Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cipura yagsiz tavada nasil pisiyor ? Ben balik hastasiyim da firinda da sevmiyorum anlatisan super olur benim icin
Su ana kadar hep sudan ödev aldim :)

Ben sabah yerine de oglen yazmaliydim sanirim orda hata oldu.öğlen uyaniyorum ben zaten o yuzden aslinda az olmuyor.

5 ocak pazar

Ogl
Yarım simit
3minik domates
2dilim peynir
Cok az cilekli recel

Ara
Yarım tabak salcali makarna
1sade turk kahvesi

Aksam
Bi kase mısır unu corbası
Cappuccino ( nasıl yaziliyosa artik )

Spor yok
Su 1 bucuk litre

selam arkadaşlar.çok özür dilerim dönemedim.elimde olmayan sebeplerden.çocuklarım çok hastaydı izin aldım 3 gündürde eşim de ani işitme kaybı oldu sol kulağı artık duymoyor.%99 da duymaz dediler.moralim sıfır bir süre daha dönemeyebilirim beni affedin.öpüyorum hepinizi.

Güzel olmuş spor azda olsa yapman lazım ama.

Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasin.sen burayı düşünme ne zaman iyi olursan donersin.

Teflon tavaya azıcık yağ sürüyorum sonra balıkları koyup orta ateşte yavaş yavaş pisiriyorum diğer tarafini da çevirip aynı şekilde kizarana kadar pisiriyorum... güzel de oluyor :)

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin...

2 gündür spor yapcam diye helak olmuşum bacaklarim kollarim agriyoo yürürken hızlı yuruyemiyom.neyse herşeysaglikli zayıflamak icin dimi ama

Cok uzuldum.gecmis olsun.
Güzel olmuş spor azda olsa yapman lazım ama.
Mahallede bi spor salonu bakicam kendime 1000 kalori yakmadan donmucem.
Teflon tavaya azıcık yağ sürüyorum sonra balıkları koyup orta ateşte yavaş yavaş pisiriyorum diğer tarafini da çevirip aynı şekilde kizarana kadar pisiriyorum... güzel de oluyor :)
Ben de denerim tesekkurler :)

Bu arada kili cizelgem yanlis onceki takimdan kalma.bilgisayarim bozuk oldugu icin degistiremedim .81.8 le giris yaptim

Selam hanimlar nasilsiniz
Cimcime gecmis olsun tatlim.insallah tedavisi vardir kotu dusunme

2 gündür spor yapcam diye helak olmuşum bacaklarim kollarim agriyoo yürürken hızlı yuruyemiyom.neyse herşeysaglikli zayıflamak icin dimi ama

Hayirdir Leslie ablayla yuruyordur, simdi hangi sporu yapiyorsun

çok geçmiş olsun kuzum ya Allah beterinden saklasın. Derdi veren Rabbim şifasını da verir. üzmeyin kendinizi. iyi haberlerle gelirsin umarım :/

Ogle
1 boyoz
1 peksimet

Ara
1 limon
1 elma
1 mandalin

Aksam
Yarim tabak eriste
1 kase corba

1 kahve

Spor yok
1 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…