- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
sevindiiiiiiiiim.annem gabarteydir.ben çok bilmem konuşmayı:)
evet rehber öğretmenim.ben de edebiyatı çok severdim.zaten tercihlerimde de vardı.
4. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
Kolay gelsin kızlar...
PÜSKÜÜT
4.TAKIM KAPTANI : gogo2405
4.TAKIM KAPTAN YARDIMCISI : beril77
4.TAKIM KURALLARI:
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir, bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır.
Katılım konusunda kabul edilir mazereti olmadan kuralı aksatan üyeler 3. Uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.
2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.
4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.
5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.
6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayıp bildirimde bulunmalısınız,o hafta görevli olan kişi tüm bildirimleri liste haline getirerek paylaşım alanına taşıyacaktır. takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.
7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.
8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
10. 4 hafta üst üste kilo vermeyen kişiler takımdan diskalifiye edilir. Ramazan hariçtir.
11. 4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalamasını %0,30 un altına düşürenlere sarı kart gösterilir, ikinci sarı kartı alan üye 6 ay süre ile takımdan uzaklaştırılır.
gelelim asıl meselemize.kızlar yukarıdaki mesajlarımda bazı linkler paylaştım oralara bakmanızı istiyorum.çünkü bu topiğin yanlızca menü paylaşıyım arada takılıyımsıkılınca bırakırım denecek bi yer olmadığını görün istedim.paylaştım çünkü kaptan değilken bende bakmıyodum nasıl olsa kaptan bakar diye düşünüyodum.ama topiğe hiç bir zaman ciddiyetsiz yaklaşmadım.ben geçen yıl şubattan bu yana düzenli beslenerek kilo vermeye çalışıyorum bu topiğe nisanda başladım.çizelgemde görüyosunuzki yavaş kilo verdim ama düzenimi ve burasıyla bağımı bozmadım koparmadım.şimdi takımın kaptanıyım ve aynı ciddiyeti hepinizden bekliyorum.birkaç haftadır bir düzensizliktir baştan savmacılıktır gidiyor.ben emir vermekten insanları zorlamaktan hoşlanmıyorum.geçen haftada bu haftada güzel bi şekilde uyarmaya çalıştım ama sonuç sıfırdı.bu hafta zorlada olsa mesaj sayılarımızı ve sporlarımızı yazdık.takım kuralları ilk sayfada yeralıyo püsküüte özellikle rica ettim ilk sayfaya yerleştirmesini.
bundan sonra izliycemiz yolu hep birlikte belirliycez.paylaştığım linkler yarışmanın ne denli ciddi olduğunu gösteriyor.bu topikte birbirimize karşı sorumlu olduğumuz kadar diğer takımlara üyelere ve püsküüte karşıda sorumluyuz.kuralları tekrar bu sayfada paylaşıcam.ve tekrar okuyup değerlendirmenizi istiyorum.önerilere açığım demiştim.şu anda takımda olan arkadaşlarım vedeneme süresinde olan arkadaşlarım yani hepimiz şapkalarımızı önümüze koyalım. ben kurallara uyamıycam bu yarışmayı o kadarda ciddiye almıyorum ben bu kadar sıkıya gelemem diyen varsa lütfen belirtip takımdan ayrılsın.sonuçta burası sanal bi ortam birbirimizi görmüyoruz ama ortak bir amacı paylaşıyoruz.kesinlikle kimseyi hedef almıyorum lütfen hiçbiriniz tekbaşına üstüne alınıp kırılmasın.ayrılmak isteyen olrsa yukardaki sebepler yüzünden kimse birbirine gönül koymasın..amacım tartışma ortamı oluşturmak değil kesinlikle ben nerdeyse 1 senede 9 kilo verdim yılmadım geri adım atmadım.yorulmadım diyemiycem yoruldum çünkü geçen hafta saldım ve kilo aldım ama geri toparladım.burdan ayrılmayada niyetim yok.şu anda kapanmak üzere olan takımlar var onlarada yardım etmeye çabalıyorum.bizim takımdada böyle bir sorun olsa eminim onlarda bize yardım edeceklerdi.burası büyük bir forum ve büyük bir yarışma ben kilo vermek istiyorum ve burasıda benim geri adım atmama engel oluyor her zaman.sizlerde aynı fikirdeyseniz hep birlikte elimizi taşın altına koymalıyız..
Tekrar okudum canım kabul ediyorum :)kurallarımızı okursanız ve gerçekten kabul ederseniz çok sevineceğim.
Hadi bakalım hayırlı olsun diyelim şimdidenartık kilo verme konusunda daha bir istekliyim ve bir amacım var. sanırım nisan ya da mayıs ayında sevdiceğimn ailesiyl tanısıcam ve bu yaz isteme felan olacak. o zamana kadar hedef kiloma ulaşmak istiyorum ve bunun için ne gerekiyorsa da yapıcam :))))))
ck çok kötü bir nöbet geçiriyorum
gelelim dünkü menü me
saba 1 dilim ekmek! 1 yumurta dan yapılmış omlet 5 6 adet zeytin
ara 200 ml süt
öğle bi kase çorba küçük yuvarlak ekmek ler de n biraz irmik helvası
akşam
4 kasık sehriye pilavı 2 yemek kaşığı orman kebabı ? 1 yuvarlak ekmek yoğurt salata
ara orta şeker li kahve
1 elma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?