Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gelelim asıl meselemize.kızlar yukarıdaki mesajlarımda bazı linkler paylaştım oralara bakmanızı istiyorum.çünkü bu topiğin yanlızca menü paylaşıyım arada takılıyımsıkılınca bırakırım denecek bi yer olmadığını görün istedim.paylaştım çünkü kaptan değilken bende bakmıyodum nasıl olsa kaptan bakar diye düşünüyodum.ama topiğe hiç bir zaman ciddiyetsiz yaklaşmadım.ben geçen yıl şubattan bu yana düzenli beslenerek kilo vermeye çalışıyorum bu topiğe nisanda başladım.çizelgemde görüyosunuzki yavaş kilo verdim ama düzenimi ve burasıyla bağımı bozmadım koparmadım.şimdi takımın kaptanıyım ve aynı ciddiyeti hepinizden bekliyorum.birkaç haftadır bir düzensizliktir baştan savmacılıktır gidiyor.ben emir vermekten insanları zorlamaktan hoşlanmıyorum.geçen haftada bu haftada güzel bi şekilde uyarmaya çalıştım ama sonuç sıfırdı.bu hafta zorlada olsa mesaj sayılarımızı ve sporlarımızı yazdık.takım kuralları ilk sayfada yeralıyo püsküüte özellikle rica ettim ilk sayfaya yerleştirmesini.
bundan sonra izliycemiz yolu hep birlikte belirliycez.paylaştığım linkler yarışmanın ne denli ciddi olduğunu gösteriyor.bu topikte birbirimize karşı sorumlu olduğumuz kadar diğer takımlara üyelere ve püsküüte karşıda sorumluyuz.kuralları tekrar bu sayfada paylaşıcam.ve tekrar okuyup değerlendirmenizi istiyorum.önerilere açığım demiştim.şu anda takımda olan arkadaşlarım vedeneme süresinde olan arkadaşlarım yani hepimiz şapkalarımızı önümüze koyalım. ben kurallara uyamıycam bu yarışmayı o kadarda ciddiye almıyorum ben bu kadar sıkıya gelemem diyen varsa lütfen belirtip takımdan ayrılsın.sonuçta burası sanal bi ortam birbirimizi görmüyoruz ama ortak bir amacı paylaşıyoruz.kesinlikle kimseyi hedef almıyorum lütfen hiçbiriniz tekbaşına üstüne alınıp kırılmasın.ayrılmak isteyen olrsa yukardaki sebepler yüzünden kimse birbirine gönül koymasın..amacım tartışma ortamı oluşturmak değil kesinlikle ben nerdeyse 1 senede 9 kilo verdim yılmadım geri adım atmadım.yorulmadım diyemiycem yoruldum çünkü geçen hafta saldım ve kilo aldım ama geri toparladım.burdan ayrılmayada niyetim yok.şu anda kapanmak üzere olan takımlar var onlarada yardım etmeye çabalıyorum.bizim takımdada böyle bir sorun olsa eminim onlarda bize yardım edeceklerdi.burası büyük bir forum ve büyük bir yarışma ben kilo vermek istiyorum ve burasıda benim geri adım atmama engel oluyor her zaman.sizlerde aynı fikirdeyseniz hep birlikte elimizi taşın altına koymalıyız..

kurallarımızı okursanız ve gerçekten kabul ederseniz çok sevineceğim.

artık kilo verme konusunda daha bir istekliyim ve bir amacım var. sanırım nisan ya da mayıs ayında sevdiceğimn ailesiyl tanısıcam ve bu yaz isteme felan olacak. o zamana kadar hedef kiloma ulaşmak istiyorum ve bunun için ne gerekiyorsa da yapıcam :))))))

ck çok kötü bir nöbet geçiriyorum
gelelim dünkü menü me

saba 1 dilim ekmek! 1 yumurta dan yapılmış omlet 5 6 adet zeytin

ara 200 ml süt

öğle bi kase çorba küçük yuvarlak ekmek ler de n biraz irmik helvası

akşam
4 kasık sehriye pilavı 2 yemek kaşığı orman kebabı ? 1 yuvarlak ekmek yoğurt salata

ara orta şeker li kahve
1 elma

maaşallah canım ne güzel bi azim yılda 9 kilo da çok iyi rakam bence ya alsaydın ama sen ne güzel vermissin.yazdıkların hakında da da çok haklısın bence bu kadr ciddi ye alınmasa zaten olmaz amacı na ulaşmaz.bende senin kadr azimli olmak istiyorum birbirimize alıştık ca tanıdıkça bunun daha kolay olacağını düşünüyorum.

Günaydın gerçi öğlen oldu ama olsun bugün cumartesi :) herkese iyi hafta sonları. ..

Menü yazmadım
perşembe her zamanki gibiydi ama ayrintilli hatırlamıyorum akşam az yedim sadece ama akşam üstü 1 tane sutlu nuriye yedim.1 saat spor yaptim lesli hoplama zıplama yaptim

dünkü menüm
sabah1 haşlanmış yumurta yeşillik peynir 2 dilim ekmek.

ara nescafe bir parça peynir

Öğle salata tavuk but az pilav ayran

ara yarım dilim ekmekle peynir

akşam bir küçük dilim pizza madensuyu

su 2 lt bu su olayını bi türlü artiramiyorum yaa 3 olsa iyi olcak
spor 30 dk yürüyüş

Kızlar dün akşam 40 dakka yürüyüş yaptım yeni menümü aşağıda paylaşıcam hepinize iyi hafta sonları :)

2 kuru erik bir bardak sıcak su
Yeşil çay haşlanmış yumurta beyazı bol yeşillik domates biber 2 ince dilim ekmek
beyaz çay artı 1 meyve
1 kepçe corba 4 kofte kadar et tavuk yada balık bol salata ligth ayran
1 meyve
1 kepce corba 1 tabak sebze yemeği 4 yk yogurt bol salata
4yk yogurt ve kırmızı yeşil biber

Iyi akşamlar hanımlar nasılsınız bugün herkes gezmelerde galiba topik boş kalmış...

kurallarımızı okursanız ve gerçekten kabul ederseniz çok sevineceğim.
Tekrar okudum canım kabul ediyorum :)
Hadi bakalım hayırlı olsun diyelim şimdiden

Canım akşam ekmek yada pilavdan birini tercih etseydin keşke....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…