Icinde bulgur olan hersey
Tursu
Tuz ve asiri baharatli soslar
Gazli icecek
Insallah güzel olur hafta arasi tartiyi sakliyorum
Oooooooo bu ne dikkat
yataktan kalkamadı felan ya ondan hatırladım.yoksa balık hafızam vardır:)
Belki takim birinciligide aliriz
Iyice metaklandim simdi yaw
inşallah benc alırız gibi:)
Fasulye olmasaymis keske
Gecenlerde bende bakmistim
4 kasik bir porsiyon sayiliyor ve 300 kalori civari.icinde et pastirma vs. Varsa durum dahada vahim
Icinde bulgur olan hersey
Tursu
Tuz ve asiri baharatli soslar
Gazli icecek
Insallah güzel olur hafta arasi tartiyi sakliyorum
beriiiiil sen üç çocukla nasıl yürütüyorsun her şeyi.ya böyle karşılaştıkça ben kendimi çok beceriksiz hissediyorum.yanımda biri olmadan ne temizlik,ne alış veriş hiç birşey yapamıyorum kızla.sürekli paçalarıma yapışıyor.bulaşık felan zaten yok.tezgahın önünde bana yapışıyor ve ağlıyor.nasıl yapıyorsunuz siz.eşim geçen hafta hasta oldu bütün düzen alt üst.bu jafta temizlik yapılmadı o yüzden.bir formül varsa söyle.
Bu haberler benim yasam enerji,i bitiriyorbu arada bizim okulun karşısındaki binadan birisi intihar girişiminde bulunuyor.bir saattir ikna etmeye çalışıyorlarve adamın jiletlemediği yer kalmadı.sanırım uyuşturucu madde de almış.üzülüyorum.o da bir anne evladı.küçük bir çocuktu bir zamanlar.hayat kimbilir nasıl yaşanmaz hale geldi:8 akşam haberlere düşer belki.
Bakalım artık yarın görücez inşallah iyi şeyler :) Ayrıca ödem yapan şeyler konusuna gelince teşekkür ederim ama çok şükür hiç birini son 2 aydır kulanmadım :)))
Valla canim bu sabah sabah kalktim nerdeyse1 kilo gitmis anlamadim ben bu isi dun stresten olen ben bugun havalara ucuyorum resmen :) onceden diyetistyenim regl olmadan once sisildigini soyluyodu hatta reglinin ikimci gununde ya da 3Canım benim bildigim herkez regl döneminde şişer bende şişiyorum regl döneminde ödem atıldığını ilk senden duyuyorum valla :) Diyetisyenim bile regl döneminde fazla çıkarbilirsin tartıda bu normal dio yani bencede normal şişmen :)
Yok canim grip oldum o yuzden yattim baya :)arkadaş sen geçen haftab adet olmadın mı.ben mi yanlış hatırlıyorum.
Vallahi uşenmemis bakmissin takım olma bilinci bu olsa gerek tebrik ettim seni :)oluroylebazen arkadaşım geçen grip olmuşun sen ya hatlar karıştı kusura bakma. ya bu niki nerden buldun çok zor oluyor yazması:)
bu arada bizim okulun karşısındaki binadan birisi intihar girişiminde bulunuyor.bir saattir ikna etmeye çalışıyorlarve adamın jiletlemediği yer kalmadı.sanırım uyuşturucu madde de almış.üzülüyorum.o da bir anne evladı.küçük bir çocuktu bir zamanlar.hayat kimbilir nasıl yaşanmaz hale geldi:8 akşam haberlere düşer belki.
Kizlar millet regl olunca odem atar ben olunca şiştim yayuzumü de sivilce bastı deli olucam resmen.midem bi kazınıyor bi bulanıyor bi yanıyor kafayı yemek uzereyim cirkinlikte en birinciyim bu gunlerde
Ebrucum senden atakbbekliyordum zaten tebrik ederim valla :)
Gupsecim gecmis olsun ben iyilestim sozde ama hala burnum akiyor.nasil bir illetse gripen de agir bu dikkat et kendine cok
geçmiş olsun canım.eşim de geçen hafta atlattı.felaket oldu adamm 3 gün yataktan kalkamadı.hiç bir ileç işe yaramıyor.inşallah hemen toparlarsın.
Aklinizda olsun
Persembe agir spor yapilirsa cuma tarida fazla cikilir.cunku yorulan kaslar siser ve agirlasir
Ben bu menulerinin oyunu diyorum Kilo olayina.tahmini ce verdigini sandiginda su Canim.proteyinsiz menulerin.pro.kadin enerjisini verir kasta calusinca yag yakar.hatta Sporaden sonra bile calisan kaslar vucudumuza Gore degissede bir iki Saat daha yag yakmaya devam Eder.bu hafta Birsey diyemem ama yarin itibariyle duzenli menuler istiyorum herkezden.spor Yok yada az bide üstelik bol khli menuleri istemiyorum.14 ocak salı
Sabah
1 nescafe
1simit
1nescafe
Ogle
Salata
Aksam
Meyveli soda
Mavi yesil lighin mısır pirinc patlagi
20 dk yuruyus
20dk dans
2 litreye yakin su
15 ocak carsamba
Sabah
1nescafe
1 topkek
Ara iki dilim salam
1 dilim ekmek
Aksam
Yagsiz patates puresi
1sade turk kahvesi
Spoor yok
1 litre su
2 gundur dersanede biraz aburcubura kacti.
Sabah gidip oglen gelip aksam yine gittim
Kizlar 81.8den biraz da gribin etkisiyle 80.8e dustum sonra biraz dikkat ettim 80.4 oldum
Bi aksam ekmegi fazla kacirinca 80.8e tekrar ciktim . Dun aksam da aciktim aksam yemeginden sonra tuttum kendimi yemedim 80.0 olmusum benim bu kadar cabuk kilo alip vermem normal mi? Bi kac gun fazla kaciriyim 2 kilo aliveriyorum biraz yediklerime dikkat ediyim 1 kilo veriyorum.normal mi sizce bu?
ayy o regl dönemleri yok mu benimde ömrümden ömür gdiyor o günlerde. çok geçmiş olsun bacım
saol canım benim. anca anca gözümü açmaya başladım ama dediğin gbi normal grip gbi değil çok başka bu meret :/
sende sağol canım benim
ne güzl bir bilgi.
hiç bilmediğim birşeydi. tşkler
Masum hic ugramamis bugun.merak ettim
İnşallah bekliyoruz güzel haberi :)günaydın arkadaşlar.cumaya bir gün kaldı.bir an önce gelsin istiyorum..çok uykusuz ve yorgun hissediyorum kendimi.tabi kilo bildirimi de var.şimdiden söylemeyim:) yarına sürpriz olsun:) güzel bir netice olacak inşallah.
Tamam bekliyoruz listeyiGunaydin kizlar aksama Listeyi hazirluyacam.gogo olmadigi icin lutfen bir bakin yanlislik yaptimmi.yeni arkadaslarinda katilim durumuna bakip fikrimi yazacagim
Bunu bilmiyordum güzel bilgiAklinizda olsun
Persembe agir spor yapilirsa cuma tarida fazla cikilir.cunku yorulan kaslar siser ve agirlasir
Dünkü Menü
Sabah
4 zeytin
Kk peynir
Yarim has.yumurta
Maydanoz
Ögle
2 kücük dolma yogurt
Aksam
2 Yk. Pilav
Biraz yogurt
4 Yk. Fasulye
Ära
1 elma
1 Bardak süt
Spor
7 km 1 Saat bantta yuruyus
1 Saat disarda yuruyus
14 ocak salı
Sabah
1 nescafe
1simit
1nescafe
Ogle
Salata
Aksam
Meyveli soda
20 dk yuruyus
20dk dans
2 litreye yakin su
15 ocak carsamba
Sabah
1nescafe
1 topkek
Ara iki dilim salam
1 dilim ekmek
Aksam
Yagsiz patates puresi
1sade turk kahvesi
Spoor yok
1 litre su
Kizlar 81.8den biraz da gribin etkisiyle 80.8e dustum sonra biraz dikkat ettim 80.4 oldum
Bi aksam ekmegi fazla kacirinca 80.8e tekrar ciktim . Dun aksam da aciktim aksam yemeginden sonra tuttum kendimi yemedim 80.0 olmusum benim bu kadar cabuk kilo alip vermem normal mi? Bi kac gun fazla kaciriyim 2 kilo aliveriyorum biraz yediklerime dikkat ediyim 1 kilo veriyorum.normal mi sizce bu?
Sistemi iyi oturttum sanirim.haftasonu yazayim sana
Bu haberler benim yasam enerji,i bitiriyor
Bulgur yararludir ama
Valla canim bu sabah sabah kalktim nerdeyse1 kilo gitmis anlamadim ben bu isi dun stresten olen ben bugun havalara ucuyorum resmen :) onceden diyetistyenim regl olmadan once sisildigini soyluyodu hatta reglinin ikimci gununde ya da 3
Gununde gel diyodu. Ben de genelde regl olmadan once siserdim de bu ay bi gel git yasadim sanirim .
Yok canim grip oldum o yuzden yattim baya :)
Vallahi uşenmemis bakmissin takım olma bilinci bu olsa gerek tebrik ettim seni :)
Vallahi diyecek soz bulamadim.tedaviye ihtiyacı var.madde kullanimi da olabilir de toplum insanlari bu hale getiren.
14 ocak salı
Sabah
1 nescafe
1simit
1nescafe
Ogle
Salata
Aksam
Meyveli soda
20 dk yuruyus
20dk dans
2 litreye yakin su
15 ocak carsamba
Sabah
1nescafe
1 topkek
Ara iki dilim salam
1 dilim ekmek
Aksam
Yagsiz patates puresi
1sade turk kahvesi
Spoor yok
1 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?