- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
Ben sosyoloji mezunuyum su an aile danismanligi icin ugrasiyorum martta biticek .meslek konusunda gelgitlerim var acaba omrumu heba etmesem mi aile terapisti olup da rehberlik ogretmeni mi olsam diye dusunmuyo degilim.sonucta ogretmenligin saatleri ve tatilleri cok cazip hem rehberlik sevgldigim bi alan sonra uzun uzun fikirlerini alicam sorun olmazsa .rehber öğretmenim canım.
iyi olmana sevindim.ılık bir duş ve oksijenli temiz bir hava iyi gelir sana.
Kızlar haberler hem iyi hem kötü aslında moralim biraz bozuktu 2 cumadır bu ve geçen cuma kilo vermemiştim yani arada bi tartıda 1 kilo vermiş gibi oluyordum ama bugün yine kilo vermemiş çıktım 80.7 idim en son ve geçen cuma izmirdeydim kilo bildirememiştim bu cumada yine 80.7 yim yani fark sıfır bu durumda nasıl hesaplıcaz gogocum ?
Ancak iyi haber şu her ne kadar kilom sabit olsada ölçüm yapılınca ortaya ne çıksın 2 kilo yağdan vermişimve 3 kilo su var fazladan yani ödem toplamışım buda demek oluyor ki haftaya baya kilo vermiş olucam moralim çok bozuktu bu haberle düzeldi demek ki neymiş tartıya bakarak moral bozmamak gerekiyormuş...
Bu ödem toplamaya da gelince ya izmir yolculuğundan oldu çünkü ben çok şişiyorum yolculuklarda yada adetim 2 hafta gecikti bende polikislik over sendromu var ondan da olabilir
Yeni diyet listemide ilerliyen saatlerde paylaşıcam öpücük :)
Mesaj sayin 45
Spor 8,5 saat
Gonca dudaklarimla gozlerimi kalici makyaj yaptirdim.canim cok yaniyor.sana resim yolladim ozelden.ama sisi inince bir Kat daha gecilecek
Mesaj sayin 45
Spor 8,5 saat
Gonca dudaklarimla gozlerimi kalici makyaj yaptirdim.canim cok yaniyor.sana resim yolladim ozelden.ama sisi inince bir Kat daha gecilecek
\\\
Haftaya çok güzel bir sonuç alırsın inşallah :)
Haftaya senden guzel bi atak bekliyorum.moralini hiicc bozma
nerden aklına geldi canım bunu yaptırmak :) tam bana göre aslında açık tenliyim makyaj olmayınca benzim çok solgun duruyor snir oluyorum. ne derler güle güle kullan hadi
Güzel günlerde kullan berom.pc yi Elif Hanımdan kurtarayim bakicam.
Ben sosyoloji mezunuyum su an aile danismanligi icin ugrasiyorum martta biticek .meslek konusunda gelgitlerim var acaba omrumu heba etmesem mi aile terapisti olup da rehberlik ogretmeni mi olsam diye dusunmuyo degilim.sonucta ogretmenligin saatleri ve tatilleri cok cazip hem rehberlik sevgldigim bi alan sonra uzun uzun fikirlerini alicam sorun olmazsa .
Haftaya senden guzel bi atak bekliyorum.moralini hiicc bozma
Kaptancım benim telden mesaj sayimi bulmak biraz problem oluyor ama ugrasicam en azindan.bilgisayarimin henuz gatantiden adaptoru gelmedi.
evet canım çerkezim bende :) rehber öğretmenmişsn sanırım bende bir ara o bölümü okumayı çok istedm ama sonrasında edebiyata yöneldim işte :)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri-15.html
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...mans-uygulamasi-cuma-zayiflama-yarismasi.html
bu başlıklara bakın lütfen ve cuma yarışmalarının nasıl bir ciddiyetle devam ettiğini görün istiyorum.
tebrikler canımBenim baslangicim 3 ocak mı simdi ?
Başlangıç 81.8
Bu hafta 80.8
Yazalim bakalim ne olur ne olmaz :)
güzel menü sporda hiç yoktan iyiSABAH:bir dilim tahıllı ekmek,peynir
ARA:bir armut,form çayı,yeşil çay
ÖĞLEN:bir tabak mercimek çorbası,bir kaşık bulgur pilşavı,salata,yoğurt
ARA:hatırlayamadım.yapmamış da olabilirim.:)
AKŞAM:bir tabak paça çorbası,4 tane küçük bot lahana satması,salata,4-5 kaşık yoğurt
ARA:yok
SU:1,5 lt
SPOR:15 dk tempolu eğimli yürüyüş.(dolmuştan erken indim de)
olsun tebrikler az olması sorun değil.kızlar aslında dha fazla vermiş olmama rağmen tartıda sabahları bunu görmek mümkün olmuoyr.öğlen tartıldığıma göre 800gr vermişim sabah tartıldığıma göre de 300gr vermişim.ben sabahı baz alacağım.
başlangıç:64.4
bugün:64.3
verdiğim:0,3
bende 15 gün diye biliyorum.ama gerçekten doğru 15--20 gün düzenli beslenirsen alışkanlık haline geliyor..kilo çizelgemde değişiklik yapmayacağım.haftaya ikisiyle beraber daha anlamlı olur.
ben daha önceki diyetimde de farketmiştim.bir hafta az diğr hafta daha fazla kilo veriyorum.bakalım haftaya nasıl olucak.
geçen akşam zahidenin programındaki bayan 21 günün önemini anlatıyordu.bir diyetin kişinin hayatında yer edebilmesi 21 günde olurmuş.yani 21 den önce asla kaçamak yapmayın diyor.
gayet güzel bi uygulama amma hekesin kendini yada birbirini takip etmesi gerek ben herkesi takip edemem o kadar vaktim yok.kaptancımdaha önceki grupta şöyle bir sistem vardı.bilmem hoşuna gider mi.
her öğünün bir puanlama sistemi vardı ve sağlıksız beslenme olmaması için çaba sarfediliyordu.yani
SABAH:kahvaltı şartı vardı ve uygulayan (1 puan alıyordu)
ARALAR:meyve,kuru meyva,kuruyemiş---süt,ayran yoğurt,,meyve,meyve suyu(1 puan)
Öğünler:sebze,baklagil,et, tavuk, balık--ekmek,pilav,makarna---ayran,yoğurt,salata,meyve suyu(3 puan)
sabah:1
ara:1
öğlwn:3
akşam:3
toplam:10 puan yapıyordu.
bu şekilde de haftanın sağlıklı beslenen birincisi seçiliyordu.
yani kilo vermek için öğün atlamak,sağlıksız ürünler tüketmek vs. yasak.öğünlerini bunlarla geçirene de eksi puan veriliyordu.
hoşunuza giderse uygulaması eğlenceli oluıyor.
özellikle adige ve oluroylebazen arkadaşlara duyurulur .öyle olmaaaaaaaaazzzzz.valla hasta olacaksınız:)
bende öyle düşünüyorum.cevapları yazayım sonra konuşma yazısı yazıcam.Canim Gunaydin
Mesajini cevapladim.ikizleri Okula biraktim.takim arkadaslarim bir Saat belurleyelim ve konusalim isterseniz.cunku acil konusmamiz lazim diye dusunuyorum.
Burda fikirler havada kalir canm.bazen cevap bile alinmaz. O nedenle ya ceki duzen verecez.ya ysprak dokumune denk sessizce gidecez
ukalalığı bırak boyun uzun olabilir ama kilo vermen şart.Saat. Onemli degil onemli olan birseyler yapabilmemiz.ocak aynini ortaladik nerdeyse surda nisana havalarin isinmasina ne kaldi.
Ha biraz ukalalik yapiyor ic sesim 176 boyundasin kizim kiloda eh idare Eder yiyen razi Kilo veremeyenler razi sana ne allahin gazi
tebrikler canım.Geçen hafta 86.9 bu hafta 86.4 fark 0.5 yüzdesi 0.58
hee benim hep yavaş zaten.yavaş verenler geri almıyomuş.Tsk ederim Canim cepten giriyorum suan yanlislik olmus 75.2 canimm
Farkindamisin herhafta Kilo vermen azaliyor
Son 3 hafta 1,5-0.9-0.7 gibi bir inis sergiliyorum
sevgili civcivlerim aksama kadar herkesten msj sayisini ve spor miktarini istiyorum.ister seniz spo saatleri icin küçük bi not defteri olusturun mesajlardan bulmak zor oluyo.. çünkü bundan sonra her hafta istiycem.msj sayilarini onceki hafta kimse bildirmedi, gecen hafta söylediğim halde bildirilmedi. Bu haftadan baslayarak duzenli bildirim yapiyoruz hep beraber.
tebrikler canım.günaydın arkadaşlar kilo bildiri mim
başlangıç:66.5
bugün:65.7
fark.700 gr
evet canım.gogo sen de ben gibi 300 vermişin canuım.
girl tebrikler şekerim 700 iyi bir rakam.
sizlerle kilolarımız da yaklaşık.böyle gidersek inşallah mayıs haziran ideal kilolara döneriz.
bu hafta artırırsın.Mesaj sayısı 22
Spor 160 dakika
Oğluşum yaktı beni :)
az ve öz.kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum..
geçen hafta 71,9
bu hafta 71,6
fark: -0,300 gr/
kızlar eğer yanlış saymadıysam mesaj sayımda 17
bu şekilde devam edersen kilo veremezsin sağlıklı değil beslenme şeklin.sabah15
3 dilim ekmek ( kahvaltıda arkdslarım vardı gırgır muhbbt derken kantarın topuzu kaçtı :26:)
1 dilim peynir
6-7 zeytin
1,5 haşlanmış yumurta
açık şekersz çay
saat 16:10
1 kupa yeşil çay
1 muz
saat 18:00
çorba
salata
bugün nedense çok su içemedm ya 2 ltre civarı tükettm :/
sporun süper olmuş.Mesaj sayin 45
Spor 8,5 saat
mazeretin vardı.Kızlar bu arada 25 mesaj mış benim ki çünküm ben bu haftanın bir kısmı yoktum malum =)
Elif hanimda, adinida, verenede kurban olsun teyzesi
Canim biraz kokosumdur birde denemek istedim ama cok acili birsey.suan yara, sis ve bu durum 4/5 Gun surermis.üstelik tek yapimda kalici olmuyor.uc kez yapilmasi gerekiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?