Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

oylamaya gerek duymuyorum nasilsa herkez evet diyecek.kizlarin hepsi listede olacak.defnede karar verirse yazariz.
gec saattedeolsa lsteyi yaparim kizlar

Katılıyorum hayır diyen varsa derdi zaten oylama yapmaya çokta gerek yok itirazı olan varsa şu an konuşsun yoksa sonsuza dek sussun :))))

İtiraz ediyorum bu nikah kıyılamazzz

Evet gece gece çoştum yine galiba :) Hu huuu Kimse yokmu ? :)

bende geldim canım :) ayy bu virüs nasıl bir illetmiş tam bugn gözümü açtım dedm yine berbat yaptı gözlermin içi yanıyor resmen. size bir bakayım diye girdi. geçse de bir kurtulsam :/

Ben Varım nobetciyim bu ayki son nobetimi tutuyom.

iyi nöbetler tatlım :)

***4. takim 344.etap***

gogo2405(68./0/0/% ) izne ayrildi
beril77 (75.2/ / /% )
Ebrueva(80.7/ / /% )
masmcuk(86.4/ / /% )
Girl85(66.5/ / /% ) yeni uye sonuc 2 ye bölündü. hedef kilosu 55
Adigupse(71.9/ / /% ) yeni uye sonuc 2 ye bölündü. hedef kilosu 60
oluyoröylebazen(81.8/ / /% ) yeni uye sonuc 2 ye bölündü. hedef kilosu 60
tutatse85(64.6/ / /% ) Yen uye sonuc 2 ye bölündü. hedef kilosu 55

4.takim ortalamasi = %

Son düzenleme:
gogo gelirsen bir kontrol edermisin listeyi böylemi yapilacakti.hata varsa düzelt lütfen

bende geldim canım :) ayy bu virüs nasıl bir illetmiş tam bugn gözümü açtım dedm yine berbat yaptı gözlermin içi yanıyor resmen. size bir bakayım diye girdi. geçse de bir kurtulsam :/

Acil şifalar inşallah canım altlatırsın hafta sonunda diye düşünüyorum :)

Son düzenleme:

Canım işine karışmak gibi olmasın sana zahmet biraz yazıyı büyütüp bide harfleri bold /kalın yapabilirmisin göremiorum =) Yada 48 saattir uyumuyorum ondan göremiyorum :)

Aaa corbayi da buzluga koyuyosunn?
Kotu bi haberim var bugun kiz kardesim yalnizken ocak alev almis baya bi korkmus bir de ustune su dokmus.allahtan bisey olmamis ocagin ustu simsiyahti.yeni ocak alana kadar bi sure artik yemek pisirmiycem tüpu de söktüm korkudan.
Iyi nobetler bu arada
Salata en guzeli olucak gibi zaten tesekkur ederim :)
Olur öyle bazen :) metabolizmada arada şaşabiliyo tabiki moralde çok önemli metobolizmanın daha verimli çalışması için bu nedenle hep uç sen havalara :)

:))) vallahi spora da baslasam bir an once kaliteli bi yer ariyorum arastirmalardayim :)

Gupsecim iyiles bir an onceee bol bol bitki caylari

Yarin muhtemelen uyuyo olurum simdiden bildirim yapayim

Baslangic 81.8
Gecen hafta 80.8
Bu hafta 80.0

:))) vallahi spora da baslasam bir an once kaliteli bi yer ariyorum arastirmalardayim :)

Canım spora bi yerde başlayana kadar en azından youtube dan hiphop abs yap shaun T ile spor yap 25 dkka falan ama varya bi terliosun bi terliosun

[video=youtube;ofQk2R540iY]http://www.youtube.com/watch?v=ofQk2R540iY[/video]

Son düzenleme:

Olmuş canım defne izinden donmek isyiyomus kilo bildirecek kac hafta izinli kalmış yuzdesi o sayiya bolunecek.

Olmuş canım defne izinden donmek isyiyomus kilo bildirecek kac hafta izinli kalmış yuzdesi o sayiya bolunecek.

Günaydın kızlar her gün okuldan giriyordum şimdi erişim eng. Anlamadım.telden girdim şimdi.çok zor oluyor böyle. kilo bildirimim geçen hafta 64.3. bu hafta 62.6 toplam 1.7. şimdi müdür yardımcısı çağırıyor.yine girmeye çalışırım

evet 2 hafta önce izne giderken 60.0 dım şimdi 59.5 kiloyum yani fark 500 gr.
kilo almadan geldiğime sevindim..
bu arada işe hep yürüdüm dikkat ettim tabi arada kaçamak oldu tabi..
sizde durumlar nasıl?
beril sen ne yaptın?
en sın bayağı hırslı görmüştüm seni
bu hafta bende ödül olarak kendime ayakkabı alcam

**4. takim 344.etap***

gogo2405(68./0/0/% ) izne ayrildi
beril77 (75.2/ / /% )
Ebrueva(80.7/ / /% )
masmcuk(86.4/ / /% )
Girl85(66.5/ / /% ) yeni uye sonuc 2 ye bölündü. hedef kilosu 55
Adigupse(71.9/ / /% ) yeni uye sonuc 2 ye bölündü. hedef kilosu 60
oluyoröylebazen(81.8/ / /% ) yeni uye sonuc 2 ye bölündü. hedef kilosu 60
tutatse85(64.6/ 62.6/2/%1.54 )Yen uye sonuc 2 ye bölündü. hedef kilosu 55
Defne222(60.0/59.5/0.5/0.41) 342. etapta izne ayrilan üye bildirim yapti.sonucu 2 ye bölündü

4.takim ortalamasi = %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…