gogocum kurallar hakkında yazdıklarına katılıyorum.sonuçta kararla hareket ettikçe motivasyon artıyor ve biz bu şekilde birbirimize güç veriyoruz.
Dünkü Menü
Sabah
Tost
Ogle
Acik Büfette branctaydim
1 yumurta
3 zeytin
Bol yesillik
Ceyrek su böregi
Aksam
1 käse yayla corbasi
1 Tb Pirasa
1 käse yogurt
Ära
1 portakal
1 buyuk elma
7 km bantta + 45 dakika disarda yuruyus
3 lt su
güzel bir menü olmuş.
Menulerime sporda güzel ama Kilo vermem istedigim gibi degil
Menulerime sporda güzel ama Kilo vermem istedigim gibi degil
blirli bir kilo veriminden sonra metabolizma yavaşlıyor,direniyor,sonrasında yeniden hareketleniyor.sanırım senin böyle bir dönemin.ama 700 gr vermiştin diye hatırlıyorum ve bu ideal bir veriş.daha fazlasına gerek yokki.bir ayda 3 kilo eder.az mı.hem her hafta aynı hızla veremeyiz ki.senin bu durağanlık döneminse,hareketi daha artır derim canım.o yeniden vücudu çaılştırır.
mesela yürüyüşle vücudunu ısıttıktan sonra asıl işlem ondan sonra geliyor.yağ yakma hareketlerine başlayacaksın.mekik,bacak hareketleri,sırt ve kol hareketleri,basenlar vs. yani ayrı ayrı o kas gruplarını zorlayacaksın ki yağ yakımı olsun.yürüyüş evet ama tam istediğini vermez.
şimdi diyecen sen sanki yapıyon mu.doğru biliyom da yapamıyom malesef.tam akşamları yemekten sonra çıkmaya karar vewrdim. eşimin kursu başladı.annemle anlaşabilirsem okuldan geldikten sonra istiyorum
KatiliyorumBenimki biraz kabortayi yenileme .....
Olur ise yarayacak herseye varim
Yaptigimiz her kacamak takima zarar verirken, motivasyonu dusuruyor hedefimizden Bizi uzaklastiriyor
Bende beğenmedimSitenin bu yeni uygulamasini hic begenmedim
Tümgayretimiz birlik olup kilolarla savasmak.gogocum kurallar hakkında yazdıklarına katılıyorum.sonuçta kararla hareket ettikçe motivasyon artıyor ve biz bu şekilde birbirimize güç veriyoruz.
Burdayım bebeem. Sabah ise otobüste gelirken baktiydim biraz.Gogo nereye gittim bacim yine
Güzel olmuş.Dünkü Menü
Sabah
Tost
Ogle
Acik Büfette branctaydim
1 yumurta
3 zeytin
Bol yesillik
Ceyrek su böregi
Aksam
1 käse yayla corbasi
1 Tb Pirasa
1 käse yogurt
Ära
1 portakal
1 buyuk elma
7 km bantta + 45 dakika disarda yuruyus
3 lt su
Haftasonu için fena olmamışCUMA MENÜM:
SABAH:bir dilim tahıllı ekmek,biraz peynir
ARA:sıcak çikolata(arkadaşın zorlu ikramıyla içtim)
ÖĞLE:bir tabak kıymalı makarna,bir kase salata,ayran(misafirlikteydim)
ARA:bir kaşık patates salata,bir kaşık muhallebi,3 bardak şekersiz çay(misafirlikteydim)
AKŞAM:yok(arkadaşta yiyince acıkmadım)
ARA:bir mandalina
CUMARTESİ MENÜM:
SABAH:İki dilim tahıllı ekmek,bir buçuk haşlanmış yumurta,bir domates,çok az peynir,üç lokmalık tahin pekmez
ARA:yok
ÖĞLEN:bir servis kaşığı at sote,iki kaşık pirinç pilavı,salata
ARA:2 bardak çay
AKŞAM:yok(öğleni geç yaptık)
ARA:iki bardak çay,iki kaşık un helvası(
PAZAR MENÜM:
SABAH:üç dilim tahıllı ekmek,biraz peynir.bir domates,biraz patatesli yumurta,üç lokmalık tahin pekmez,iki bardak şekersiz çay
ÖĞLEN:çarşıdaydık bir porsiyon tantuni
AKŞAM:bir buçuk tane tavada yapılan d börekten.lorlu.
ARA:iki bardak çay,bir mandalina
aslında çok yemek değil de düzensiz yemek söz konusu,bir de hamur işi olmuş.
mesela yürüyüşle vücudunu ısıttıktan sonra asıl işlem ondan sonra geliyor.yağ yakma hareketlerine başlayacaksın.mekik,bacak hareketleri,sırt ve kol hareketleri,basenlar vs. yani ayrı ayrı o kas gruplarını zorlayacaksın ki yağ yakımı olsun.yürüyüş evet ama tam istediğini vermez.
şimdi diyecen sen sanki yapıyon mu.doğru biliyom da yapamıyom malesef.tam akşamları yemekten sonra çıkmaya karar vewrdim. eşimin kursu başladı.annemle anlaşabilirsem okuldan geldikten sonra istiyorum
Haklisin.....ama Ben yuruyusten baska spor yapamiyorum cunku Minik prensesimi anca arabasina koyup deli gibi yuruyorum.ama 70 e inersem gece bile olsa sikilastirici hareketler yapacagim.aslinda birde zumba alasim var ama.....
Ben haftasonu kudurdum resmen.
cumartesi
sabah ılık su 2 dilim yumurtalı ekmek yesillik çay(st 11 gibi )
ara yarım muz
ara yarim nar
akşam 1 kepçe corba kemikli et firinda. 2 kaşık pilav salata 2 kaşık barbunya 2 çatal börülce salatası cacık
ara 1 muz 1 avuc fındık
su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş
pazar
sabah branca gittik
peynir 2 dilim 4-5dilim ekmek 1 kaşık menemen azcik nutellaaaaaa
st 14 e kadardi bunlar
ara yarım nar
akşam 1 kepçe corba kemikli et yine,salata cacik 1 kaşık makarna sade
su 1,5 anca oldu
spor 30 dk yavaş yürüdük spor denemez.
rezillik diz boyu yanii.
Gözün aydın diyim oyleyse.benimde haftasonum yoğun geçti yaa
Geçmiş olsungünaydın arkadaşlar.kusura bakmayın 3 gündür girememdim.yoğun bir hafta sonu geçirdim.eşim yeni grip virüsü ile savaşırken bütün herşey bana kaldı.çok yorucu bir haftasonundan dinlenemeden hafta başı yaptım.bir de akşam kursları başladı.akşam 6-10 arası da yok ben bittim(
daha geçmişi okuyamadım.neler yapmışsınız bir bakayım.
bu arada hafta sonu yemek düzeni falan kalmadı.neyse bugünden itibaren devam.
Benimki biraz kabortayi yenileme .....
Olur ise yarayacak herseye varim
Yaptigimiz her kacamak takima zarar verirken, motivasyonu dusuruyor hedefimizden Bizi uzaklastiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?