Hosgeldin canim
Ayyy ikinci olmusuz cok mutlu olduummm
Ayeica eslesme olayi da supeeer
Ikinci olaakta benim birincilerimsiniz,gr.vermeniz bile cok onemli.almadikya.sanirim yeni arkadaslarla diyet degilde olculu ve dogru beslenme moduna girdik.
Yeni gelen kuzularim katiliminizdan dolayi paylasimlarinizdan ve verdiniz kilolardab dolayi tesekkürler.
Evaninda katkisi es gecilmez.bizim yarisimiz bedenimize yapisan yaglarla.aynaya bakarsaniz hirslanacaginizdan eminim.
Merveyi uzun zamandir tanirim paylasimi ve hevesi boldur.eger bir aksilik cikmazsa kendisini deneme suresiz cumaya listeye ekluyecegim.itirazi olan varmi.gerekcem uzun duredir tanimamdir,
Eslemeyi begenmenize sevindim.
Simdi koca danalari piano ve gitar kursuna goturecem.kucuk sipama birseyler alacam.veeee kendimi ödüllendirecem.aksama resimleri eklerim lipidonuzu yukseltir.zayiflayip giyeceniz gunlerin askiyla hirsinizi kamcilarim.öpüyorum kebeleklerim.
Güzel olmuş eşleşme kilolar yakin ama Merve kesin devam edecek mi ?
Günaydın iyi pazarlar herkese :)
Aynenn artik ben tektaş alıp gidicemdesene kader arkadasıyız bacım
Gunaydinlar hepinize.
Merve Umarim beni hayal kiriklina ugratmazsin.zayiflama gunlüklerindrki performansi bekliyorum senden
berıl ben şimdiye kadar niye bu gunluge gelmedım dıye üzüleceksinyakıp geçicem
Eki Görüntüle 939708 Eki Görüntüle 939707 Eki Görüntüle 939709
Kilolarimi eklemedim biraz alengurlu
Haftaya Kilo verirsem bir cilt bakimi bir manikür dusunuyom
Degerse neden olmasinAynenn artik ben tektaş alıp gidicem
Mizmizlanma bakiyimKızlar gunaydin derse gidiyorum nasil uykum var.biktim pazar pazar
Anlamadim ne dedin simdiberıl ben şimdiye kadar niye bu gunluge gelmedım dıye üzüleceksinyakıp geçicem
herkese günaydın ben dün akşam giremedim buraya...
bir pazar ve çocukların banyo klasiği başlıyor
bu arada ikili eşleşmişiz hadi bakalım..kim daha fazla verecek diye mi?
Bakacazzzzzzinşallah bu takımda hepimiz yakıp geçeriz...
bende haftaya kilo verirsem kendime alcam birşeyler
Benimki birazda htiyacti ama güzel oldu.al sekerim aynada kendini seyret sonra pörtleyen yaglarina bak gideceksiniz üleynnnn diye Nara at.vayy berilcim benimde ne gidip alasım geldi insanı gaza getiriyorsun..ne güzel ödüller bunlar..eh güle güle kullan
bende kendime aşk romanı aldım debbie maccomber'inçok romantik
4bu ödül isi bende acayip ise yariyor spor icin resmen zaman var ediyom.yerken aklim hep cumada[/QUOTE
ne güzel işte..buralarda pek birşey yok ama internet var bende ordan alırım
Benimki birazda htiyacti ama güzel oldu.al sekerim aynada kendini seyret sonra pörtleyen yaglarina bak gideceksiniz üleynnnn diye Nara at.
ASK romanini okumayali yillar oldu.konusunu banada anlat
Ise yaramali yakin takip satt.kilo vereceksiniz baska yolu yoko zaman eşimi takibe almalıym
işe yarar bence motivasyonumuz düşüyor bazen dimi?
Benimki birazda htiyacti ama güzel oldu.al sekerim aynada kendini seyret sonra pörtleyen yaglarina bak gideceksiniz üleynnnn diye Nara at.
ASK romanini okumayali yillar oldu.konusunu banada anlat
4bu ödül isi bende acayip ise yariyor spor icin resmen zaman var ediyom.yerken aklim hep cumada[/QUOTE
ne güzel işte..buralarda pek birşey yok ama internet var bende ordan alırım[/QUOT
Tartida eksi gorunce mutlaka alacak bir yer bulunur Canim
valla su gibi gidiyor sayfalar..genelde 30-40 lı yaşlara hitap ediyor az daha okuyayım daha çok bilgi veririm..
Askin yasi yoktur be kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?