Güzel menüDünkü menümü yazayım.
Sabah ılık limonlu su 2 dilim yumurtalı ekmek az peynir
ara elma
ara mandalina
akşam 1 kase çorba karnıbahar kızartması Yoğurt
ara yarım nar
su 2 lt
spor 15 dk Leslie 15 dk be fit diye bisey 100 hoplama
Eee nerdesiniz kızlar haftasonuda gectii
Teşekkürler :)arkadaşım güzel bir gün olmuş senin için.devamını diliyorum
benimki de 11 aylık.bu ayın 24ü doğum günü.bizim kız da üst 4ünü çıkarıyor.zorluyor valla
Cipura yagsiz tavada nasil pisiyor ? Ben balik hastasiyim da firinda da sevmiyorum anlatisan super olur benim icinGünaydın menümü yazayım hemen
Sabah
1 dilim börek
peynir
zeytin
çay
yeşillik
Ara
1 elma
azcık börek yine
Öğle yok geç kahvaltı yaptım
Akşam
1 Çipura yağsız tavada yaptim
1 dilim ekmek
salata
Ara
şekersiz sütlü neskafe
Su 2 buçuk litre
Spor 40 dakika yürüyüş
Su ana kadar hep sudan ödev aldim :)napmışın sen canım sağlıksız olmuş sabah bişey yememişsin ara nescafeyle geçiştirmişsin öğlen a akşam az.zayıflamak için önce düzenli beslenmen gerekir.su mutlaka içmelisin su hayatın kaynağıı
evet ya kendi evinde olmayınca düzen kaçıyo hemen
arkadaş bu nasıl bir menü.nasıl ayakta duruyorsunuz bu yediklerinizle.kendine eziyet etme canım bu şwkilde. hem
karnını doyurup hem de zayıflayacağın besinlerden tüketmeye çalışsan daha iyi olur.
mesela sabahki port. suyunun yanına biraz peynir ekmek eklesen süper olurmuş.öğlene de salata salata ve ayran ekleyebilirdin.akşam sardalya sayısını biraz artırıp yanına bol salata eklemiş olsaydın süper olurdu.aralara vakit bulamıyorsan çantana badem fındık ve kayısı koy.bu şekilde hem karnın tok olur hem daha zinde olursun.
5 ocak pazar
Ogl
Yarım simit
3minik domates
2dilim peynir
Cok az cilekli recel
Ara
Yarım tabak salcali makarna
1sade turk kahvesi
Aksam
Bi kase mısır unu corbası
Cappuccino ( nasıl yaziliyosa artik)
Spor yok
Su 1 bucuk litre
selam arkadaşlar.çok özür dilerim dönemedim.elimde olmayan sebeplerden.çocuklarım çok hastaydı izin aldım 3 gündürde eşim de ani işitme kaybı oldu sol kulağı artık duymoyor.%99 da duymaz dediler.moralim sıfır bir süre daha dönemeyebilirim beni affedin.öpüyorum hepinizi.
Cipura yagsiz tavada nasil pisiyor ? Ben balik hastasiyim da firinda da sevmiyorum anlatisan super olur benim icin
Su ana kadar hep sudan ödev aldim :)
Ben sabah yerine de oglen yazmaliydim sanirim orda hata oldu.öğlen uyaniyorum ben zaten o yuzden aslinda az olmuyor.
selam arkadaşlar.çok özür dilerim dönemedim.elimde olmayan sebeplerden.çocuklarım çok hastaydı izin aldım 3 gündürde eşim de ani işitme kaybı oldu sol kulağı artık duymoyor.%99 da duymaz dediler.moralim sıfır bir süre daha dönemeyebilirim beni affedin.öpüyorum hepinizi.
Cok uzuldum.gecmis olsun.selam arkadaşlar.çok özür dilerim dönemedim.elimde olmayan sebeplerden.çocuklarım çok hastaydı izin aldım 3 gündürde eşim de ani işitme kaybı oldu sol kulağı artık duymoyor.%99 da duymaz dediler.moralim sıfır bir süre daha dönemeyebilirim beni affedin.öpüyorum hepinizi.
Mahallede bi spor salonu bakicam kendime 1000 kalori yakmadan donmucem.Güzel olmuş spor azda olsa yapman lazım ama.
Ben de denerim tesekkurler :)Teflon tavaya azıcık yağ sürüyorum sonra balıkları koyup orta ateşte yavaş yavaş pisiriyorum diğer tarafini da çevirip aynı şekilde kizarana kadar pisiriyorum... güzel de oluyor :)
Bu arada kili cizelgem yanlis onceki takimdan kalma.bilgisayarim bozuk oldugu icin degistiremedim .81.8 le giris yaptim
2 gündür spor yapcam diye helak olmuşum bacaklarim kollarim agriyoo yürürken hızlı yuruyemiyom.neyse herşeysaglikli zayıflamak icin dimi ama
Hayirdir Leslie ablayla yuruyordur, simdi hangi sporu yapiyorsun
Hiiiii anladim patronLeslie yi isinmak icin yapiyom sonra hizli bişeyler yapiyom be fit var gerdayla zumba var bide ip atlar gibi yapiyom evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?