Bende soyle birsey var sigara beni daha cok aciktiriyor.
Kizlar sigarayi birakmaya calosiyorum bi saglikli yasamaya baslasam super olucak
.sigara omrumden omur goturuyor tansiyonumu dusuruyor ellerimi titetiyor halsizlestiriyor.kokusu da cabasıoff off
Kizlar ben bi sure aranızda olamiycam izin istedim berilimde saolsun verdi iznimi yine arada bakarim topige ama bi sure annem bende evdede tatilden sonra tadilat olucak.kendinize iyi bakin güzel zayiflayin insallah.
Çok özletme sende zayıfla güzel güzel bu arada
Annem yanimdayken zor ama inşallah veririm biraz.
Kizlar sigarayi birakmaya calosiyorum bi saglikli yasamaya baslasam super olucak
.sigara omrumden omur goturuyor tansiyonumu dusuruyor ellerimi titetiyor halsizlestiriyor.kokusu da cabasıoff off
Kizlar ben bi sure aranızda olamiycam izin istedim berilimde saolsun verdi iznimi yine arada bakarim topige ama bi sure annem bende evdede tatilden sonra tadilat olucak.kendinize iyi bakin güzel zayiflayin insallah.
balıkesir bandırma canım benim de..
öncelikle hepimiz için iyi bir hafta olsun kızlar.
bir kaç gündür pek yediklerime dikkat edemiyordum. dünde rahatsızlandm koskoca gün migren ağrısı çektm derken en sonunda akşam acile gittik. tansiyonum düşmüş 7/3e kadr. o halszliğimin sebebi de oymuş. anca anca kendime geldm.. bugnde geçen sene gittiğim diyetsyenin verdiği listeyi buldm dolabıma yapıştırdm artık o listeye göre yemeye calısıcam.
Cuma gunu tatliyi fazla kacirmissin ama aksam yememissin biseyler atistirsaydin da olurdu ama yememissin tebrik ederim :)
Cumaresi begendim aksam yemek yemeyinve direkt kilolardan gidiyor :)
Pazar tehlikeden donmussun gibi gibi :) tantuni cok buyuk yapmiyorlar burda iki tanesi anca doyuruyororda nasil bilemedim
Guzel olmus :)
Hadi bakalim gec olsun güç olmasın :) azıcık azıcık kurtulucaz
13 ocak pazartesi
Oglen
Ceyrek ekmek
Cok az reçel
2 kibrit kutusu peynir
Kacamak cikolata
Nescafe
Aksam
Yarım şinitzel
1tabak Ispanaklı yogurt (yagsiz)
Spor yok
2litre su
Umarim kilo almam dersanede okulda cok kaptiriyorumhiç sorma canm bende aynı dertten muzdaribim. bir ara ne güzl bırakmıştım ama o zamanda bi kilo aldm ki sorma gitsin. tabi sonra işe girince iş stresnden yine başladım :18:
Biraksa ne guzel olur hayata donmek gibi biseyçok geçmiş olsun canım.sen de migren var ve çok düzensiz besleniyorsun.senin bizden daha dikkatli olman lazım.migren açlığa gelmez.daha doğrusu monoton düzenli hayat ister.dikkat edeceksin yoksa hayat kalitesini düşürüyor
inşallah bırakırsın canım.ben de eşimden muzdaribim.bir bıraksa.
teşekkür ederim yorumların için canım.evet burada da tantuni büyük depil.porsiyonlarımda sıkıntı yok da içeriklerde sıkıntı var.ama kilo verme dengemi bozmamış takip ediyorum.
kaçamağın ve reçelin dışında güzel tatlım:)akşam yemeğin çok güzel olmuş.
Kolay gelsin şimdiden ama çok özletme kendini arada uğra...Kizlar ben bi sure aranızda olamiycam izin istedim berilimde saolsun verdi iznimi yine arada bakarim topige ama bi sure annem bende evdede tatilden sonra tadilat olucak.kendinize iyi bakin güzel zayiflayin insallah.
SABAH:Ilık ballı limonlu su,bir dilim tah. ekmek,peynir
ARA:elma
ÖĞLEN:iki tavuk but,üç dilim patates(fırında),yoğurt,iki kaşık pilav,iki bardak çay
ARA:brokoli,karnabahar kökü:) (soyup yemesini çok swverim de.)
AKŞAM:haşlanmış karnabahar,brokoli,havuç bir tabak.bir kase yoğurt
ARA:yarım muz
SU:1 litre
SPOR:1200 mt yürüdüm,15 dk alet çalıştım.
eve geçiyordum annem kızı da almış parka indirmiş.benim sporları da getirmiş.orada sporları giydim başladım yürümeye.süper oldu.inşallah devamı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?