Merhabalar dünkü menüm
Sabah
yağsız küçük bir tost ve cay
ara
1 kuru erik
1 activia
Öğle
1 tabak otlu bir yemek (otun adını bilmiyorum zeytinyağlı ıspanak gibi)
1 kase yoğurt
salata
Ara
orta şekerli Türk Kahvesi
2 tane galeta çay
Akşam
1 Çipura fırında
2 dilim ekmek
Salata
su 2 litre
Spor 40 dakika yürüyüş
menünü beğendim tam ideal olmuş...Merhabalar dünkü menüm
Sabah
ara
1 kuru erik
1 activia
Öğle
1 kase yoğurt
salata
Ara
2 tane galeta çay
Akşam
1 Çipura fırında
2 dilim ekmek
Salata
su 2 litre
Spor 40 dakika yürüyüş
hadi bakalım takımca iyi gidiyoruz galiba...
merhaba kızlar inşallah yarın aranıza döneceğim bende..kilo bildirimi yapacakmıyım?
sizin nasıl gidiyor?
merhaba kızlar inşallah yarın aranıza döneceğim bende..kilo bildirimi yapacakmıyım?
sizin nasıl gidiyor?
Sağol canım sende hafta sonu yersin artık bebise de yedir haftada bir iki kere yedirin demişti bizim doktor:)güzel bir menü olmuş canım.güya ben de balık yapacaktım ama planlar değişti.hafta sonuna ancak.
Senle daha da iyi olur inşallah.hadi bakalım takımca iyi gidiyoruz galiba...
güzel olmus egendimmmmmmmmmmmmmMerhabalar dünkü menüm
Sabah
ara
1 kuru erik
1 activia
Öğle
1 kase yoğurt
salata
Ara
2 tane galeta çay
Akşam
1 Çipura fırında
2 dilim ekmek
Salata
su 2 litre
Spor 40 dakika yürüyüş
ben inceldim bayagi bu arada aramizda kalsindaTamam bekliyoruz listeyi
Bunu bilmiyordum güzel bilgi
Süpersin :) sendeki azimden bana da gelsin biraz .
canm buna sen karar vereceksin.ama Kilo alarak gelmis olmani istemem dogrusumerhaba kızlar inşallah yarın aranıza döneceğim bende..kilo bildirimi yapacakmıyım?
sizin nasıl gidiyor?
yorum yapiacak bursey yok.sanirim sn bizi dinlemiyorsun.SABAH:Ilık ballı limonlu su,bir dilim tak ek,peynir
ARA:havuç,elma
ÖĞLEN:bir kase mercimek çorbası,iki küçük ıspanaklı pide,salata,çay bardağıyla ayran
ARA:iki büyük yaprak sarma
AKŞAM:yok
ARA:yok
öğleni geç yaptım o yüzden akşam yemeği yok.malum yarın da tartılıcaz:)mideyi çok doldurmamak lazım
canim bizim amacimiz sglikli bur sekilde kasimizi kaybetmeden yagdan inclmk.mushille bagirsaklari veee suyu bosalttip tartida gecici sevinmek kendimizi kanirmaktan baska n ise yarar.takimlar arasi birincilik bize ne veriyor.ödülmü var yokkkkkkkkkkkkkkkberilcim diğer topiklerden birinde bu akşam müshil felan içecek olanlar var.ben hiç sağlıklı bulmuyorum .sırf hafta birincisi olmak için böyle şeylere gerek duymamak gerekiyor.senin bilgin var mı.
canim gelmissssssssssssssKizlar naber bi bakiyim defim oylama yapildimi .. berilim listeyi cikarttinmi neler yapiyosunuz özledim sizi ama gelemedim gunduz annemle beraberdim simdi nobetciyim yarin annem ve kankamla kiz kiza gezcez sinemaya falan gitcez.
takim senin sekerim.patron sensinnnnnnnnBerilim ben bu aksam evde degilim rahat yardimci olurum istedigin bisey olursa yaz bebegim opuyom.
Sanırım yapacaksın beril yapmıştı diye hatırlıyorum ama tabi Beril daha iyi biliyordur...
Bende özledim hepinizi ammaaaa başıboş olmakta guzelmis kac gündür tartilmadim bile bu haftayi tatil ilan ettim kendime pazartesiden sonra spora ve beslenmeme dikkat etmeye basliycam bu bikac gün annemle olmanin tadini cikariyom.güzel olmus egendimmmmmmmmmmmmm
ben inceldim bayagi bu arada aramizda kalsinda
canm buna sen karar vereceksin.ama Kilo alarak gelmis olmani istemem dogrusu
yorum yapiacak bursey yok.sanirim sn bizi dinlemiyorsun.
canim bizim amacimiz sglikli bur sekilde kasimizi kaybetmeden yagdan inclmk.mushille bagirsaklari veee suyu bosalttip tartida gecici sevinmek kendimizi kanirmaktan baska n ise yarar.takimlar arasi birincilik bize ne veriyor.ödülmü var yokkkkkkkkkkkkkkk
o halde bizim öncelikli yarisimiz kendiimizle.mushile bagiraklar alisinca normal wc ye gidilemiyor bile ne gerek yarisma icin bu eziyete, gecici sevinclere.
canim gelmissssssssssssss
özlüyom leynnnn ben seni
listeyi sipalar uyuyunca yapabilecem.
takim senin sekerim.patron sensinnnnnnnn
yapacam canimda zamannnnnnnnnnnn
oylamaya gerek duymuyorum nasilsa herkez evet diyecek.kizlarin hepsi listede olacak.defnede karar verirse yazariz.
gec saattedeolsa lsteyi yaparim kizlar
Kizlar ben kiz kardesimle yasiyorum ve aksama kadar okulda yada dersanedeyim .kardesim de cok yemek seciyor hic bisey begenip yemiyor ben tek basima hergun hergun yemek yapma gibi bi durumum yok.1 porsiyonluk bile yapsam genelde cope gidiyor zaten.kardesimin de sevdigi gibi beslensem zaten 100 kilo olurum.ama o cok zayif
Kizlar ben kiz kardesimle yasiyorum ve aksama kadar okulda yada dersanedeyim .kardesim de cok yemek seciyor hic bisey begenip yemiyor ben tek basima hergun hergun yemek yapma gibi bi durumum yok.1 porsiyonluk bile yapsam genelde cope gidiyor zaten.kardesimin de sevdigi gibi beslensem zaten 100 kilo olurum.ama o cok zayif
Bulgur yararludir ama
Valla canim bu sabah sabah kalktim nerdeyse1 kilo gitmis anlamadim ben bu isi dun stresten olen ben bugun havalara ucuyorum resmen :) onceden diyetistyenim regl olmadan once sisildigini soyluyodu hatta reglinin ikimci gununde ya da 3
Gununde gel diyodu. Ben de genelde regl olmadan once siserdim de bu ay bi gel git yasadim sanirim .
sizin nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?