Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sabah 15
3 dilim ekmek ( kahvaltıda arkdslarım vardı gırgır muhbbt derken kantarın topuzu kaçtı :26:)
1 dilim peynir
6-7 zeytin
1,5 haşlanmış yumurta
açık şekersz çay

saat 16:10
1 kupa yeşil çay
1 muz

saat 18:00
çorba
salata

bugün nedense çok su içemedm ya 2 ltre civarı tükettm :/

rehber öğretmenim canım.
iyi olmana sevindim.ılık bir duş ve oksijenli temiz bir hava iyi gelir sana.
Ben sosyoloji mezunuyum su an aile danismanligi icin ugrasiyorum martta biticek .meslek konusunda gelgitlerim var acaba omrumu heba etmesem mi aile terapisti olup da rehberlik ogretmeni mi olsam diye dusunmuyo degilim.sonucta ogretmenligin saatleri ve tatilleri cok cazip hem rehberlik sevgldigim bi alan sonra uzun uzun fikirlerini alicam sorun olmazsa .

Haftaya senden guzel bi atak bekliyorum.moralini hiicc bozma

Kaptancım benim telden mesaj sayimi bulmak biraz problem oluyor ama ugrasicam en azindan.bilgisayarimin henuz gatantiden adaptoru gelmedi.

Mesaj sayin 45
Spor 8,5 saat

Gonca dudaklarimla gozlerimi kalici makyaj yaptirdim.canim cok yaniyor.sana resim yolladim ozelden.ama sisi inince bir Kat daha gecilecek

Mesaj sayin 45
Spor 8,5 saat

Gonca dudaklarimla gozlerimi kalici makyaj yaptirdim.canim cok yaniyor.sana resim yolladim ozelden.ama sisi inince bir Kat daha gecilecek

nerden aklına geldi canım bunu yaptırmak :) tam bana göre aslında açık tenliyim makyaj olmayınca benzim çok solgun duruyor snir oluyorum. ne derler güle güle kullan hadi

Mesaj sayin 45
Spor 8,5 saat

Güzel günlerde kullan berom.pc yi Elif Hanımdan kurtarayim bakicam.

nerden aklına geldi canım bunu yaptırmak :) tam bana göre aslında açık tenliyim makyaj olmayınca benzim çok solgun duruyor snir oluyorum. ne derler güle güle kullan hadi

Canim biraz kokosumdur birde denemek istedim ama cok acili birsey.suan yara, sis ve bu durum 4/5 Gun surermis.üstelik tek yapimda kalici olmuyor.uc kez yapilmasi gerekiyormus

ben memnunum mesleğimden canım.severek de yapıyorum.tavsiye ederim.tabi ki sorabilirsin

evet canım çerkezim bende :) rehber öğretmenmişsn sanırım bende bir ara o bölümü okumayı çok istedm ama sonrasında edebiyata yöneldim işte :)

sevindiiiiiiiiim.annem gabarteydir.ben çok bilmem konuşmayı:)

evet rehber öğretmenim.ben de edebiyatı çok severdim.zaten tercihlerimde de vardı.

Benim baslangicim 3 ocak mı simdi ?

Başlangıç 81.8
Bu hafta 80.8

Yazalim bakalim ne olur ne olmaz :)
tebrikler canım
güzel menü sporda hiç yoktan iyi
olsun tebrikler az olması sorun değil.
bende 15 gün diye biliyorum.ama gerçekten doğru 15--20 gün düzenli beslenirsen alışkanlık haline geliyor..
gayet güzel bi uygulama amma hekesin kendini yada birbirini takip etmesi gerek ben herkesi takip edemem o kadar vaktim yok.
Canim Gunaydin
Mesajini cevapladim.ikizleri Okula biraktim.takim arkadaslarim bir Saat belurleyelim ve konusalim isterseniz.cunku acil konusmamiz lazim diye dusunuyorum.
bende öyle düşünüyorum.cevapları yazayım sonra konuşma yazısı yazıcam.
Burda fikirler havada kalir canm.bazen cevap bile alinmaz. O nedenle ya ceki duzen verecez.ya ysprak dokumune denk sessizce gidecez

ukalalığı bırak boyun uzun olabilir ama kilo vermen şart.
Geçen hafta 86.9 bu hafta 86.4 fark 0.5 yüzdesi 0.58
tebrikler canım.
Tsk ederim Canim cepten giriyorum suan yanlislik olmus 75.2 canimm

Farkindamisin herhafta Kilo vermen azaliyor
Son 3 hafta 1,5-0.9-0.7 gibi bir inis sergiliyorum
hee benim hep yavaş zaten.yavaş verenler geri almıyomuş.

günaydın arkadaşlar kilo bildiri mim
başlangıç:66.5
bugün:65.7
fark.700 gr
tebrikler canım.
gogo sen de ben gibi 300 vermişin canuım.

girl tebrikler şekerim 700 iyi bir rakam.

sizlerle kilolarımız da yaklaşık.böyle gidersek inşallah mayıs haziran ideal kilolara döneriz.
evet canım.
Mesaj sayısı 22
Spor 160 dakika

Oğluşum yaktı beni :)
bu hafta artırırsın.
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum..

geçen hafta 71,9
bu hafta 71,6
fark: -0,300 gr/

kızlar eğer yanlış saymadıysam mesaj sayımda 17
az ve öz.
bu şekilde devam edersen kilo veremezsin sağlıklı değil beslenme şeklin.
Mesaj sayin 45
Spor 8,5 saat

sporun süper olmuş.
Kızlar bu arada 25 mesaj mış benim ki çünküm ben bu haftanın bir kısmı yoktum malum =)
mazeretin vardı.
Elif hanimda, adinida, verenede kurban olsun teyzesi

canım seviyorum seni.

Canim biraz kokosumdur birde denemek istedim ama cok acili birsey.suan yara, sis ve bu durum 4/5 Gun surermis.üstelik tek yapimda kalici olmuyor.uc kez yapilmasi gerekiyormus

yaptırdım dediğinde bir ara kendim için acaba mı dedm ama yok yok benim canm çok kıymetlidir gelemem ben o acılara :) ama sen iyi günlerde kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…