kızlar bizim okuldan birisi evleniyor tatilde..arkadaşlar kendi aramızda kına gecesi yapcaz bu akşam..o yüzden giremeyeceğim haberiniz olsun..haydi hoşçakalın..
kızlar bizim okuldan birisi evleniyor tatilde..arkadaşlar kendi aramızda kına gecesi yapcaz bu akşam..o yüzden giremeyeceğim haberiniz olsun..haydi hoşçakalın..
Kizlar cevap yazamiyorum gecmise kusura bakmayin.bugun ufak bir kaza gecirdik.motorbisiklet viraji donemeyince sagdan bize vurdu.cok sukur hepimiz iyiyiz.arabayi saymazsak kolumda 3 catlak var.su an agrim cok Umarim kisada olsa Sol Elle cevaplayim sizi.simdilik 20 Gun Kadar kolum boyle sonrasinda röntgen sonucuna Gore bakacazEki Görüntüle 945391
Resim bile cekememisim yaaaa
ilk defa duydum.olabilir.benim adet döngüm kendini kaybetti zaten.ne zaman olacağımı bilemiyorum.sanırım 1 haftaya olurum.doğum yapalı bir yıl oldu düzensiz.
Canim ben nette okumustum denedim yarim cay kasigi tarcin yedim reglim 2 gun gecikti hatta kan gelmeye baslamisti cok az yine de gecikti iki gun.ama iste fazlasi cok sagliksiztabi ki herşeyin çoğu zarar canım.denk düştkçe kullanıyorum.
Kizlar cevap yazamiyorum gecmise kusura bakmayin.bugun ufak bir kaza gecirdik.motorbisiklet viraji donemeyince sagdan bize vurdu.cok sukur hepimiz iyiyiz.arabayi saymazsak kolumda 3 catlak var.su an agrim cok Umarim kisada olsa Sol Elle cevaplayim sizi.simdilik 20 Gun Kadar kolum boyle sonrasinda röntgen sonucuna Gore bakacazEki Görüntüle 945391
kizlar cevap yazamiyorum gecmise kusura bakmayin.bugun ufak bir kaza gecirdik.motorbisiklet viraji donemeyince sagdan bize vurdu.cok sukur hepimiz iyiyiz.arabayi saymazsak kolumda 3 catlak var.su an agrim cok umarim kisada olsa sol elle cevaplayim sizi.simdilik 20 gun kadar kolum boyle sonrasinda röntgen sonucuna gore bakacazEki Görüntüle 945391
resim bile cekememisim yaaaa
günaydın güzeller nasılsınız bu sabah sakinmis.
pek güzel olmasamda bu kılolarla ben ıyıyım yarın kılo bıldırımı yapınca daha ıyı olucam.sende durum ne kılo verebıldınmı en az 1,5 kılo vermen lazımm
pek güzel olmasamda bu kılolarla ben ıyıyım yarın kılo bıldırımı yapınca daha ıyı olucam.sende durum ne kılo verebıldınmı en az 1,5 kılo vermen lazımm
sende durumlar nasıl verebildin mi?
ben verbıldım ıyı ama kılom 2 ye bölünecek
Çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakaniz varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?