Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar sigarayi birakmaya calosiyorum bi saglikli yasamaya baslasam super olucak
.sigara omrumden omur goturuyor tansiyonumu dusuruyor ellerimi titetiyor halsizlestiriyor.kokusu da cabası off off

Ben sigarayı biraktiktan sonrakilo aldim ama eşimle bizz birlikte biraktik ve cok yemek gibi bi hata yaptik.abimler karikoca biraktilar aynı anda diyetisyene gittiler hiç kilo almadilar ablam normal kilodaydi ama abim cok hareketle kilo bile verdi.

Kizlar ben bi sure aranızda olamiycam izin istedim berilimde saolsun verdi iznimi yine arada bakarim topige ama bi sure annem bende evdede tatilden sonra tadilat olucak.kendinize iyi bakin güzel zayiflayin insallah.

Kizlar ben bi sure aranızda olamiycam izin istedim berilimde saolsun verdi iznimi yine arada bakarim topige ama bi sure annem bende evdede tatilden sonra tadilat olucak.kendinize iyi bakin güzel zayiflayin insallah.

Çok özletme sende zayıfla güzel güzel bu arada

Kizlar sigarayi birakmaya calosiyorum bi saglikli yasamaya baslasam super olucak
.sigara omrumden omur goturuyor tansiyonumu dusuruyor ellerimi titetiyor halsizlestiriyor.kokusu da cabası off off

hiç sorma canm bende aynı dertten muzdaribim. bir ara ne güzl bırakmıştım ama o zamanda bi kilo aldm ki sorma gitsin. tabi sonra işe girince iş stresnden yine başladım :18:

kndine iyi bak canım. bu ara sana da biraz iyi gelir kendini toparlarsn biraz ama çok özletme kendini

çok geçmiş olsun canım.sen de migren var ve çok düzensiz besleniyorsun.senin bizden daha dikkatli olman lazım.migren açlığa gelmez.daha doğrusu monoton düzenli hayat ister.dikkat edeceksin yoksa hayat kalitesini düşürüyor

inşallah bırakırsın canım.ben de eşimden muzdaribim.bir bıraksa.

teşekkür ederim yorumların için canım.evet burada da tantuni büyük depil.porsiyonlarımda sıkıntı yok da içeriklerde sıkıntı var.ama kilo verme dengemi bozmamış takip ediyorum.

iyi tatiller ve kolay gelsin canım.sen de dikkat et kendine.annenin yemeklerine kaptırma kendini:)bizi düşün emi:)

SABAH:Ilık ballı limonlu su,bir dilim tah. ekmek,peynir
ARA:elma
ÖĞLEN:iki tavuk but,üç dilim patates(fırında),yoğurt,iki kaşık pilav,iki bardak çay
ARA:brokoli,karnabahar kökü:) (soyup yemesini çok swverim de.)
AKŞAM:haşlanmış karnabahar,brokoli,havuç bir tabak.bir kase yoğurt
ARA:yarım muz

SU:1 litre
SPOR:1200 mt yürüdüm,15 dk alet çalıştım.

eve geçiyordum annem kızı da almış parka indirmiş.benim sporları da getirmiş.orada sporları giydim başladım yürümeye.süper oldu.inşallah devamı olur.

hiç sorma canm bende aynı dertten muzdaribim. bir ara ne güzl bırakmıştım ama o zamanda bi kilo aldm ki sorma gitsin. tabi sonra işe girince iş stresnden yine başladım :18:
Umarim kilo almam dersanede okulda cok kaptiriyorum
Biraksa ne guzel olur hayata donmek gibi bisey
teşekkür ederim yorumların için canım.evet burada da tantuni büyük depil.porsiyonlarımda sıkıntı yok da içeriklerde sıkıntı var.ama kilo verme dengemi bozmamış takip ediyorum.

kaçamağın ve reçelin dışında güzel tatlım:)akşam yemeğin çok güzel olmuş.

Hem cok kolaymis ispanak yapmak :)

Merhba hemen menümü yazayım sonrada geçmişe bakayım...
Sabah
Kepekli yağsız tost, çay
Ara
1 kuru erik
Öğle
1 kase çorba 2 dilim ekmek yeşillik
Ara
Sütlü nescafe
2 kuru incir
Akşam
5 kaşık kıymalı taze fasulye
4 kaşık pilav
Salata
Ayran
Ara
1tane küçücük kurabiye çay

Su 2.5 litre
Spor 40 dakika yürüyüş bide evim 8. katta yürüyerek çıkıyorum haftanın 3 günü diger günler oğluşumla birlikte eve dönüyoruz o yüzden asansörle çıkıyorum...

Kolay gelsin şimdiden ama çok özletme kendini arada uğra...

Çok güzel olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…