Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar inşallah hepimiz az da olsa kilolarımızdan vermişizdir.inşallah yarın ki sonuçlar herkesi mutlu eder.emin adımlarla ilerleyelim güzel sonuçlar alalım:)

iyi geceleryarın görüşürüz.bu ayakla nasıl uyurum bilmiyorum.alev alev yanıyooooor

Kizlar agrim cok fazla habire yatiyorum.hic bir sey yapamiyorum.bugun bir temizlikci aldik deterjanli suyla evi paspasladi.icim gitti.heryer yapis yapis sanki.sonra yalvar yakar Hasana bir su daha sildirdim ama Yok yaaaas
Insanin Eli ayagi tutmasi ne degerliymis meger.
Evacgim yuksekler tituyorum ama sanki daha bir sis bugun.
Rabbim bunu layik gormus bunada sukur.

Bu arada Merve konusunda Umarim kimseyi kirmiyorumdur.tek diyecegim kendisini önceden tanidigim icin deneme suresi koymamam.

Listemiz hazir.sabah uvrayamiyacagim.ama oglene burdayim.bilgilerinizi ekler Listeyi paylasirim.umarim + cikip birde Canimi siz yakmazsiniz

Merve ve diger kuzularim inanin cevap yazmak cok zor oluyor ama hepinize cok guveniyorum

Ilk günler biraz daha zor iniyo şişlik ama 3 4 gün sonra azalır tecrübeyle sabit sıkma canını =)

Yok canim mervenin katilimi guzel :)
Sana gelince ev pislensin dagilsin hic takma sakin senden onemli degil.

Canım yavaş yavaş verirsin kilo almada en önemlisi o sabit bile olsan iyi 200 gram daha da iyi :)

Aynen canim biraz zorlandim bu hafta :) motivasyona ihtiyaciiim vaaar :)

Hayirli cumalar olsun arkadaslar
Gunaydin benim fistiklarima

Ben hic kacamak yapmadim, kolum bu duruma gelene kadarda sporumu duzenli yaptim sonuc gram fark Yok nedenki

Ben hic kacamak yapmadim, kolum bu duruma gelene kadarda sporumu duzenli yaptim sonuc gram fark Yok nedenki

günaaydın canım.kilo verildiği dönemlerde oluyor bazenmetabolizmeyı hızlandırmak lazım canım.vücudun yapmış olduklarına alışmış olmalı sanırım.haftaya sen atak yaparsın bak demedi deme:)

Insallah Britannien
Nasil tarti seni güldürdümü bu dabah

kız buraya yazıyorum diye gidip yeni konu açmişim.bana noluyor böyle

neyse

geçen haftaki kilo:62,6

bu haftaki kilo:62

verilen liko:600 gr

idare eder:)

Vucudunda şişlik var canım ki o olmasa bile normal olabilir ve ayrıca kolunda atel var onun bile bi kaç gram agırlıgı vardır.

geçen haftaki kılom:81,5

şimdiki kilom:78,1

fark: 3,4

hedef kilom 60 kg

(81,5/78,1/3,4/ %4,17)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…