Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

beriiiiil sen üç çocukla nasıl yürütüyorsun her şeyi.ya böyle karşılaştıkça ben kendimi çok beceriksiz hissediyorum.yanımda biri olmadan ne temizlik,ne alış veriş hiç birşey yapamıyorum kızla.sürekli paçalarıma yapışıyor.bulaşık felan zaten yok.tezgahın önünde bana yapışıyor ve ağlıyor.nasıl yapıyorsunuz siz.eşim geçen hafta hasta oldu bütün düzen alt üst.bu jafta temizlik yapılmadı o yüzden.bir formül varsa söyle.

valla etliydi dezaten vicdanım la çok savaştım sonrası

oluroylebazen arkadaşım geçen grip olmuşun sen ya hatlar karıştı kusura bakma. ya bu niki nerden buldun çok zor oluyor yazması:)

bu arada bizim okulun karşısındaki binadan birisi intihar girişiminde bulunuyor.bir saattir ikna etmeye çalışıyorlar ve adamın jiletlemediği yer kalmadı.sanırım uyuşturucu madde de almış.üzülüyorum.o da bir anne evladı.küçük bir çocuktu bir zamanlar.hayat kimbilir nasıl yaşanmaz hale geldi:8 akşam haberlere düşer belki.

Icinde bulgur olan hersey
Tursu
Tuz ve asiri baharatli soslar
Gazli icecek

Insallah güzel olur hafta arasi tartiyi sakliyorum

Bakalım artık yarın görücez inşallah iyi şeyler :) Ayrıca ödem yapan şeyler konusuna gelince teşekkür ederim ama çok şükür hiç birini son 2 aydır kulanmadım :)))

Sistemi iyi oturttum sanirim.haftasonu yazayim sana

Bu haberler benim yasam enerji,i bitiriyor

Bakalım artık yarın görücez inşallah iyi şeyler :) Ayrıca ödem yapan şeyler konusuna gelince teşekkür ederim ama çok şükür hiç birini son 2 aydır kulanmadım :)))

Bulgur yararludir ama

Valla canim bu sabah sabah kalktim nerdeyse1 kilo gitmis anlamadim ben bu isi dun stresten olen ben bugun havalara ucuyorum resmen :) onceden diyetistyenim regl olmadan once sisildigini soyluyodu hatta reglinin ikimci gununde ya da 3
Gununde gel diyodu. Ben de genelde regl olmadan once siserdim de bu ay bi gel git yasadim sanirim .
arkadaş sen geçen haftab adet olmadın mı.ben mi yanlış hatırlıyorum.
Yok canim grip oldum o yuzden yattim baya :)
oluroylebazen arkadaşım geçen grip olmuşun sen ya hatlar karıştı kusura bakma. ya bu niki nerden buldun çok zor oluyor yazması:)
Vallahi uşenmemis bakmissin takım olma bilinci bu olsa gerek tebrik ettim seni :)

Vallahi diyecek soz bulamadim.tedaviye ihtiyacı var.madde kullanimi da olabilir de toplum insanlari bu hale getiren.

14 ocak salı

Sabah
1 nescafe
1simit

1nescafe

Ogle
Salata

Aksam
Meyveli soda
Mavi yesil lighin mısır pirinc patlagi

20 dk yuruyus
20dk dans
2 litreye yakin su

15 ocak carsamba

Sabah
1nescafe
1 topkek

Ara iki dilim salam
1 dilim ekmek

Aksam
Yagsiz patates puresi

1sade turk kahvesi

Spoor yok
1 litre su

2 gundur dersanede biraz aburcubura kacti.
Sabah gidip oglen gelip aksam yine gittim

Kizlar 81.8den biraz da gribin etkisiyle 80.8e dustum sonra biraz dikkat ettim 80.4 oldum
Bi aksam ekmegi fazla kacirinca 80.8e tekrar ciktim . Dun aksam da aciktim aksam yemeginden sonra tuttum kendimi yemedim 80.0 olmusum benim bu kadar cabuk kilo alip vermem normal mi? Bi kac gun fazla kaciriyim 2 kilo aliveriyorum biraz yediklerime dikkat ediyim 1 kilo veriyorum.normal mi sizce bu?

Kizlar millet regl olunca odem atar ben olunca şiştim ya yuzumü de sivilce bastı deli olucam resmen.midem bi kazınıyor bi bulanıyor bi yanıyor kafayı yemek uzereyim cirkinlikte en birinciyim bu gunlerde

ayy o regl dönemleri yok mu benimde ömrümden ömür gdiyor o günlerde. çok geçmiş olsun bacım

Ebrucum senden atakbbekliyordum zaten tebrik ederim valla :)
Gupsecim gecmis olsun ben iyilestim sozde ama hala burnum akiyor.nasil bir illetse gripen de agir bu dikkat et kendine cok

saol canım benim. anca anca gözümü açmaya başladım ama dediğin gbi normal grip gbi değil çok başka bu meret :/

geçmiş olsun canım.eşim de geçen hafta atlattı.felaket oldu adamm 3 gün yataktan kalkamadı.hiç bir ileç işe yaramıyor.inşallah hemen toparlarsın.

sende sağol canım benim

Aklinizda olsun

Persembe agir spor yapilirsa cuma tarida fazla cikilir.cunku yorulan kaslar siser ve agirlasir

ne güzl bir bilgi.
hiç bilmediğim birşeydi. tşkler

Ben bu menulerinin oyunu diyorum Kilo olayina.tahmini ce verdigini sandiginda su Canim.proteyinsiz menulerin.pro.kadin enerjisini verir kasta calusinca yag yakar.hatta Sporaden sonra bile calisan kaslar vucudumuza Gore degissede bir iki Saat daha yag yakmaya devam Eder.bu hafta Birsey diyemem ama yarin itibariyle duzenli menuler istiyorum herkezden.spor Yok yada az bide üstelik bol khli menuleri istemiyorum.

Sen bilmek istedigin ne varsa sor Canim.bilgimiz dahilinde yazariz

Merhabalar dünkü menüm
Sabah
yağsız küçük bir tost ve cay
ara
1 kuru erik
1 activia
Öğle
1 tabak otlu bir yemek (otun adını bilmiyorum zeytinyağlı ıspanak gibi)
1 kase yoğurt
salata
Ara
orta şekerli Türk Kahvesi
2 tane galeta çay
Akşam
1 Çipura fırında
2 dilim ekmek
Salata
su 2 litre
Spor 40 dakika yürüyüş

Son düzenleme:
İnşallah bekliyoruz güzel haberi :)
[QlUOTE=tutaste85;33542840]SABAH:Ilık ballı limonlu su,bir dilim tahıllı emek,peynir.(bir klasik oldu)

ARA:elma

ÖĞLEN:bir tabak makarna,iki kaşık kuru fasulye,iki kaşık pilav,tere,turp,az yoğurt(karbonhidrat patlaması)

ARA:havuç

AKŞAM:zeytin yağlı kereviz,bir dilim ekmek

ARA:havuç,portakal

SU:1 lt ancak[/QUOTE]

Öğlen kaçmış ama akşama toparlamissin çok güzel :)

Gunaydin kizlar aksama Listeyi hazirluyacam.gogo olmadigi icin lutfen bir bakin yanlislik yaptimmi.yeni arkadaslarinda katilim durumuna bakip fikrimi yazacagim
Tamam bekliyoruz listeyi
Aklinizda olsun

Persembe agir spor yapilirsa cuma tarida fazla cikilir.cunku yorulan kaslar siser ve agirlasir
Bunu bilmiyordum güzel bilgi

Süpersin :) sendeki azimden bana da gelsin biraz .

Canım bu ne tamam az yemişsin ama çok sağlıksız olmuş. Sağlıklı şeyler yemeye çalış... tam olarak kilo alımı yada kaybı değildir bence ödemdir su kaybidir. Su kaybi olunca hemen alırsın tekrar ...

arkadaşıııım tabiki dikkat ediyorum.aynen öyle takım ruhu:)

canım sen söz dinlemeyen yaramaz öğrenciler gibisin.bizi hiiiiiç dinlemiyorsun.bu liste çooook sağlıksız.bir de öğrencisin enerjiye ihtiyacın var.bu şekilde gerçekten birgün sana bişe olur..(allah korusun)dinle bizibiraz:) yoksa dayak var sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…