Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba dünkü menümü yazayım
Sabah
biraz kıymalı yumurta
Peynir
Zeytin
3 dilim ekmek
Çay
Ara
5 tane bisküvi çay
1 portakal
Akşam
1 kase çorba
1 tabak kıymalı taze fasulye
4 kaşık pilav
Ayran
Yeşillik
Su 2 litre
spor yok gezdik ama çok değil

MERHABA ARKADAŞLAR
dünkü menü
sabah has. yumurta biraz peynir bi dilim tam buğday ekmeği

ara biraz tahminle börek

ogle yarım kase çorba bi tabak pirasa yemeği bi dilim ekmek

ogle elma mandalina
akşam
öğlen ki aynı menü

spor 45 dk yürüyüş koşu
şu 1.5 litre

2gün eşimle yürüyüş e çıkayım dedim beni koşturdu 45 dk. öldüm tabi sun ayağım çok ağrıyor sanırım birden çok yuklendimm

spor da olsa güzel menü

Oh maşallah yaramasın :)

Herkese güzel bi hafta diliyorumm :)) ayrıca hergün tartıda eriyorum sanki cuma iyi haber vericem sanırım :))

öncelikle hepimiz için iyi bir hafta olsun kızlar.
bir kaç gündür pek yediklerime dikkat edemiyordum. dünde rahatsızlandm koskoca gün migren ağrısı çektm derken en sonunda akşam acile gittik. tansiyonum düşmüş 7/3e kadr. o halszliğimin sebebi de oymuş. anca anca kendime geldm.. bugnde geçen sene gittiğim diyetsyenin verdiği listeyi buldm dolabıma yapıştırdm artık o listeye göre yemeye calısıcam.

Geçmiş olsun canım ayrıca o listeye uyman senin için en iyisi olucak diye düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun :)

Geçmiş olsun canım ayrıca o listeye uyman senin için en iyisi olucak diye düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun :)

bencede canm geçen sene bir ara uygulamıştım 1 ayda 4 yada 5 kilo vermemi sağlamıştı ama sonraasında ipin ucu kaçtı tabi yinede.

bu arada tşk ederim kuzum :)

Cuma gunu tatliyi fazla kacirmissin ama aksam yememissin biseyler atistirsaydin da olurdu ama yememissin tebrik ederim :)

Cumaresi begendim aksam yemek yemeyinve direkt kilolardan gidiyor :)
Pazar tehlikeden donmussun gibi gibi :) tantuni cok buyuk yapmiyorlar burda iki tanesi anca doyuruyor orda nasil bilemedim
Guzel olmus :)
Herkese güzel bi hafta diliyorumm :)) ayrıca hergün tartıda eriyorum sanki cuma iyi haber vericem sanırım :))
Hadi bakalim gec olsun güç olmasın :) azıcık azıcık kurtulucaz

Son düzenleme:
Bi bakiyim dedim napiyosunuz. Alinti yapinca özel msj aldınız diye yazip duruyo bu nedir yaa
Gicik oldum ya
Güzel ama...........amasini sen biliyorsun
Tahminliyi gorursem sporuna ragmen kötü kalorisi fazla.ama ic ses kizi sikma yemis ama pismanim olmus spor yapmis bir daha cisss yemez diyor
2gün eşimle yürüyüş e çıkayım dedim beni koşturdu 45 dk. öldüm tabi sun ayağım çok ağrıyor sanırım birden çok yuklendimm
Güzel olmus sizlanma bakiyimmmmm
nobetteyim yine bu ağrıyan ayagimla çok zor oluyor
Alisirsin hamlik bu yarinda yuruyun

Ayarlardan kapatabiliyomuyuz acaba onu kurcalıcam ben haber veririm
Banada Haber ver lütfen

Hadi bakalim belki birinci Bizden cikar ne dersin

Dikkat et lütfen.gecmis olsun saglik icin zayiflatken sagliktan olma kuzum

Kizlar utüm var gelebilirsem hoooooop burdayim

13 ocak pazartesi
Oglen
Ceyrek ekmek
Cok az reçel
2 kibrit kutusu peynir

Kacamak cikolata
Nescafe

Aksam
Yarım şinitzel
1tabak Ispanaklı yogurt (yagsiz)

Spor yok
2litre su

Son düzenleme:
Kizlar sigarayi birakmaya calosiyorum bi saglikli yasamaya baslasam super olucak
.sigara omrumden omur goturuyor tansiyonumu dusuruyor ellerimi titetiyor halsizlestiriyor.kokusu da cabası off off

Banada Haber ver lütfen

Hadi bakalim belki birinci Bizden cikar ne dersin

Valla birinci bizden çıkarsa güzel olur sanırım cumaya iki kilo yada daha fazla vermiş olucam tabi yine saçma bir ödem durumu olmazsa

Ayrıca eşleştirmelere gelirsek en iyisi cuma günü yapmak olucak diye düşünüyorum cuma günü nasıl olsa herkes kilo bildirimi yapacak böylelikle ben kilo bildirimi ve grup ortalamasından sonra eşleştirmeleri çıkartırım ve grubun onayına sunarım :)

Kizlar sigarayi birakmaya calosiyorum bi saglikli yasamaya baslasam super olucak
.sigara omrumden omur goturuyor tansiyonumu dusuruyor ellerimi titetiyor halsizlestiriyor.kokusu da cabası off off

Canım bende sigara içiorum ve bırakmak istiyorum ama şuan bırakmamamın tek sebebi diyette oluşum bence şuan azalt diyetten sonra bırak çünkü sigarayı şuan bırakırsan yani benim düşüncem şuan sigarayı bırakırsam daha çok elim abur cubura gitcek o boşluğu doldurmak için ve kilo alabilirim o yüzden şuan azalttım ama bırakmadım sadece bi tavsiye tabi sen

Ben bırakırım ve onun yerine sürekli birşeyler tıkınmam diyorsan bırak :)

Bende soyle birsey var sigara beni daha cok aciktiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…