Günaydın canlar doktordayım çıkınca kilomu yazıcam ancak kilosu ikiye bölündü diyorsunuz ya onu nasıl hesaplayacağımı anlamadım neyse kilomu yazınca yardım alırım az kalorili bol sporlu bir hafta sonu diliyorum
gogocum bu msj saymanın kısa bi yolu varmı.yoksa sayfa sayfa bakarak mı toplayacağız.
listemiz hazır kızlar. En azından ekside degiliz. Yanlız gecen hafta ekside kaldigimiz icin 1 nota aldık ilk üçe girersek silinecek ama ortalamamiz 0.30 un altinda kalirsa 2. Nota aliriz sari kart oluyo.3. De kirmizi kart aliniyo kırmızı kart alirsak guncel uyeler mezuniyet karnesi alamiyo.bundan sonra 0.30 un altina dusmememiz lazım.
Ben akşam okumaniz icin linkleri paylasicam.kilo almayalimda ne kadar verirsek kar.anlamamız gereken bu hafta en az 500gr vermemiz gerekli öyle mi.
dediklerini anlamadım nota ne? mezuniyet karnesi ne.hiç bişi anlamadım yav.sen bize vermemiz gerekeni söyle şekerim
yanlış hesaplamadıysam 41 msj görünüyor canım.
Güzel bir sisteme benziyor...kaptancımdaha önceki grupta şöyle bir sistem vardı.bilmem hoşuna gider mi.
her öğünün bir puanlama sistemi vardı ve sağlıksız beslenme olmaması için çaba sarfediliyordu.yani
SABAH:kahvaltı şartı vardı ve uygulayan (1 puan alıyordu)
ARALAR:meyve,kuru meyva,kuruyemiş---süt,ayran yoğurt,,meyve,meyve suyu(1 puan)
Öğünler:sebze,baklagil,et, tavuk, balık--ekmek,pilav,makarna---ayran,yoğurt,salata,meyve suyu(3 puan)
sabah:1
ara:1
öğlwn:3
akşam:3
toplam:10 puan yapıyordu.
bu şekilde de haftanın sağlıklı beslenen birincisi seçiliyordu.
yani kilo vermek için öğün atlamak,sağlıksız ürünler tüketmek vs. yasak.öğünlerini bunlarla geçirene de eksi puan veriliyordu.
hoşunuza giderse uygulaması eğlenceli oluıyor.
özellikle adige ve oluroylebazen arkadaşlara duyurulur .öyle olmaaaaaaaaazzzzz.valla hasta olacaksınız:)
Olur konuşalım ama genelde farklı saatlerde geliyoruz akşam toplanalım bence bebişleri uyutunca :)Canim Gunaydin
Mesajini cevapladim.ikizleri Okula biraktim.takim arkadaslarim bir Saat belurleyelim ve konusalim isterseniz.cunku acil konusmamiz lazim diye dusunuyorum.
Niye kalsın canım değerlendirilir bak sen cevap yazmışın bile :)Burda fikirler havada kalir canm.bazen cevap bile alinmaz. O nedenle ya ceki duzen verecez.ya ysprak dokumune denk sessizce gidecez
valla ben istikrarımı bozmamaya özen gösteriyorum açıkçası.yaza kaar en azından bir bölümünü vermiş olmalıyım kiloların.yani bir kısa bir de uzun süreli hedefim var.ayda ortalama 2,5 kilo versem hazirana kadar hedef kiloma ulaşırım.bu da haftalık 500 ile 800 gr eder.bakalım.
sevgili civcivlerim aksama kadar herkesten msj sayisini ve spor miktarini istiyorum.ister seniz spo saatleri icin küçük bi not defteri olusturun mesajlardan bulmak zor oluyo.. çünkü bundan sonra her hafta istiycem.msj sayilarini onceki hafta kimse bildirmedi, gecen hafta söylediğim halde bildirilmedi. Bu haftadan baslayarak duzenli bildirim yapiyoruz hep beraber.
Haftaya çok güzel bir sonuç alırsın inşallah :)Kızlar haberler hem iyi hem kötü aslında moralim biraz bozuktu 2 cumadır bu ve geçen cuma kilo vermemiştim yani arada bi tartıda 1 kilo vermiş gibi oluyordum ama bugün yine kilo vermemiş çıktım 80.7 idim en son ve geçen cuma izmirdeydim kilo bildirememiştim bu cumada yine 80.7 yim yani fark sıfır bu durumda nasıl hesaplıcaz gogocum ?
Ancak iyi haber şu her ne kadar kilom sabit olsada ölçüm yapılınca ortaya ne çıksın 2 kilo yağdan vermişimve 3 kilo su var fazladan yani ödem toplamışım buda demek oluyor ki haftaya baya kilo vermiş olucam moralim çok bozuktu bu haberle düzeldi demek ki neymiş tartıya bakarak moral bozmamak gerekiyormuş...
Bu ödem toplamaya da gelince ya izmir yolculuğundan oldu çünkü ben çok şişiyorum yolculuklarda yada adetim 2 hafta gecikti bende polikislik over sendromu var ondan da olabilir
Yeni diyet listemide ilerliyen saatlerde paylaşıcam öpücük :)
Tebrikler... ama fark 800günaydın arkadaşlar kilo bildiri mim
başlangıç:66.5
bugün:65.7
fark.700 gr
öğün içeriklerin güzel ama ara öğün sadece bitki çayı ile olmaz şekerim.bir elma ya da bir kase yoğurt ya da bir kaç badem fındık vs. mutlaka olmalı.ve sabah ile akşam arası o kadar fazla ki aradaki çayın sana hiç artısı olmaz:)
bu arada sen çerkez misin.adige nikin.biz çerkeziz de dikkatimi çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?