııııııııııınnnn.geçmişi okuyarak gelince ancak günaydın diyebildim.
ya ben hafta sonları hem nete girmekte zorlanıyoruym hem sağlıklı beslenmekte.bütün düzen kaçıyor.hafta içi daha iyi oluyor.
Güzel olmuş benceGünaydın menümü yazayım hemen
Sabah
1 dilim börek
peynir
zeytin
çay
yeşillik
Ara
1 elma
azcık börek yine
Öğle yok geç kahvaltı yaptım
Akşam
1 Çipura yağsız tavada yaptim
1 dilim ekmek
salata
Ara
şekersiz sütlü neskafe
Su 2 buçuk litre
Spor 40 dakika yürüyüş
Spor evde pc den yapabilicen seyler var ben öyle yapıyorum.PAZAR MENÜSÜ:
SABAH:ılık limonlu su,iki dilim ekmek,1 haşlanmış yumurta,5 zeytin,1 domates,kk peynir,iki bardak şekersiz çay
ARA:bir peynirli pide(bir avuç büyüklüğünde),1 kase tarçınlı yoğurt
ÖĞLEN:iki peynirli pide,bir kase tarçınlı yoğurt
ARA:bir havuç,bir mandalina
AKŞAM:iki tane tavuk şinitsel(avuç içi büyüklüğünde) ssalata,yoğurt,iki dilim tam buğday ekmeği
ARA:bir bardak mandalina suyu
SU:1,5 lt
SPOR:yok(
biraz eknek ağırlıklı bir menü oldu malesef,evde o an bişe yoktu,sabah da komşu pide göndermişti onlarla yaptım araları.bugünden itibaren daha düzgün olacak inşallah.ama spor yapamıcam gibi görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?