Oldukça düzenli olmuş canım.Kızlar dün akşam 40 dakka yürüyüş yaptım yeni menümü aşağıda paylaşıcam hepinize iyi hafta sonları :)
2 kuru erik bir bardak sıcak su
Yeşil çay haşlanmış yumurta beyazı bol yeşillik domates biber 2 ince dilim ekmek
beyaz çay artı 1 meyve
1 kepçe corba 4 kofte kadar et tavuk yada balık bol salata ligth ayran
1 meyve
1 kepce corba 1 tabak sebze yemeği 4 yk yogurt bol salata
4yk yogurt ve kırmızı yeşil biber
Bu neki.....Guncel......
Sabah temizlik yemek yaptim öğleden sonra kizin arkadaşlarının gösterisine gittik.simdi görümcem var. Yarın da gunumuz var branca gitcez kizimla.Iyi akşamlar hanımlar nasılsınız bugün herkes gezmelerde galiba topik boş kalmış...
Gidip misafirlerime bakayım ne yapıyorlar oğlan i uyutucam diye kaçtım :) iyi geceler...
Geldim, kimse Yok geri gidiyom
Hadi bakalım hayırlı olsun diyelim şimdiden
KaptAn kurallari okudum kabul ediyorum.
Okadar kotuyum ki arkadasimin kardesi vefat etti bebekti daha
Gidenler oldu o yüzden kaynadi...Kizlar aksam aklima geldide bizim bir esli zayiflama durumumuz vardi.bu hafta kimseden ses seda cikmadi.
Bu arada her cuma Birsey degistirmeye, almaya vs.... Odakladim kendimi ama Kilo vermis olursam.bu hafta Kilo vetebilirsem butun ic camacirlarimi degistirecem.haftaya SAC rengi, sonraki hafta cilt bakimi vs.......
Beni mative ediyor bir kac haftadir cuma ödülleri.belki denemek isterseniz...ise yarar diye dusunuyorum
Bence kucuk hedefler koy.benim cevrem cok genis.3 te cocuk var hergun en az bir ogun disarda yiyordum.sonra sporda ise yaramiyordu.3 haftadir disari pek cikmiyorum.evde agirluyorum.yada bahaneler sunuyorum.sonuc para ksilmiyor cüzdandan kiloda gidiyor.cumadan cumayada kendimi yenilemeye calisiyorum.cumalari hediye birseyler yapmak suan Motive ediyor.devam edermi bilemiyorum.Gidenler oldu o yüzden kaynadi...
Beni hiçbir sey gaza getiremiyor yaa.. halbuki biraz hirslanayaim istiyorum ama hicbirsey etkilemiyor. çok üzülüyorum kiloluyum diye zayıflamayi çok istiyorum ama hırs azim yokzorlaya zorlaya gidiyor bakalim ne olacak...
kızlar hepinizin kandili mübarek olsun.
Evet biz senleydik ben 300 gr verdim.Kizlar aksam aklima geldide bizim bir esli zayiflama durumumuz vardi.bu hafta kimseden ses seda cikmadi.
Ben menulerime dikkat ediyorum ama cok spor yürüyüş yapamadım. Birde hastalancam bu hafta sanırım. Tatlı duskunlugu var ama kaptirmiyorum kendimi.sporu artirmam lazim ama nasil.bugunde annem geliyoooGogo benim grupta esimdin. Tatlim Ben 700 gr. Verdim.ne yaptirma gelince.dikkatli yedim.hatta iki gece pastada hüplettim.ama bantta yada elifle yaptigim uzun yürüyüsler sonucu tartida yine eksiydim.su icmeyi ihmal etmedimde.sende bir ne yaptin yazarsan. Haftaya duruma Gore bir göz atariz haftalik raporlara
Beni bu gunlerde hiçbişey motive etmiyooBu arada her cuma Birsey degistirmeye, almaya vs.... Odakladim kendimi ama Kilo vermis olursam.bu hafta Kilo vetebilirsem butun ic camacirlarimi degistirecem.haftaya SAC rengi, sonraki hafta cilt bakimi vs.......
Beni mative ediyor bir kac haftadir cuma ödülleri.belki denemek isterseniz...ise yarar diye dusunuyorum
Telefonda acik kaliyo sanirim ismim ondan görünüyoGonca alttasin gelirdim diye bekledim gelmeden gidiyorum sekerim
kızlar hepinizin kandili mübarek olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?