Kizlar agrim cok fazla habire yatiyorum.hic bir sey yapamiyorum.bugun bir temizlikci aldik deterjanli suyla evi paspasladi.icim gitti.heryer yapis yapis sanki.sonra yalvar yakar Hasana bir su daha sildirdim ama Yok yaaaas
Insanin Eli ayagi tutmasi ne degerliymis meger.
Evacgim yuksekler tituyorum ama sanki daha bir sis bugun.
Rabbim bunu layik gormus bunada sukur.
Bu arada Merve konusunda Umarim kimseyi kirmiyorumdur.tek diyecegim kendisini önceden tanidigim icin deneme suresi koymamam.
Listemiz hazir.sabah uvrayamiyacagim.ama oglene burdayim.bilgilerinizi ekler Listeyi paylasirim.umarim + cikip birde Canimi siz yakmazsiniz
Ilk günler biraz daha zor iniyo şişlik ama 3 4 gün sonra azalır tecrübeyle sabit sıkma canını =)
Yok canim mervenin katilimi guzel :)Kizlar agrim cok fazla habire yatiyorum.hic bir sey yapamiyorum.bugun bir temizlikci aldik deterjanli suyla evi paspasladi.icim gitti.heryer yapis yapis sanki.sonra yalvar yakar Hasana bir su daha sildirdim ama Yok yaaaas
Insanin Eli ayagi tutmasi ne degerliymis meger.
Evacgim yuksekler tituyorum ama sanki daha bir sis bugun.
Rabbim bunu layik gormus bunada sukur.
Bu arada Merve konusunda Umarim kimseyi kirmiyorumdur.tek diyecegim kendisini önceden tanidigim icin deneme suresi koymamam.
Listemiz hazir.sabah uvrayamiyacagim.ama oglene burdayim.bilgilerinizi ekler Listeyi paylasirim.umarim + cikip birde Canimi siz yakmazsiniz
Canım yavaş yavaş verirsin kilo almada en önemlisi o sabit bile olsan iyi 200 gram daha da iyi :)
Gecen hafta 80.0
Şimdiki 79.7
300 gram :/
Hayirli cumalar olsun arkadaslar
Gunaydin benim fistiklarima
Ben hic kacamak yapmadim, kolum bu duruma gelene kadarda sporumu duzenli yaptim sonuc gram fark Yok nedenki
günaydınnnnnnnn
günaaydın canım.kilo verildiği dönemlerde oluyor bazenmetabolizmeyı hızlandırmak lazım canım.vücudun yapmış olduklarına alışmış olmalı sanırım.haftaya sen atak yaparsın bak demedi deme:)
Hayirli cumalar olsun arkadaslar
Gunaydin benim fistiklarima
Ben hic kacamak yapmadim, kolum bu duruma gelene kadarda sporumu duzenli yaptim sonuc gram fark Yok nedenki
Insallah Britannien
Nasil tarti seni güldürdümü bu dabah
Kilonu yazmadan neden gittin anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?