Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın canlar doktordayım çıkınca kilomu yazıcam ancak kilosu ikiye bölündü diyorsunuz ya onu nasıl hesaplayacağımı anlamadım neyse kilomu yazınca yardım alırım az kalorili bol sporlu bir hafta sonu diliyorum

Tmm sorun değil hallederiz ortalamayi boluyoruz.

sevgili civcivlerim aksama kadar herkesten msj sayisini ve spor miktarini istiyorum.ister seniz spo saatleri icin küçük bi not defteri olusturun mesajlardan bulmak zor oluyo.. çünkü bundan sonra her hafta istiycem.msj sayilarini onceki hafta kimse bildirmedi, gecen hafta söylediğim halde bildirilmedi. Bu haftadan baslayarak duzenli bildirim yapiyoruz hep beraber.

Kızlar haberler hem iyi hem kötü aslında moralim biraz bozuktu 2 cumadır bu ve geçen cuma kilo vermemiştim yani arada bi tartıda 1 kilo vermiş gibi oluyordum ama bugün yine kilo vermemiş çıktım 80.7 idim en son ve geçen cuma izmirdeydim kilo bildirememiştim bu cumada yine 80.7 yim yani fark sıfır bu durumda nasıl hesaplıcaz gogocum ?

Ancak iyi haber şu her ne kadar kilom sabit olsada ölçüm yapılınca ortaya ne çıksın 2 kilo yağdan vermişim ve 3 kilo su var fazladan yani ödem toplamışım buda demek oluyor ki haftaya baya kilo vermiş olucam moralim çok bozuktu bu haberle düzeldi demek ki neymiş tartıya bakarak moral bozmamak gerekiyormuş...

Bu ödem toplamaya da gelince ya izmir yolculuğundan oldu çünkü ben çok şişiyorum yolculuklarda yada adetim 2 hafta gecikti bende polikislik over sendromu var ondan da olabilir

Yeni diyet listemide ilerliyen saatlerde paylaşıcam öpücük :)

***4. TAKIM 343.ETAP***

gogo2405: (68.3/68 / 0.3/ %0.44)
beril77: (75.9/ 75.2/ 0.7/ %0.92 )
pozitif56.9/ / /% )3, kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
EbruEva 80.7/ 80.7/ 0/% 0)1 kez bildirimde bulunmadı kilosu sabit
masumcuk 86.9/ 86.4/0.5 /%0.58)

4. Takım Ortalaması %0.39

listemiz hazır kızlar. En azından ekside degiliz. Yanlız gecen hafta ekside kaldigimiz icin 1 nota aldık ilk üçe girersek silinecek ama ortalamamiz 0.30 un altinda kalirsa 2. Nota aliriz sari kart oluyo.3. De kirmizi kart aliniyo kırmızı kart alirsak guncel uyeler mezuniyet karnesi alamiyo.bundan sonra 0.30 un altina dusmememiz lazım.

gogo sen de ben gibi 300 vermişin canuım.

girl tebrikler şekerim 700 iyi bir rakam.

sizlerle kilolarımız da yaklaşık.böyle gidersek inşallah mayıs haziran ideal kilolara döneriz.

gogocum bu msj saymanın kısa bi yolu varmı.yoksa sayfa sayfa bakarak mı toplayacağız.

Kullanıcı adina tikla forumdaki cevaplarim yaziyo oraya tiklayip saycan. Gecen cumadan bu perşembe geceye kadar 7 günlük mesajları sayiyoruz canım.

anlamamız gereken bu hafta en az 500gr vermemiz gerekli öyle mi.

dediklerini anlamadım nota ne? mezuniyet karnesi ne.hiç bişi anlamadım yav.sen bize vermemiz gerekeni söyle şekerim

anlamamız gereken bu hafta en az 500gr vermemiz gerekli öyle mi.

dediklerini anlamadım nota ne? mezuniyet karnesi ne.hiç bişi anlamadım yav.sen bize vermemiz gerekeni söyle şekerim
Ben akşam okumaniz icin linkleri paylasicam.kilo almayalimda ne kadar verirsek kar.
yanlış hesaplamadıysam 41 msj görünüyor canım.

Dogrudur ben aksam saymistim sizinkileri senin 39 du 2 de aksam yazdiysan dogrudur.

Güzel bir sisteme benziyor...
Canim Gunaydin
Mesajini cevapladim.ikizleri Okula biraktim.takim arkadaslarim bir Saat belurleyelim ve konusalim isterseniz.cunku acil konusmamiz lazim diye dusunuyorum.
Olur konuşalım ama genelde farklı saatlerde geliyoruz akşam toplanalım bence bebişleri uyutunca :)
Burda fikirler havada kalir canm.bazen cevap bile alinmaz. O nedenle ya ceki duzen verecez.ya ysprak dokumune denk sessizce gidecez
Niye kalsın canım değerlendirilir bak sen cevap yazmışın bile :)

Birazcık çabayla çok rahat verirsin canım..

Mesaj sayısı 22
Spor 160 dakika

Oğluşum yaktı beni :)

\\\ Haftaya çok güzel bir sonuç alırsın inşallah :)
günaydın arkadaşlar kilo bildiri mim
başlangıç:66.5
bugün:65.7
fark.700 gr
Tebrikler... ama fark 800

Son düzenleme:

evet canım çerkezim bende :) rehber öğretmenmişsn sanırım bende bir ara o bölümü okumayı çok istedm ama sonrasında edebiyata yöneldim işte :)

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum..

geçen hafta 71,9
bu hafta 71,6
fark: -0,300 gr/

kızlar eğer yanlış saymadıysam mesaj sayımda 17

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…