Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gogocum kurallar hakkında yazdıklarına katılıyorum.sonuçta kararla hareket ettikçe motivasyon artıyor ve biz bu şekilde birbirimize güç veriyoruz.

Dünkü Menü
Sabah
Tost
Ogle
Acik Büfette branctaydim
1 yumurta
3 zeytin
Bol yesillik
Ceyrek su böregi
Aksam
1 käse yayla corbasi
1 Tb Pirasa
1 käse yogurt

Ära
1 portakal
1 buyuk elma

7 km bantta + 45 dakika disarda yuruyus
3 lt su

güzel bir menü olmuş.

CUMA MENÜM:

SABAH:bir dilim tahıllı ekmek,biraz peynir
ARA:sıcak çikolata(arkadaşın zorlu ikramıyla içtim)
ÖĞLE:bir tabak kıymalı makarna,bir kase salata,ayran(misafirlikteydim)
ARA:bir kaşık patates salata,bir kaşık muhallebi,3 bardak şekersiz çay(misafirlikteydim)
AKŞAM:yok(arkadaşta yiyince acıkmadım)
ARA:bir mandalina

CUMARTESİ MENÜM:

SABAH:İki dilim tahıllı ekmek,bir buçuk haşlanmış yumurta,bir domates,çok az peynir,üç lokmalık tahin pekmez
ARA:yok
ÖĞLEN:bir servis kaşığı at sote,iki kaşık pirinç pilavı,salata
ARA:2 bardak çay
AKŞAM:yok(öğleni geç yaptık)
ARA:iki bardak çay,iki kaşık un helvası(

PAZAR MENÜM:

SABAH:üç dilim tahıllı ekmek,biraz peynir.bir domates,biraz patatesli yumurta,üç lokmalık tahin pekmez,iki bardak şekersiz çay
ÖĞLEN:çarşıdaydık bir porsiyon tantuni
AKŞAM:bir buçuk tane tavada yapılan d börekten.lorlu.
ARA:iki bardak çay,bir mandalina

aslında çok yemek değil de düzensiz yemek söz konusu,bir de hamur işi olmuş.

Menulerime sporda güzel ama Kilo vermem istedigim gibi degil

blirli bir kilo veriminden sonra metabolizma yavaşlıyor,direniyor,sonrasında yeniden hareketleniyor.sanırım senin böyle bir dönemin.ama 700 gr vermiştin diye hatırlıyorum ve bu ideal bir veriş.daha fazlasına gerek yokki.bir ayda 3 kilo eder.az mı.hem her hafta aynı hızla veremeyiz ki.senin bu durağanlık döneminse,hareketi daha artır derim canım.o yeniden vücudu çaılştırır.

Menulerime sporda güzel ama Kilo vermem istedigim gibi degil

mesela yürüyüşle vücudunu ısıttıktan sonra asıl işlem ondan sonra geliyor.yağ yakma hareketlerine başlayacaksın.mekik,bacak hareketleri,sırt ve kol hareketleri,basenlar vs. yani ayrı ayrı o kas gruplarını zorlayacaksın ki yağ yakımı olsun.yürüyüş evet ama tam istediğini vermez.

şimdi diyecen sen sanki yapıyon mu.doğru biliyom da yapamıyom malesef.tam akşamları yemekten sonra çıkmaya karar vewrdim. eşimin kursu başladı.annemle anlaşabilirsem okuldan geldikten sonra istiyorum

Haklisin.....ama Ben yuruyusten baska spor yapamiyorum cunku Minik prensesimi anca arabasina koyup deli gibi yuruyorum.ama 70 e inersem gece bile olsa sikilastirici hareketler yapacagim.aslinda birde zumba alasim var ama.....

Benimki biraz kabortayi yenileme .....

Olur ise yarayacak herseye varim

Yaptigimiz her kacamak takima zarar verirken, motivasyonu dusuruyor hedefimizden Bizi uzaklastiriyor
Katiliyorum
Sitenin bu yeni uygulamasini hic begenmedim
Bende beğenmedim
gogocum kurallar hakkında yazdıklarına katılıyorum.sonuçta kararla hareket ettikçe motivasyon artıyor ve biz bu şekilde birbirimize güç veriyoruz.
Tümgayretimiz birlik olup kilolarla savasmak.
Gogo nereye gittim bacim yine
Burdayım bebeem. Sabah ise otobüste gelirken baktiydim biraz.
Güzel olmuş.
Haftasonu için fena olmamış

Bende kilo degismiyo ama olculerim yavaş yavaş kuculuyoo

Ben haftasonu kudurdum resmen.
cumartesi
sabah ılık su 2 dilim yumurtalı ekmek yesillik çay(st 11 gibi )

ara yarım muz

ara yarim nar

akşam 1 kepçe corba kemikli et firinda. 2 kaşık pilav salata 2 kaşık barbunya 2 çatal börülce salatası cacık

ara 1 muz 1 avuc fındık

su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş

pazar
sabah branca gittik
peynir 2 dilim 4-5dilim ekmek 1 kaşık menemen azcik nutellaaaaaa

st 14 e kadardi bunlar

ara yarım nar

akşam 1 kepçe corba kemikli et yine,salata cacik 1 kaşık makarna sade

su 1,5 anca oldu
spor 30 dk yavaş yürüdük spor denemez.

rezillik diz boyu yanii.

Haklisin.....ama Ben yuruyusten baska spor yapamiyorum cunku Minik prensesimi anca arabasina koyup deli gibi yuruyorum.ama 70 e inersem gece bile olsa sikilastirici hareketler yapacagim.aslinda birde zumba alasim var ama.....

ben de aynı durumdayım canım.kız elimi kolumu bağlıyor esasen.

aslında fena olmamış.biraz ekmeği kaçırmışsın o kdar.bi de iki öğüne düşmüş.benim de öyle oldu.ya hafta sonları genellikle öyle oluyor.önemli olan çok kalorili yememek.

ya ben de bu yeni şekli beğenmedim.

beğen butonuna nolmuş öyle.şart koşuyor beğenmek için:)

Geçmiş olsun
Benimki biraz kabortayi yenileme .....

Olur ise yarayacak herseye varim

Yaptigimiz her kacamak takima zarar verirken, motivasyonu dusuruyor hedefimizden Bizi uzaklastiriyor

Çok doğru

Bi bakiyim dedim napiyosunuz. Alinti yapinca özel msj aldınız diye yazip duruyo bu nedir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…