Kizlar cevap yazamiyorum gecmise kusura bakmayin.bugun ufak bir kaza gecirdik.motorbisiklet viraji donemeyince sagdan bize vurdu.cok sukur hepimiz iyiyiz.arabayi saymazsak kolumda 3 catlak var.su an agrim cok Umarim kisada olsa Sol Elle cevaplayim sizi.simdilik 20 Gun Kadar kolum boyle sonrasinda röntgen sonucuna Gore bakacazEki Görüntüle 945391
Resim bile cekememisim yaaaa
Canim hosgeldin
Nasilsin
Anne yemekleri yaradimi
Niye 2 ye bolunuyor, Kim dedi
Kizlar Gunaydin
Dilekleriniz icin tesekkürler
Elim sisti agrim var öfffff
Sanirim olmaz.oglene Kadar elifin oyungrubundayim ama sonra burdayim.bilemedigim Birsey olursada cankurtaran simidim pegasusum var.
Eger Merve yarin güzel bir Kilo verise listeye almayi dusunuyorum.eskiden beri tanirim.oyle birakip sikilip kacmaz.diyetine sadiktir.kefilimmm
Tunaydin kizlar nasilsiniz nasil diyet durumlari
Ben anca 200 gram vermisim
Kizlar cevap yazamiyorum gecmise kusura bakmayin.bugun ufak bir kaza gecirdik.motorbisiklet viraji donemeyince sagdan bize vurdu.cok sukur hepimiz iyiyiz.arabayi saymazsak kolumda 3 catlak var.su an agrim cok Umarim kisada olsa Sol Elle cevaplayim sizi.simdilik 20 Gun Kadar kolum boyle sonrasinda röntgen sonucuna Gore bakacazEki Görüntüle 945391
Resim bile cekememisim yaaaa
niye 2 ye bolunuyor, kim dedi
kizlar gunaydin
dilekleriniz icin tesekkürler
elim sisti agrim var öfffff
sanirim olmaz.oglene kadar elifin oyungrubundayim ama sonra burdayim.bilemedigim birsey olursada cankurtaran simidim pegasusum var.
Eger merve yarin güzel bir kilo verise listeye almayi dusunuyorum.eskiden beri tanirim.oyle birakip sikilip kacmaz.diyetine sadiktir.kefilimmm
ağrın için keşke sana bı tavsıyem olabılse ama hiç anlamam kı
Kılom bölunmucekmı 2 ye aaaOzamn 1,yim desene çokmu iddalı oldu
E biraz :) Çünkü bende bi kilo verdim belki yarına kadar bir gram daha veririm seni geçerim kim bilir =)
berilim çok geçmiş olsun allah korumuş diyelim.
ahhh o ağrıları çok iyi anlıyorum.ben de bugün okula gidemedim.ayağımda ödem olmuş.hareket ettiremiyorum.şimdi daha da ağrımaya başladı.hastalıklar gece çoğalır derler doğruymuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?