Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güzel bir menü olmuş canım.güya ben de balık yapacaktım ama planlar değişti.hafta sonuna ancak.

menünü beğendim tam ideal olmuş...

SABAH:Ilık ballı limonlu su,bir dilim tak ek,peynir

ARA:havuç,elma

ÖĞLEN:bir kase mercimek çorbası,iki küçük ıspanaklı pide,salata,çay bardağıyla ayran

ARA:iki büyük yaprak sarma

AKŞAM:yok

ARA:yok

öğleni geç yaptım o yüzden akşam yemeği yok.malum yarın da tartılıcaz:)mideyi çok doldurmamak lazım

berilcim diğer topiklerden birinde bu akşam müshil felan içecek olanlar var.ben hiç sağlıklı bulmuyorum .sırf hafta birincisi olmak için böyle şeylere gerek duymamak gerekiyor.senin bilgin var mı.

Kizlar naber bi bakiyim defim oylama yapildimi .. berilim listeyi cikarttinmi neler yapiyosunuz özledim sizi ama gelemedim gunduz annemle beraberdim simdi nobetciyim yarin annem ve kankamla kiz kiza gezcez sinemaya falan gitcez.

merhaba kızlar inşallah yarın aranıza döneceğim bende..kilo bildirimi yapacakmıyım?
sizin nasıl gidiyor?

Eger iznini bitiryosan kilonu bildir canım. Ben berile yazmıştım kac hafta izinli kaldiysan ortalaman o sayiya bolunuyo.

Berilim ben bu aksam evde degilim rahat yardimci olurum istedigin bisey olursa yaz bebegim opuyom.

güzel olmus egendimmmmmmmmmmmmm
Tamam bekliyoruz listeyi

Bunu bilmiyordum güzel bilgi

Süpersin :) sendeki azimden bana da gelsin biraz .
ben inceldim bayagi bu arada aramizda kalsinda
merhaba kızlar inşallah yarın aranıza döneceğim bende..kilo bildirimi yapacakmıyım?
sizin nasıl gidiyor?
canm buna sen karar vereceksin.ama Kilo alarak gelmis olmani istemem dogrusu
yorum yapiacak bursey yok.sanirim sn bizi dinlemiyorsun.
berilcim diğer topiklerden birinde bu akşam müshil felan içecek olanlar var.ben hiç sağlıklı bulmuyorum .sırf hafta birincisi olmak için böyle şeylere gerek duymamak gerekiyor.senin bilgin var mı.
canim bizim amacimiz sglikli bur sekilde kasimizi kaybetmeden yagdan inclmk.mushille bagirsaklari veee suyu bosalttip tartida gecici sevinmek kendimizi kanirmaktan baska n ise yarar.takimlar arasi birincilik bize ne veriyor.ödülmü var yokkkkkkkkkkkkkkk
o halde bizim öncelikli yarisimiz kendiimizle.mushile bagiraklar alisinca normal wc ye gidilemiyor bile ne gerek yarisma icin bu eziyete, gecici sevinclere.
Kizlar naber bi bakiyim defim oylama yapildimi .. berilim listeyi cikarttinmi neler yapiyosunuz özledim sizi ama gelemedim gunduz annemle beraberdim simdi nobetciyim yarin annem ve kankamla kiz kiza gezcez sinemaya falan gitcez.
canim gelmissssssssssssss
özlüyom leynnnn ben seni
listeyi sipalar uyuyunca yapabilecem.
Berilim ben bu aksam evde degilim rahat yardimci olurum istedigin bisey olursa yaz bebegim opuyom.
takim senin sekerim.patron sensinnnnnnnn
Sanırım yapacaksın beril yapmıştı diye hatırlıyorum ama tabi Beril daha iyi biliyordur...

yapacam canimda zamannnnnnnnnnnn

oylamaya gerek duymuyorum nasilsa herkez evet diyecek.kizlarin hepsi listede olacak.defnede karar verirse yazariz.
gec saattedeolsa lsteyi yaparim kizlar

Bende özledim hepinizi ammaaaa başıboş olmakta guzelmis kac gündür tartilmadim bile bu haftayi tatil ilan ettim kendime pazartesiden sonra spora ve beslenmeme dikkat etmeye basliycam bu bikac gün annemle olmanin tadini cikariyom.
oylamaya gerek duymuyorum nasilsa herkez evet diyecek.kizlarin hepsi listede olacak.defnede karar verirse yazariz.
gec saattedeolsa lsteyi yaparim kizlar

Supersin canım benim.

Kizlar ben kiz kardesimle yasiyorum ve aksama kadar okulda yada dersanedeyim .kardesim de cok yemek seciyor hic bisey begenip yemiyor ben tek basima hergun hergun yemek yapma gibi bi durumum yok.1 porsiyonluk bile yapsam genelde cope gidiyor zaten.kardesimin de sevdigi gibi beslensem zaten 100 kilo olurum.ama o cok zayif

Ben kendi cozumumu yazayım sana.benimkilerde beyaz ekmekten başka yemiyolar ben kepekli çavdarlı falan aliyorum 4-5 dilim ayirip kalanini buzluga atiyorum.yemeklerde ayni. Sende küçük saklama kaplari al kendi yicen yemekleri bigun pisirip kaplarla buzluga koyup hergun birini yiyebilirsin.buzdolabi posetine bile oluyo.ben corba yemek ekmek pismis balik bile koyuyorum buzluga mesela nobetten çıktığımda oglen yanlizim cikarip isitiyorum iyi oluyo.

Önceden birşeyler hazırlamaya çalış mesela yemek yapmak zor geliyorsa salata malzemesini al yıkayıp dolaba koy akşam geldiğinde hemen malzemeleri doğrayıp soslayip yoğurt ve ekmekle yiyebilirsin. Ya da köfte yap buzluga koy hemen yiyecegin kadar cikarip pisirebilirsin. Bunun gibi bir sürü şey var.

Son düzenleme:

Olur öyle bazen :) metabolizmada arada şaşabiliyo tabiki moralde çok önemli metobolizmanın daha verimli çalışması için bu nedenle hep uç sen havalara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…