Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oh mis valla güzel bir motivasyon şekli :) Hayırlı uğurlu olsun bence liste çıkarmadım ama kilo verdikçe birşeyler yapıorum kendi çapımda :)

İyi pazarlar kızlar aslın bu eşleşmeleri yeni arkadaşlar geldi onlarda kabul edilince yeniden düzenlersek daha iyi olabilir =)

Dün kü menüm herzamanki gibi spor yok temizlik vardı :) Bu arada ödemler gitti galiba bu sabah 79.5 gördüm yani cumaya baya bi kilo vermiş olucam sanırım 80.7 den düşünce :))

İyi pazarlar kızlar aslın bu eşleşmeleri yeni arkadaşlar geldi onlarda kabul edilince yeniden düzenlersek daha iyi olabilir =)
Evet güzel olur cok kişi cok çekişme
Dün kü menüm herzamanki gibi spor yok temizlik vardı :) Bu arada ödemler gitti galiba bu sabah 79.5 gördüm yani cumaya baya bi kilo vermiş olucam sanırım 80.7 den düşünce :))
İnşallah gönlünce olsun canım.

Temizlik yapmak acayip ter attiriyor hatta en zoru

Katiliyorum okadar iyi geliyor ki anlatamam bu gun bi kazak begendim almaktan son anda vaz gectim.once haketmem gerek diye dusundum

Hepiniz sagolun kizlar dostlar sagolsun
Bir de kandiliniz kutlu olsun

Kaptanim ben eşleşmeleri goremedim yoksa ben mi yanlis anladim .?

10 ocak cuma

Sabah
4 wasa
1 nescafe

Oğle
2dilim ekmek
2 dilim peynir

Aksam
Salata
20 hamsi

Temizlik
2litre su

11ocak cumartesi

Oglen
1 puaça

1 soda
Aksam
Yarım porsiyon noddle etli karidesli

1 soda

Yarim saat yuruyus
Bir litre su

12 ocak pazar

Ogle
1 simit
Nescafe

Aksam
2puaca
Çay

20 dk yuruyus
Birbucuk litre su

2ocaktan beri yani toplamda bu takima yazdigim mesaj sayisi 30 bu mesaj dahil

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar.kusura bakmayın 3 gündür girememdim.yoğun bir hafta sonu geçirdim.eşim yeni grip virüsü ile savaşırken bütün herşey bana kaldı.çok yorucu bir haftasonundan dinlenemeden hafta başı yaptım.bir de akşam kursları başladı.akşam 6-10 arası da yok ben bittim(

daha geçmişi okuyamadım.neler yapmışsınız bir bakayım.

bu arada hafta sonu yemek düzeni falan kalmadı.neyse bugünden itibaren devam.

Gunaydin diyerek haftayi acalim.
Hadi bu cuma bizim icin farkli olsun

Hepiniz sagolun kizlar dostlar sagolsun
Bir de kandiliniz kutlu olsun

Kaptanim ben eşleşmeleri goremedim yoksa ben mi yanlis anladim .?
Cuma tekrar yapalım eşleşmeleri.
Güzel olmuş menün haftadonu dagitmamissin
Gunaydin diyerek haftayi acalim.
Hadi bu cuma bizim icin farkli olsun

Günaydın canım.

Oh mis valla güzel bir motivasyon şekli :) Hayırlı uğurlu olsun bence liste çıkarmadım ama kilo verdikçe birşeyler yapıorum kendi çapımda :)

Benimki biraz kabortayi yenileme .....
Olur ise yarayacak herseye varim
Ben geldim kimse yokmii annem geldi bubugün pek gelemedim.

Yaptigimiz her kacamak takima zarar verirken, motivasyonu dusuruyor hedefimizden Bizi uzaklastiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…