Merhaba dünkü menümü yazayım
Sabah
biraz kıymalı yumurta
Peynir
Zeytin
3 dilim ekmek
Çay
Ara
5 tane bisküvi çay
1 portakal
Akşam
1 kase çorba
1 tabak kıymalı taze fasulye
4 kaşık pilav
Ayran
Yeşillik
Su 2 litre
spor yok gezdik ama çok değil
Ben haftasonu kudurdum resmen.
cumartesi
sabah ılık su 2 dilim yumurtalı ekmek yesillik çay(st 11 gibi )
ara yarım muz
ara yarim nar
akşam 1 kepçe corba kemikli et firinda. 2 kaşık pilav salata 2 kaşık barbunya 2 çatal börülce salatası cacık
ara 1 muz 1 avuc fındık
su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş
pazar
sabah branca gittik
peynir 2 dilim 4-5dilim ekmek 1 kaşık menemen azcik nutellaaaaaa
st 14 e kadardi bunlar
ara yarım nar
akşam 1 kepçe corba kemikli et yine,salata cacik 1 kaşık makarna sade
su 1,5 anca oldu
spor 30 dk yavaş yürüdük spor denemez.
rezillik diz boyu yanii.
Bi bakiyim dedim napiyosunuz. Alinti yapinca özel msj aldınız diye yazip duruyo bu nedir yaa
kayseri pınarbaşı canım.senin nire.
öncelikle hepimiz için iyi bir hafta olsun kızlar.
bir kaç gündür pek yediklerime dikkat edemiyordum. dünde rahatsızlandm koskoca gün migren ağrısı çektm derken en sonunda akşam acile gittik. tansiyonum düşmüş 7/3e kadr. o halszliğimin sebebi de oymuş. anca anca kendime geldm.. bugnde geçen sene gittiğim diyetsyenin verdiği listeyi buldm dolabıma yapıştırdm artık o listeye göre yemeye calısıcam.
Geçmiş olsun canım ayrıca o listeye uyman senin için en iyisi olucak diye düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun :)
Cuma gunu tatliyi fazla kacirmissin ama aksam yememissin biseyler atistirsaydin da olurdu ama yememissin tebrik ederim :)CUMA MENÜM:
SABAH:bir dilim tahıllı ekmek,biraz peynir
ARA:sıcak çikolata(arkadaşın zorlu ikramıyla içtim)
ÖĞLE:bir tabak kıymalı makarna,bir kase salata,ayran(misafirlikteydim)
ARA:bir kaşık patates salata,bir kaşık muhallebi,3 bardak şekersiz çay(misafirlikteydim)
AKŞAM:yok(arkadaşta yiyince acıkmadım)
ARA:bir mandalina
CUMARTESİ MENÜM:
SABAH:İki dilim tahıllı ekmek,bir buçuk haşlanmış yumurta,bir domates,çok az peynir,üç lokmalık tahin pekmez
ARA:yok
ÖĞLEN:bir servis kaşığı at sote,iki kaşık pirinç pilavı,salata
ARA:2 bardak çay
AKŞAM:yok(öğleni geç yaptık)
ARA:iki bardak çay,iki kaşık un helvası(
PAZAR MENÜM:
SABAH:üç dilim tahıllı ekmek,biraz peynir.bir domates,biraz patatesli yumurta,üç lokmalık tahin pekmez,iki bardak şekersiz çay
ÖĞLEN:çarşıdaydık bir porsiyon tantuni
AKŞAM:bir buçuk tane tavada yapılan d börekten.lorlu.
ARA:iki bardak çay,bir mandalina
aslında çok yemek değil de düzensiz yemek söz konusu,bir de hamur işi olmuş.
Guzel olmus :)Merhaba dünkü menümü yazayım
Sabah
biraz kıymalı yumurta
Peynir
Zeytin
3 dilim ekmek
Çay
Ara
5 tane bisküvi çay
1 portakal
Akşam
1 kase çorba
4 kaşık pilav
Ayran
Yeşillik
Su 2 litre
Hadi bakalim gec olsun güç olmasın :) azıcık azıcık kurtulucazHerkese güzel bi hafta diliyorumm :)) ayrıca hergün tartıda eriyorum sanki cuma iyi haber vericem sanırım :))
Gicik oldum yaBi bakiyim dedim napiyosunuz. Alinti yapinca özel msj aldınız diye yazip duruyo bu nedir yaa
Güzel ama...........amasini sen biliyorsunMerhaba dünkü menümü yazayım
Sabah
biraz kıymalı yumurta
Peynir
Zeytin
3 dilim ekmek
Çay
Ara
5 tane bisküvi çay
1 portakal
Akşam
1 kase çorba
4 kaşık pilav
Ayran
Yeşillik
Su 2 litre
Tahminliyi gorursem sporuna ragmen kötü kalorisi fazla.ama ic ses kizi sikma yemis ama pismanim olmus spor yapmis bir daha cisss yemez diyorMERHABA ARKADAŞLAR
dünkü menü
sabah has. yumurta biraz peynir bi dilim tam buğday ekmeği
ara biraz tahminle börek
ogle yarım kase çorba bi tabak pirasa yemeği bi dilim ekmek
ogle elma mandalina
akşam
öğlen ki aynı menü
spor 45 dk yürüyüş koşu
şu 1.5 litre
Güzel olmus sizlanma bakiyimmmmm2gün eşimle yürüyüş e çıkayım dedim beni koşturdu 45 dk. öldüm tabi sun ayağım çok ağrıyor sanırım birden çok yuklendimm
Alisirsin hamlik bu yarinda yuruyunnobetteyim yine bu ağrıyan ayagimla çok zor oluyor
Banada Haber ver lütfenAyarlardan kapatabiliyomuyuz acaba onu kurcalıcam ben haber veririm
Hadi bakalim belki birinci Bizden cikar ne dersinHerkese güzel bi hafta diliyorumm :)) ayrıca hergün tartıda eriyorum sanki cuma iyi haber vericem sanırım :))
öncelikle hepimiz için iyi bir hafta olsun kızlar.
bir kaç gündür pek yediklerime dikkat edemiyordum. dünde rahatsızlandm koskoca gün migren ağrısı çektm derken en sonunda akşam acile gittik. tansiyonum düşmüş 7/3e kadr. o halszliğimin sebebi de oymuş. anca anca kendime geldm.. bugnde geçen sene gittiğim diyetsyenin verdiği listeyi buldm dolabıma yapıştırdm artık o listeye göre yemeye calısıcam.
Banada Haber ver lütfen
Hadi bakalim belki birinci Bizden cikar ne dersin
Kizlar sigarayi birakmaya calosiyorum bi saglikli yasamaya baslasam super olucak
.sigara omrumden omur goturuyor tansiyonumu dusuruyor ellerimi titetiyor halsizlestiriyor.kokusu da cabasıoff off
Canım bende sigara içiorum ve bırakmak istiyorum ama şuan bırakmamamın tek sebebi diyette oluşum bence şuan azalt diyetten sonra bırak çünkü sigarayı şuan bırakırsan yani benim düşüncem şuan sigarayı bırakırsam daha çok elim abur cubura gitcek o boşluğu doldurmak için ve kilo alabilirim o yüzden şuan azalttım ama bırakmadım sadece bi tavsiye tabi sen
Ben bırakırım ve onun yerine sürekli birşeyler tıkınmam diyorsan bırak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?