Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar bizim okuldan birisi evleniyor tatilde..arkadaşlar kendi aramızda kına gecesi yapcaz bu akşam..o yüzden giremeyeceğim haberiniz olsun..haydi hoşçakalın..

Bilgisayarım geldi kızlar bu arada diyete tam gaz devam ediyorum cımayada az kaldı hadi hayırlısı :)

Kizlar cevap yazamiyorum gecmise kusura bakmayin.bugun ufak bir kaza gecirdik.motorbisiklet viraji donemeyince sagdan bize vurdu.cok sukur hepimiz iyiyiz.arabayi saymazsak kolumda 3 catlak var.su an agrim cok Umarim kisada olsa Sol Elle cevaplayim sizi.simdilik 20 Gun Kadar kolum boyle sonrasinda röntgen sonucuna Gore bakacaz

Resim bile cekememisim yaaaa

Ay çok geçmiş olsun canım benimde sağ kol bileğim kırılmıştı mayısta sen zorlama kendini sola alışmak zaman alıyo geçmiş olsun tekrardan

ilk defa duydum.olabilir.benim adet döngüm kendini kaybetti zaten.ne zaman olacağımı bilemiyorum.sanırım 1 haftaya olurum.doğum yapalı bir yıl oldu düzensiz.

tabi ki herşeyin çoğu zarar canım.denk düştkçe kullanıyorum.
Canim ben nette okumustum denedim yarim cay kasigi tarcin yedim reglim 2 gun gecikti hatta kan gelmeye baslamisti cok az yine de gecikti iki gun.ama iste fazlasi cok sagliksiz

Cok gecmis olsun canim

19 ocak pazar

Sabah
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
Biraz recel
4 zeytin

Ara bir nescafe

Ogle
Sade kasarli domatesli ayvalik tostu
Ayran

Aksam
Yarim tabak hamsi
Bol salata

1bucuk litre su
Spor yok

20 ocak pazartesi

sabah
1 kase nesquik

Ara turk kahvesi
1elma

Ogle
1 kase corba
2 dilim ekmek

Aksam
1 nescafe
Bir dilim kek
5 tane bebek biskuvisi

30 dk yuruyus
+temizlik
Bir litre su

21 ocak salı
Sabah
1 puaca
1nescafe

Oglen
Çay
1 mantarlı krep
2 dilim peynir

Aksam
1 orta boy balık
Bol salata

Su yarim litre
Spor yok

Canım çok geçmiş olsun... çabucak iyileşirsin Inşallah

çokk geçmiş olsun canım çok şükür bununla atlatmışınız:26:allah beterinden korusunn

22 ocak çarşamba

sabah:1 avuç tuzsuz leblebı

ara:nescafe

öğlen:1kase çorba, 5 sulu köfte yoğurt

ara:1adet orta boy turk kahvesı

akşam:1kase corba,4yemek kaşıgı bezelye yemeği,yoğurt

ara:1 deveci armut

su:2lt
spor:1 saat yürüyüş+15dk koşu

Çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakaniz varmış.

pek güzel olmasamda bu kılolarla ben ıyıyım yarın kılo bıldırımı yapınca daha ıyı olucam.sende durum ne kılo verebıldınmı en az 1,5 kılo vermen lazımm

Yok şekerim bugün reglim başladı bu hafta zor görünüyor 1,5 kilo haftaya inşallah

hay allah..çok geçmiş olsun..çatlak acısıda zordur..verilmiş sadakanız varmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…