KaptAn kurallari okudum kabul ediyorum.
Okadar kotuyum ki arkadasimin kardesi vefat etti bebekti daha
Bu arada her cuma Birsey degistirmeye, almaya vs.... Odakladim kendimi ama Kilo vermis olursam.bu hafta Kilo vetebilirsem butun ic camacirlarimi degistirecem.haftaya SAC rengi, sonraki hafta cilt bakimi vs.......
Beni mative ediyor bir kac haftadir cuma ödülleri.belki denemek isterseniz...ise yarar diye dusunuyorum
Evet güzel olur cok kişi cok çekişmeİyi pazarlar kızlar aslın bu eşleşmeleri yeni arkadaşlar geldi onlarda kabul edilince yeniden düzenlersek daha iyi olabilir =)
İnşallah gönlünce olsun canım.Dün kü menüm herzamanki gibi spor yok temizlik vardı :) Bu arada ödemler gitti galiba bu sabah 79.5 gördüm yani cumaya baya bi kilo vermiş olucam sanırım 80.7 den düşünce :))
kızlar hepinizin kandili mübarek olsun.
Merhaba haftasonu da bitti misafirlerimde gitti bu akşam... yoğun bir haftasonu oldu..
Temizlik yapmak acayip ter attiriyor hatta en zoruDün kü menüm herzamanki gibi spor yok temizlik vardı :) Bu arada ödemler gitti galiba bu sabah 79.5 gördüm yani cumaya baya bi kilo vermiş olucam sanırım 80.7 den düşünce :))
Bu arada her cuma Birsey degistirmeye, almaya vs.... Odakladim kendimi ama Kilo vermis olursam.bu hafta Kilo vetebilirsem butun ic camacirlarimi degistirecem.haftaya SAC rengi, sonraki hafta cilt bakimi vs.......
Beni mative ediyor bir kac haftadir cuma ödülleri.belki denemek isterseniz...ise yarar diye dusunuyorum
aaa benmde annem gabardey canım. memleket nire :)
KaptAn kurallari okudum kabul ediyorum.
Okadar kotuyum ki arkadasimin kardesi vefat etti bebekti daha
Cuma tekrar yapalım eşleşmeleri.Hepiniz sagolun kizlar dostlar sagolsun
Bir de kandiliniz kutlu olsun
Kaptanim ben eşleşmeleri goremedim yoksa ben mi yanlis anladim .?
Güzel olmuş menün haftadonu dagitmamissin10 ocak cuma
Sabah
4 wasa
1 nescafe
Oğle
2dilim ekmek
2 dilim peynir
Aksam
Salata
20 hamsi
Temizlik
2litre su
11ocak cumartesi
Oglen
1 puaça
1 soda
Aksam
Yarım porsiyon noddle etli karidesli
1 soda
Yarim saat yuruyus
Bir litre su
12 ocak pazar
Ogle
1 simit
Nescafe
Aksam
2puaca
Çay
20 dk yuruyus
Birbucuk litre su
2ocaktan beri yani toplamda bu takima yazdigim mesaj sayisi 30 bu mesaj dahil
Gunaydin diyerek haftayi acalim.
Hadi bu cuma bizim icin farkli olsun
Oh mis valla güzel bir motivasyon şekli :) Hayırlı uğurlu olsun bence liste çıkarmadım ama kilo verdikçe birşeyler yapıorum kendi çapımda :)
Olur ise yarayacak herseye varimİyi pazarlar kızlar aslın bu eşleşmeleri yeni arkadaşlar geldi onlarda kabul edilince yeniden düzenlersek daha iyi olabilir =)
Ben geldim kimse yokmii annem geldi bubugün pek gelemedim.
günaydın arkadaşlar.kusura bakmayın 3 gündür girememdim.yoğun bir hafta sonu geçirdim.eşim yeni grip virüsü ile savaşırken bütün herşey bana kaldı.çok yorucu bir haftasonundan dinlenemeden hafta başı yaptım.bir de akşam kursları başladı.akşam 6-10 arası da yok ben bittim(
daha geçmişi okuyamadım.neler yapmışsınız bir bakayım.
bu arada hafta sonu yemek düzeni falan kalmadı.neyse bugünden itibaren devam.
Benimki biraz kabortayi yenileme .....
Olur ise yarayacak herseye varim
Yaptigimiz her kacamak takima zarar verirken, motivasyonu dusuruyor hedefimizden Bizi uzaklastiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?